Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skuffende!! Der stod tydeligt efter jeg havde bestilt take away at der kunne gå en smule mere tid vis de havde travlt og jeg ville få en besked når jeg kunne hente min mad, fint. Jeg kom til tiden... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kære Kiyomisushi Jeg vil gerne udtrykke min utilfredshed med jeres håndtering at Mig som kunde Havde bestilt menu b til afhentning kl 15 Efter 1 time og 20 minutter i 1grads varme ,det er ikk... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte nytårs menu. Man kan godt se, at de skulle tjene den sidste formue inden året var omme og havde taget alt for mange bestillinger ind. Køen var uendelig, betjeningen var sur, mange... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Skuffende!!

Skuffende!!
Jeg kom til tiden og ventede og ventede efter næsten en halv time over tid (desuden en meget lille order) gik jeg ind og min mad var openbart allerede færdig (Ps. Jeg fik aldrig en besked heller Ik efter)
Da jeg så kom hjem fandt jeg ud af at risende var MEGET overkogte og advokatoen var helt brun det smagte slet ikke godt og man kunne næsten ikke smage at det var sushi.
Meget skuffende oplevelse jeg ville ikke forslå at spise der i hværtefalt ikke på travle aftener for det har de vist ikke så godt styr på desværre.

24 de abril de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bestilte noget take away sidste uge…

Bestilte noget take away sidste uge hvor de havde glemt kyllingespyd til. bestilte så i dag igen, da det jo kunne være en forglemmelse. fik ikke ekstra som kompensation. og bestilte i tlf stegte nudler med kylling bl.a., og denne gang kom jeg hjem med spydene til børnemenuen men kom hjem med odon nudler… det var ikke omtalt det sku være det … så kan bestemt ikke anbefale deres take away.. 1 gang kan der ske noget forglemmelse men 2 gange så prøver man sku ikke en 3… skuffet. og har bestemt ik handlet der i travl periode, og deres sushi er desværre heller ikke den friskeste trods det blev lavet med det samme.. lidt kedeligt kontra 1 gang jeg bestilte ..

17 de marzo de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lang ventetid

Jeg havde reserveret bord, med flag, til at fejre min mand.
Da vi ankom var der ikke flag på bordet.
Vi bestilt drikkevarer og den første portion mad.
Vi ventede ca. 10 min. på en gang suppe. Tænker at det blot var at øse op i et par tallerkener.
Drikkevarerne kom først efterfølgende.
For hver gang vi bestilte mad måtte vi vente i 10-20 min. Vi kunne se at bordene omkring os fik mad meget hurtigere end os.
Da vi havde ventet ca 15-20 min. på desserten spurgte vi en tjener om hvor lang tid det tager at lave dem. Han svarede 2 min. Han kom hurtigt med desserterne. Han beklagede ikke at vi havde ventet.
Det skal dog siges at maden smagte godt.
Det var super ærgerligt at vi skulle vente så lang tid på maden, det har vi ikke gjort de andre gange vi har besøgt stedet.
Der er plads til forbedringer.

2 de febrero de 2026

Uærlig forretning! Ringe kvalitet

Jeg blev så gal da vi fik ekstraregning på 400 kr. Havde de givet os regningen på 2100 havde jeg tænkt det ikke var det værd, det gør vi ikke igen, slut! Men 400 for ikke at spise op. Hvad f.... sker der??? De står seriøst og tæller dine rester?? (DET STÅR MED SMÅT PÅ TABLETTEN!! (Siger en af børnearbejderne) Madspild min bare r.. Hvad er det for et "ansvar" de prøver at tage og hvor mange gange skal man betale for utilberedt fisk? Det er jo i forvejen ikke den store kulinariske oplevelse at proppe sig med hvide ris, tør tang og et drys laks (hvilket iøvrigt fås væsentligt bedre andre steder i Holbæk, du må endda kun være der i 2 timer, men det passer jo med parkering, robotterne giver ikke den store mening, sjov for børn måske...
Men!.. De roder seriøst i dine rester... fy for f.. vi skal have lås på vores skrællespand nu...
Jeg ville ikke engang låne deres wc.. ok! så kun deres wc.. og mm. du er ligeglad med hvad du stopper ind og virkeligt kan tage fra så er der bedre alternativer.

All you can eat for all your money!

7 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nytårsaften havde vi en særdeles…

Nytårsaften havde vi en særdeles utilfredsstillende oplevelse. Trods bestilling af en meget dyr menu blev forretten ikke leveret.

Vi har tidligere haft gode erfaringer med jeres mad, men denne gang bar sushien tydeligt præg af at være hverken frisklavet – den virkede enten flere dage gammel eller optøet fra frost.

Derudover har kommunikationen været mangelfuld. Vi har ikke modtaget svar på vores henvendelse, og der er hverken blevet givet en forklaring eller foreslået en løsning. Dette er ikke acceptabelt i forhold til pris og forventninger.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg havde bestilt mad til 18:30 men…

Jeg havde bestilt mad til 18:30 men måtte stå i kø ude i frostgrader i 1 time og 30 min. Da jeg kom ind havde de ikke styr på hvad jeg havde bestilt udover min sushi jeg måtte gentage det 5 gange da de så kom med det havde de ikke forstået det alligvel så måtte vente ydligere på de lavede det om. Hende der stod ved kassen virkede sur og ikke særlig imødekommende. Min sushi virkede varm og ikke særlig frisk mere da den havde stået i posen i jeg ved ikke hvor længe i stuetemperatur og ventet på mig.

