Banner for Klassiske Lamper ApS

Klassiske Lamper ApS Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og fine varer i mange prisklasser. Dejligt, at der både er mulighed for online og fysisk shopping:)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedre sent end aldrig. Professionel vejledning og fantastisk service af Vibeke. Hun øjner lige den stil, du kan lide. Smukke lamper og showroom ikke mindst. Vi kommer igen!! Vores bedste anbefalinger... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig nærværende og god service. Vi har efterhånden handlet hos Klassiske lamper nogen gangen og vi har ikke en finger at sætte på hverken kvalitet, service eller nærvær. Vores hus stråler me... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de iluminación

Escrito por la empresa

Hjertelig velkommen til Klassiske Lamper ApS - Danmark. Her finder du en masse inspiration til din skønne bolig og dine omgivelser på webshoppen. Et stort udvalg af klassiske eksklusive udendørs- og indendørslamper. I klassisk, nyklassisk, vintage, boheme, retro og designerstil. Derudover finder du også postkasser, solure, vandfontæner og mange andre smukke og nostalgiske herligheder til dit hus og have. På Krebshusgården i Sorø kan du besøge vores 250 m2 store showroom, og med mine 37 års ekspertise, vil jeg med glæde tage imod dig, så vi sammen finder det helt rigtige til netop din ejendom. Ring/sms eller mail til mig, for aftale. Dbh. Vibeke

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

34 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vibeke er bare guld værd

Vibeke er bare guld værd. Hun brænder for sin forretning, og er altid parat med informationer, forslag etc.
Vi køber alle vores lamper her.

9 de abril de 2025

Kære Lasse

Tusind tusind tak for den fineste skønne anmeldelse 🤗🥰

Rigtig god påske 🐣🐰

En helt igennem suveræn oplevelse at handle med Klassiske Lamper

Hos Klassiske Lamper har vi af Vibeke fået suveræn rådgivning mht. hvilke lamper, der passer bedst til vores hus. Vibeke er yderst kompetent og særdeles imødekommende, så vi kan kun give vores absolut varmeste anbefaling

Også leveringen er foregået perfekt - vi har ved to forskellige omgange af køb oplevet top service hver gang.

Stor tak for den flotteste indsats.

26 de marzo de 2025

Kære Berit
Tusind tusind tusind tak for den aller mest fornemme anmeldelse, smukke ord og anbefaling 🥰🤗🤩
Jeg blev helt rørt over de rosende ord 😆 Du/I alle 4 er da også selv de mest imødekommende, så den positive oplevelse går sørme begge veje 😘
Vi glæder os, til at se det færdige resultat, når lamperne kommer op 🌟👌

Kærlig hilsen
Vibeke & Jens

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har flere gange købt lamper hos Vibeke

Har flere gange købt lamper hos Vibeke. Fantastiske produkter med mange muligheder og servicen i top! Hun følger altid op, korrigerer hvis man har bestilt forkert. Og sidste gang havde vi allerede lamperne dagen efter.

17 de marzo de 2025

Kære Peter

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤩 Det er så dejligt, at du giver dig tid til at sende en hilsen 🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget tilfreds med det hele :-)

Meget tilfreds med det hele :-)

5 de marzo de 2025

Kære Anne

Tusind tusind tak for din skønne anmeldelse 🤩 Det glæder mig, at du er glad for alle dine lamper og de andre skønne ting til hus og have 🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

dejligt sted at handle !…

der var fantastisk venlig og kompetent behandling
tingene skete som lovet , alt vsar OK !

5 de marzo de 2025

Hej Per

Tusind tak for din fine anmeldelse 🤩

Super, at vi sammen fandt en express-løsning på din ordre, så lamperne kom frem til tiden 💪👏😆

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid er det dejlig at handle med…

Som altid er det dejlig at handle med klassiske lamper

28 de diciembre de 2024

Kære Helle

Tusind tak for din skønne anmeldelse❤️ Også altid skønt at handle med dig 🤗Rigtig godt nytår til dig 🌟🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot udvalg af de lækreste lamper.

Flot udvalg af de lækreste lamper.
Kan varmt anbefales.

7 de agosto de 2024

Hej Mai-Britt

Tusind tak for din skønne anmeldelse og rigtig godt nytår til dig 🌟🤗🥰

Pæne lamper

Hej Henrik

Tusind tak for din fine anmeldelse og rigtig godt nytår til dig 🌟

BEDSTE SERVICE HVER GANG

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk service og smukke lamper – hver gang!

Jeg købte mine første lamper hos Klassiske Lamper til vores nye hus for næsten 6 år siden, og jeg har været imponeret lige siden. Lamperne var smukke, af høj kvalitet og passede perfekt ind i vores hjem – takket være Vibekes gode råd og vejledning.

Siden dengang har jeg bestilt flere ting hos Vibeke, og servicen er bare i TOP hver eneste gang. Vibeke er altid utrolig hjælpsom, engageret og sørger for, at man som kunde får præcis, hvad man søger. Hendes store viden og passion for klassiske lamper gør oplevelsen helt unik, og man føler sig altid værdsat som kunde.

Jeg kan på det varmeste anbefale Klassiske Lamper – både for deres smukke udvalg og for den helt exceptionelle kundeservice.

Tak, Vibeke, for altid at være så dygtig og imødekommende! 🙏✨

17 de diciembre de 2024
Opinión espontánea

Kære Thomas

For første gang har vi, i familien, valgt kun at give de helt små børnebørn julegaver 🎁🎁 Men hold nu op en helt fantastisk julegave, du så lige får anbrangt i min julesok 🧦

Tusind tusind tusind tak Thomas 🤶🥰 Det er så gengældt 🤗 For det er altid hyggeligt at hjælpe dig med de rette lamper og pærer til din meget smukke patriciervilla 👌

Jeg ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul 🎄

Endnu engang tusind tak 🥰

Julehilsnen og stjernedrys

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid fin behandling og varer af god…

Altid fin behandling og varer af god kvalitet.

6 de noviembre de 2024

Kære Ole (og nye nabo)

Tusind tak for dine meget fine ord og skønne 5-stjernet anmeldelse 🤩

Sjovt, at vi nu er blevet naboer 😃

Vi ses 😘

Super hjælpsomme og kreative

Super hjælpsomme og kreative. Perfekt og hurtig levering.

11 de noviembre de 2024

Kære Lars

Tusind tak for din meget fine anmeldelse 🥰

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.