Kireatief Opiniones 35

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prettig contact! De bestelde trui met foto ziet er heel goed uit. Zoek je een gepersonaliseerd kwalitatief goed product? Zoek niet verder :)

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zelfs nadat ik te laat besteld had werd er hard aan gewerkt om mijn bestelling toch vóór moederdag te leveren, dit lukte ook en het resultaat mag er zijn! Een mooie trui met nette afwerking.

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een geweldige service. Ene dag gesteld, volgende dag klaar. Netjes ingepakt en precies wat ik er van had verwacht. Ik ga deze getalenteerde jongedame zeker aan prijzen en aanbevelen. Als ik iets p... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bordados

Escrito por la empresa

Unieke en persoonlijke borduurcadeau's. De leukste kraamcadeau's, trouwcadeau's, voor moederdag, voor verjaardag, leuk voor jong en oud. Bijna alles is mogelijk, neem gerust contact op! Ik borduur op babytextiel, handdoeken, kleding, borduurringen en tasjes. Je naam of logo borduren op kleding geen probleem!

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Heel mooi!

14 de mayo de 2026

Respuesta de Kireatief

Hey Tim, graag gedaan! Veel plezier met de trui en graag tot een volgende keer :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

top service, goede afwerking!

8 de mayo de 2026

Respuesta de Kireatief

Hi Marvin, Bedankt voor je recensie en fijn dat je zo tevreden bent :) Veel plezier met je MAMA trui en tot een volgende keer!

Super kwaliteit

Super kwaliteit, vragen werden netjes en snel beantwoord. Product was precies zoals besteld!

9 de febrero de 2026

Respuesta de Kireatief

Hallo Stefan, Bedankt voor je recensie en fijn dat je zo tevreden bent :) Veel plezier met je MAMA trui en tot een volgende keer!

Prachtig slabbetje

Wat een prachtig slabbetje voor ons kleinzoontje met zijn naam er zo mooi opgeborduurd! Heel verzorgd en ook snel geleverd! Super tevreden ❤️💚

14 de diciembre de 2025

Respuesta de Kireatief

Hi Marijke, Bedankt voor je mooie recensie :) Graag tot een volgende keer!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een last minute bestelling voor…

Ik had een last minute bestelling voor een bruiloft en die heeft prioriteit gekregen. Snelle reactie en levering . Zeer tevreden.

22 de mayo de 2025

Respuesta de Kireatief

Hi Ilse, graag gedaan! Bedankt voor je review en fijn dat je zo tevreden bent :) Tot een volgende keer!

Goede ervaring

Erg leuke trui ontvangen voor moederdag!

5 de mayo de 2025

Respuesta de Kireatief

Fijn dat de trui in de smaakt valt :) Ik zie je graag terug!

Snelle en goede service

Snelle en goede service. Ook meedenkend in vragen die ik Kirsten gesteld hebt.

5 de mayo de 2025

Respuesta de Kireatief

Bedankt voor je mooie review :) Graag tot een volgende keer!

Kerstkado-handdoek-Japan

Voor de kerst had ik gevraagd of ze 6 handdoeken kon borduren voor mij zodat ik deze kado kon geven. Alleen had ik wel een idee wat ik erop wilde. In maart gaan we naar Japan en wilde oa de route, het land, jaartal en naam erop...En dan ook nog eens alle 6 in een andere kleur. Nou dat heeft ze geweten, maar wat een fantastisch mooie handdoeken zijn het geworden en wat was iedereen er blij mee.

Waanzinnig bedankt voor dit enorme werk voor een mooi aandenken aan deze fantastische reis die wij gaan maken.

24 de diciembre de 2024

Respuesta de Kireatief

Hi Angelique, bedankt voor je review! Het was een flinke opdracht, maar uiteindelijk zeker met een mooi eindresultaat!

Cadeauartikelen

Super leuke cadeauartikelen, in persoonlijk contact zeer vriendelijk.

12 de diciembre de 2024

Respuesta de Kireatief

Hi Manon, bedankt! Super fijn om te horen! Ik maak graag nog wat leuks voor je :)

De moeite waard

Snelle levering. Mooi product

2 de noviembre de 2024

Respuesta de Kireatief

Goed om te horen! Ik maak graag nog eens iets moois voor u!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Heel mooi bewerkt keuken set

Heel mooi bewerkt keuken set. In het "echt" nog mooier dan op het plaatje.

31 de octubre de 2024

Respuesta de Kireatief

Hi Henny, wat leuk om te horen! Veel plezier met het kerstsetje en graag tot een volgende keer! :)

Very good service

Kind, fast, helpful

13 de junio de 2024

Respuesta de Kireatief

Hey Anne, bedankt voor je review! Graag tot een volgende keer!

Super!

Hier meerdere keren geweest voor mooie dingen te laten borduren, je merkt dat Kirsten haar werk met plezier doet en denkt altijd mee aan een idee of oplossing, lieve meid en altijd mooie resultaten! Ik zal zeker blijven komen

5 de junio de 2024

Respuesta de Kireatief

Hey Miranda, super om te horen! Ik maak graag nog iets voor je! :)

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact, leveringsdatum behaald na goede communicatie en goede inzet.
Mooi eindproduct.

7 de mayo de 2024

Respuesta de Kireatief

Hi Jeroen, bedankt voor je mooie review! Graag tot een volgende keer!

Goede communicatie.

Goede communicatie.
Duidelijke afspraken die nagekomen worden.
Mooi product met hele nette afwerking.
Kom zeker terug en raad het zeker aan.

5 de mayo de 2024

Respuesta de Kireatief

Hi Ruben, bedankt voor je mooie review! Graag tot de volgende keer! :)

Wat een leuke webshop

Wat een leuke webshop! Supersnelle reactie op mijn vragen via e-mail en app.
De volgende middag kon ik mijn trui al brengen en binnen een paar uurtjes was de trui ook alweer klaar. Netjes mijn naam op mijn schooltrui geborduurd. En dit alles ook nog eens voor een erg leuk prijsje! Bedankt Kirsten!

6 de marzo de 2024

Respuesta de Kireatief

Super om te horen! En bedankt voor je mooie review :)

Gepersonaliseerde geboortering

Dit bedrijf heeft een gepersonaliseerde geboortering voor mijn kleindochter geborduurd voor me.
De service was super, kon uit verschillende uitvoeringen kiezen en het was snel klaar.
En hij was uiteraard ook mooi en mooi afgewerkt.

22 de febrero de 2024

Respuesta de Kireatief

Bedankt voor de mooie review! Veel plezier met de geboortering en graag tot een volgende keer! ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Aanrader voor een mooi en persoonlijk cadeau!

Kirsten maakte voor mij op maat een geboortering met borduursel. Het ontwerp van het geboortekaartje van mijn nichtje, heeft zij heel mooi vormgegeven in de geboortering! Overleg verliep soepel en snel en ze wist mijn wensen precies zo vast te leggen als ik voor ogen had. Super blij met het resultaat en veel zin om dit persoonlijke cadeau te geven! Echt een aanrader!

1 de febrero de 2024
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.