Kosmetisk Klinik Rikke Lindby Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mega god oplevelse! Hun er så sød og dygtig- hun var virkelig god til at fortælle om hele behandlingen. Man føltes sig enormt tryg, og resultatet blev super godt

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rikke Lindby får mine varmeste anbefalinger. Hun er professionel, rolig og hjertelig, og hun møder sine kunder med ærlighed og nærvær. Jeg oplever, at hun tager udgangspunkt i mine ønsker og beho... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg anbefaler altid Rikke til mine veninder, hvis de overvejer en kosmetisk behandling. Rikke formår at opfylde ens ønsker og samtidig gøre resultatet naturligt. Med hendes store viden og erfaring i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rikke er helt fantastisk 🌟og så smuk både indvendig og udvendig - Hun er utrolig dygtig og meget omhyggelig. Hun får mig altid til at føle mig tryg, og resultatet bliver altid altid naturligt og flot... Ver más

Información sobre la empresa

1. Salón de belleza
  2. Dermatólogo
  3. Clínica dermatológica

Escrito por la empresa

Jeg hedder Rikke Lindby og har gennem de sidste ni år arbejdet indenfor den kosmetiske verden både som leverandør, underviser, kosmetisk sygeplejerske og klinikchef i flere af de store kosmetiske klinikkæder i både, Århus, Vejle, Odense og København. Velkommen til mit kosmetiske univers. For mig er det vigtigt at resultaterne er naturlige, at behandlingen udføres sikkert og med et resultat som er tilpasset til dine individuelle ønsker og behov. Jeg arbejder ud fra en holistisk tilgang til alle mine behandlinger og har dig og dine ønsker i fokus i vores samarbejde. Det er derfor også en vigtig prioritet for mig, at du forlader klinikken med netop det ønskede resultat som sikrer, at du altid vil føle dig som en bedre udgave af dig selv, og at du altid går herfra med en klar følelse af, at vi har haft kvalitetstid sammen og dit resultat modsvarer dine forventninger. Jeg tilbyder altid en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi sammen gennemgår alle mulighederne og nøje udvælger de rigtige for dig og dine ønsker. Ved konsultationen har du mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have, så du trygt kan træffe den rigtige beslutning om, og i så fald hvilke behandlinger der kunne være løsningen for netop dig. Jeg glæder mig til møde dig.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hos klinik Lindby er service og høj…

Hos klinik Lindby er service og høj faglighed bærende elementer. Varm og venlig modtagelse, grundig information om indgrebet samt et meget flot resultat. Jeg fik det smukkeste og et meget naturligt resultat. Mine varmeste anbefalinger til Rikke.

25 de agosto de 2022

Kære Birgitte,
Tusind tak for din ærlige anmeldelse, den værdsætter vi meget højt.
Vi glæder os til at se dig i klinikken igen 🌸

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er så glad for at have fundet Rikke…

Jeg er så glad for at have fundet Rikke for 1.5 år siden. Hun ved præcis, hvad jeg ønsker, og jeg føler mig altid tryg i hendes hænder. Hun er utrolig dygtig og yder den bedste service - jeg går altid derfra med et smil på læben. Smuk klinik og professionel behandling.

5 de agosto de 2022

Kære Suzie

Tusind tak for din fine anmeldelse og for din tillid 🙏🏻 Vi ses snart igen!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rikke er nærværende og empatisk. Man er ikke i tvivl om at etik er prioriteret højt.
Top professionel med hjertet på det rette sted.

12 de marzo de 2022

Kære Heike,
Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🏻 Og tak fordi du deler din oplevelse! 🌸

Rikkes klinik

Jeg har efterhånden gået hos Rikke i et par år, og jeg kan kun sige, at når man som finder den helt rigtige klinik, så bliver man.

Rikke er så utrolig dygtig til hendes håndværk, personligt har jeg ikke mødt nogen bedre end Rikke.
Rikkes rolige personlighed og glade aura smitter hurtig af på en.
Hun er super god til at rådgive og vejlede i det helt rigtige for dig.
Rikke er ærlig omkring hendes håndværk.
Rikke ønsker, at man forlader hendes klinik med et flot naturligt look.
Jeg indrømmer, at jeg har aldrig været mere glad for min hud/mit ansigt som efter jeg fandt Rikkes klinik.
Jeg fortæller altid om Rikke til andre der har interesse, også om hvad hun har lavet på mig, fordi jeg gerne vil have, at andre blive ligeså glade for deres resultater som jeg er for mine/mit.

Rikke får mine varmeste anbefalinger, hun er den bedste, og det mener jeg fra hjertet. Jeg er altid ovenud tilfreds når jeg går fra klinikken.

Gør dig selv den tjeneste, at besøge Rikke, tá en snak med hende om dine ønsker. Du vil ikke fortryde det.
Mine veninder som også går hos Rikke er glade for, at jeg sendte dem hen til hende.

Rikkes ansigtsprodukter:
Min hud elsker Rikkes hudplejeprodukter. De er effektive, også til sensitiv hud, de er ikke dyre. Siden jeg for et par år siden begyndte at bruge produkterne har min hud været tilfreds, uden udbrud og dejlig fugtet. Jeg giver ofte produkterne som gaver, da jeg har lyst til, at andre også skal blive glad for deres hud.