Kære Kiyomisushi

Kære Kiyomisushi
Jeg vil gerne udtrykke min utilfredshed med jeres håndtering at
Mig som kunde
Havde bestilt menu b til afhentning kl 15
Efter 1 time og 20 minutter i 1grads varme ,det er ikke godt nok at kunder bliver syge af at vente på sin mad
kom jeg ind til total kaos og sure tjenere
Vores mad var ikke frisklavet og ødelagde vores aften
Virkede som sushi havde stået fremme siden morgenen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nytårsaften 2025

Vi bestilte til kl 16:00, men dukkede op 15:45. Vi ventede ca. 45 min, men det var egentlig forventeligt på en så travl dag. Maden var frisk og smagte fantastisk, vi var meget tilfredse.

Et lille forslag til næste år kunne være lidt varmt at drikke til dem, der venter👍

Nytårsaften

Nytårsaften - stod i mega lang kø i godt en time inden vi kom ind af døren. Det var koldt. Maden vi fik var ikke OK - grå, trist og bestemt ikke lækker. Meget, meget dårlig oplevelse.

Bestilte nytårs menu.

Bestilte nytårs menu.

Køen var uendelig, betjeningen var sur, mangelfuld og stemningen var trykket og dårlig.

Maden havde været klar i flere timer og var på stadie med det man køber nede i køledisken.

En dyr og rigtig dårlig oplevelse.
Det er en kæmpe ommer - desværre var det samme historie sidste år..

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er sku for ringe en opførsel af kiyomi

ventede i ca 1. 45 min. før vi fik våres mad som vi sku hente og når vi fik den så var den kedelig at se på og de der var hjemme måtte spise noget i mens de ventede så der bestiller jeg sku ikke mad fra igen det er ret og slet for ringe . især når man har gæster som vi har #pralet# af maden og følte os ret til grin da de så maden så ikke mer derfra manglende info og for dårlig organisert. :(

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Grotesk behandling på Nytårsaften, dårlig oplevelse og service.

Vi har altid bestilt hos Kiyomi og har altid været super tilfredse kunder. Men denne gang var det simpelthen grotesk hvordan I behandler kunder og deres mad. Nytårsaften havde vi bestilt afhentning af Nytårsmenu B kl. 16:30, og med 2 poser Rejechips som vi hendler ikke fik. Da jeg ankommer er der en kø der går forbi Føtex parkering kælder nedkørsel. Ender med at står og fryse så man ikke kunne mærke mine tæer eller finger i 2 en halv time, der var ikke en eneste af personalet der var ude og sige det eller hvorfor grunden til dette cirkus de har lavet for folk nytårsaften, hvor rigtig mange ikke nåede hjem og høre Kongens nytårstale samt mine gærster stod og måtte vente på maden og blive hentet af mig. The er simpelthen så grotesk og vil have rebat eller en kompensation for dette. Da det endelig bliver min tur, kan de ikke finde min ordre og ender med at jeg skal stå og vente på de laver maden færdig og så får jeg heller ikke alt med der er bestilt.

Jeg er vred over denne behandling.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi havde bestilt en nytårsmenu til kl…

Vi havde bestilt en nytårsmenu til kl 15
vi stod i kø 1 time og 20 min, i bidende kulde. Maden havde desværre stået så længe at farverne på både fisk og avokado var blevet grå og så ikke
længere så lækkert ud😓 Øv øv
Der burde gives en kompensation. Vi elsker mad fra Kiomi men dette var bare ikke godt nok, og slet ikke en nytårsaften

Nytårs aften afhentning

Pu ha en nytårs aften … fra kl 17.05 til 19.00 stod vi i en giga kø. Med intet info. Og da jeg jeg ringede og bestil fik jeg ellers afvide at hvis jeg bestilte til efter kl 17 ville der ikke være kø, for det var i mellem 15-17 🫣 måske et rabat kort havde pyntet lidt, end bare vi beklager håber i får et godt nytår. Jeg ved godt der ikke er så meget at gøre for det virkede til virkelig at være gået galt. Og her bestilte vi det for at slippe for at stå i køkkenet, men at stå i to timers kold kulde var sku heller ikke drømmen. Intet info om man kunne have hentet det senere end til sin bestilte tid, intet info på Facebook om lige en giga kø og kom evt senere eller bare husk varmt tøj.

30 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nytårsmenu 2 timer forsinket!

Nytårsmenu 2 timer forsinket!
Vi havde bestilt mad i over en måned forinden så vi var sikker på at kunne få noget sushi til nytår, vi havde bestilt til kl 18, men da vi møder op er der flere hundrede mennesker i kø uden foran butikken, og der gik 2 timer før man kunne komme ind og få sin mad man havde bestilt, så hele aftenen blev forsinket pga af de havde taget så mange ordre, det er simpelthen ikke i orden at byde folk at stå så længe i kø for bare at hente sin ordre, de må jo bare have sagt ja til alle ordre der var blevet bestilt uden at tænke på at man ikke kan lave 1000 ordre på samme tid!
Det var bidende koldt udenfor og rigtigt mange havde ikke taget vintertøj på for at hente en ordre man skulle have regnet med man kunne få til bestilt tid ikke 2 timer forsinket!
Det er i hvert fald sidste gang vi bestiller mad derfra til afhentning på en dag som nytår, eller vel også andre helligdage hvor der er mulighed for andre gerne vil have sushi også, for de bliver simpelhen nød til sige nej til nogle ordre på samme tid eller sige der kan ikke hentes kl 18 for der er der fuldt booket men i kan hente kl 20! Ren pengemaskine.
Vi har dog ikke haft problemer med maden før, det plejer nu at være meget godt, men når man betaler halvanden tusinde for mad, så skal den også være der til bestilt tid!

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.