Prettig contact! De bestelde trui met foto ziet er heel goed uit. Zoek je een gepersonaliseerd kwalitatief goed product? Zoek niet verder :)
La empresa ha respondido
Zelfs nadat ik te laat besteld had werd er hard aan gewerkt om mijn bestelling toch vóór moederdag te leveren, dit lukte ook en het resultaat mag er zijn! Een mooie trui met nette afwerking.
La empresa ha respondido
Wat een geweldige service. Ene dag gesteld, volgende dag klaar. Netjes ingepakt en precies wat ik er van had verwacht. Ik ga deze getalenteerde jongedame zeker aan prijzen en aanbevelen. Als ik iets p... Ver más
Goede service en snelle communicatie met de eigenaresse!
Unieke en persoonlijke borduurcadeau's. De leukste kraamcadeau's, trouwcadeau's, voor moederdag, voor verjaardag, leuk voor jong en oud. Bijna alles is mogelijk, neem gerust contact op! Ik borduur op babytextiel, handdoeken, kleding, borduurringen en tasjes. Je naam of logo borduren op kleding geen probleem!
Holanda
No consta que solicite reseñas

Respuesta de Kireatief
Super kwaliteit, vragen werden netjes en snel beantwoord. Product was precies zoals besteld!

Respuesta de Kireatief
Wat een prachtig slabbetje voor ons kleinzoontje met zijn naam er zo mooi opgeborduurd! Heel verzorgd en ook snel geleverd! Super tevreden ❤️💚

Respuesta de Kireatief
Ik had een last minute bestelling voor een bruiloft en die heeft prioriteit gekregen. Snelle reactie en levering . Zeer tevreden.

Respuesta de Kireatief
Snelle en goede service. Ook meedenkend in vragen die ik Kirsten gesteld hebt.

Respuesta de Kireatief
Voor de kerst had ik gevraagd of ze 6 handdoeken kon borduren voor mij zodat ik deze kado kon geven. Alleen had ik wel een idee wat ik erop wilde. In maart gaan we naar Japan en wilde oa de route, het land, jaartal en naam erop...En dan ook nog eens alle 6 in een andere kleur. Nou dat heeft ze geweten, maar wat een fantastisch mooie handdoeken zijn het geworden en wat was iedereen er blij mee.
Waanzinnig bedankt voor dit enorme werk voor een mooi aandenken aan deze fantastische reis die wij gaan maken.

Respuesta de Kireatief
Super leuke cadeauartikelen, in persoonlijk contact zeer vriendelijk.

Respuesta de Kireatief
Heel mooi bewerkt keuken set. In het "echt" nog mooier dan op het plaatje.

Respuesta de Kireatief
Super mooie Max trui is in echt mooier dan op foto heel blij mee.

Respuesta de Kireatief
Hier meerdere keren geweest voor mooie dingen te laten borduren, je merkt dat Kirsten haar werk met plezier doet en denkt altijd mee aan een idee of oplossing, lieve meid en altijd mooie resultaten! Ik zal zeker blijven komen

Respuesta de Kireatief
Persoonlijk contact, leveringsdatum behaald na goede communicatie en goede inzet.
Mooi eindproduct.

Goede communicatie.
Duidelijke afspraken die nagekomen worden.
Mooi product met hele nette afwerking.
Kom zeker terug en raad het zeker aan.

Respuesta de Kireatief
Wat een leuke webshop! Supersnelle reactie op mijn vragen via e-mail en app.
De volgende middag kon ik mijn trui al brengen en binnen een paar uurtjes was de trui ook alweer klaar. Netjes mijn naam op mijn schooltrui geborduurd. En dit alles ook nog eens voor een erg leuk prijsje! Bedankt Kirsten!

Respuesta de Kireatief
Dit bedrijf heeft een gepersonaliseerde geboortering voor mijn kleindochter geborduurd voor me.
De service was super, kon uit verschillende uitvoeringen kiezen en het was snel klaar.
En hij was uiteraard ook mooi en mooi afgewerkt.

Respuesta de Kireatief
Kirsten maakte voor mij op maat een geboortering met borduursel. Het ontwerp van het geboortekaartje van mijn nichtje, heeft zij heel mooi vormgegeven in de geboortering! Overleg verliep soepel en snel en ze wist mijn wensen precies zo vast te leggen als ik voor ogen had. Super blij met het resultaat en veel zin om dit persoonlijke cadeau te geven! Echt een aanrader!
Más información sobre otros tipos de reseñas.