Jeg vil til hver en tid anbefale Rikke til alle, der findes ingen bedre end Rikke.

8 de julio de 2021

Kære Tanja

Tusind tak for din ærlige og meget fine anmeldelse 🙏🏻 Vi glæder os til, snart at få lov til, at forkæle dig i klinikken igen ☺️

Fantastisk service

I disse lockdown tider skulle jeg bruge en ny ansigtsrens, jeg skrev til Rikke på Facebook og fik straks kompetent svar tilbage med vejledning. Fik tilsendt produktet lynhurtigt og alt forløb helt perfekt.
Jeg vil helt sikkert anbefale dette sted til andre der ønsker en sublim vejledning og professionelle produkter.

28 de enero de 2021

Respuesta de Kosmetisk Klinik Rikke Lindby

Tusind tak for din fine anmeldelse, det glæder os at du er tilfreds med produktet og servicen, vi glæder os til at hjælpe igen en anden gang ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rikke får min varmeste anbefaling

Rikke får min varmeste anbefaling. Jeg har indtil videre fået to behandlinger med fuld tilfredshed så det er bestemt ikke sidste gang. Hun er utrolig dygtig, venlig og enormt professionel.

19 de enero de 2021

Respuesta de Kosmetisk Klinik Rikke Lindby

Tusind tak for din fine anmeldelse Sarah, det betyder rigtig meget for os 🙏🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har ikke andet end ros og gode ord

Jeg har ikke andet end ros og gode ord! Jeg er så tilfreds. Rikke er yderst behagelig og dygtig til hvad hun gør. Jeg følte mig tryg og i gode hænder fra første sekund, og kunne ikke drømme om at benytte andre end Rikke - simpelthen en fantastisk oplevelse!

4 de marzo de 2020

Super oplevelse

Havde en fantastisk oplevelse ved Rikke, hun var superdygtig og professionel. Jeg anbefaler hende på det varmeste, og vil helt sikkert selv vende tilbage og lade mig forkæle.

27 de febrero de 2020

Kæmpe anbefaling fra mig

Kæmpe anbefaling fra mig.
Rikke er meget kompetent og man føler sig tryg i hendes hænder.
Jeg har fået en grundig orientering inden og ved hvad jeg kan forvente. Jeg vil helt sikkert komme igen.

23 de febrero de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har gået ved Rikke i 3 år nu og har…

Jeg har gået ved Rikke i 3 år nu og har været utrolig glad for resultatet hver gang. Hun er super professionel. Fra start af, har hun aldrig prøvet at sælge unødvendige behandlinger eller produkter -det vægter jeg stort.

14 de febrero de 2020

sublimt!

Rikke er så enormt kompetent og velreflekteret i sine behandlinger. Hun ser og forstår den enkeltes behov og er bare hammer dygtig! KÆMPE anbefaling herfra 🙏🏻 💫

9 de febrero de 2020

Oprigtig

Oprigtig , ærlig og professionel!
Rikke er fantastisk til at guide dig ifht at blive den bedste udgave af dig selv😍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er en fornøjelse at blive vejledt…

Det er en fornøjelse at blive vejledt og behandlet af Rikke. Jeg er tryg ved hendes faglighed, hvor hun har teorien med indover hendes praksis formidling og hendes personlighed er også helt i top. Rikke er altid klar til at svare på spørgsmål efter behandlingerne og når jeg kommer i hendes klinik er der en fantastisk stemning, hvor jeg føler mig meget velkommen og unik.
Resultatet af behandlingerne er jeg 100% tilfreds med.

Altid professionel vejledning

Altid professionel vejledning, med udgangspunkt i dig og dine ønsker. Er heldigvis heller ikke bange for at sige hvis ønsket ikke “passer” til dit ansigt - sætter jeg stor pris på.. så når jeg har været forbi er jeg sikker på at gå derfra med en behandling jeg er glad for. Kommer helt sikkert igen 🥰🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rikke er virkelig dygtig til sit…

Rikke er virkelig dygtig til sit arbejde - jeg valgte hende med omhu, da det var første gang jeg lagde mig ud med en Botox behandling og jeg må indrømme, at jeg var lidt nervøs for at skulle korrigere mit ansigt.
Jeg havde dog slet ingen grund til at være nervøs, for Rikke leverede det bedste resultat og jeg er ovenud lykkelig for det!

Udover Botox fik jeg også en diamantslibning. Jeg har tendens til en lidt grov struktur i ansigtet, men den her behandling fik min hud til at føles silkeblød og jævn, hvilket er alfa omega for en god Make-up! 🙃

Jeg kommer helt sikkert igen! Tak 👏🏻👌🏻 😍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg anbefaler altid Rikke til mine…

Med hendes store viden og erfaring inden for feltet, er jeg altid tryg i hendes hænder. Hun er super dygtig og professionel, og hver gang går jeg glad derfra. Alle pengene værd❤️

Den flotteste klinik

Den flotteste klinik, hvor der er kælet for detaljerne, smagfuld og smuk. Her får du den bedste, mest omsorgsfulde og virkelig den mest professionelle behandling af den vidunderlige indehaver Rikke Jershauge Lindby. Jeg anbefaler klinikken på det varmeste ❤️

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.