Banner for Klassiske Lamper ApS

Klassiske Lamper ApS Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

5,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hos Klassiske Lamper har vi af Vibeke fået suveræn rådgivning mht. hvilke lamper, der passer bedst til vores hus. Vibeke er yderst kompetent og særdeles imødekommende, så vi kan kun give vores ab... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedre sent end aldrig. Professionel vejledning og fantastisk service af Vibeke. Hun øjner lige den stil, du kan lide. Smukke lamper og showroom ikke mindst. Vi kommer igen!! Vores bedste anbefalinger... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig nærværende og god service. Vi har efterhånden handlet hos Klassiske lamper nogen gangen og vi har ikke en finger at sætte på hverken kvalitet, service eller nærvær. Vores hus stråler me... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og fine varer i mange prisklasser. Dejligt, at der både er mulighed for online og fysisk shopping:)

Información sobre la empresa

1. Tienda de iluminación

Escrito por la empresa

Hjertelig velkommen til Klassiske Lamper ApS - Danmark. Her finder du en masse inspiration til din skønne bolig og dine omgivelser på webshoppen. Et stort udvalg af klassiske eksklusive udendørs- og indendørslamper. I klassisk, nyklassisk, vintage, boheme, retro og designerstil. Derudover finder du også postkasser, solure, vandfontæner og mange andre smukke og nostalgiske herligheder til dit hus og have. På Krebshusgården i Sorø kan du besøge vores 250 m2 store showroom, og med mine 37 års ekspertise, vil jeg med glæde tage imod dig, så vi sammen finder det helt rigtige til netop din ejendom. Ring/sms eller mail til mig, for aftale. Dbh. Vibeke

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

34 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt udvalg og fremragende service

Vi har købt mange lamper ved Klassiske Lamper, og kan kun anbefale qua deres store udvalg, kvalitet og gode service.

4 de marzo de 2024

Hej Claus

Tusind tak for din meget fine anmeldelse og rosende ord 🤩

Også en stor fornøjelse at levere lamper til jeres smukke klassiske villa 👌

Fine varer

Fine varer. Skriver med det samme hvis der er leveringstid på varen. Altid dejligt med "feedback"
Betaling sker først på leveringstidspunktet :)

1 de marzo de 2024

Hej Per

Tusind tak for din meget fine anmeldelse og rosende ord 🤩

Kunne være virkelig sjovt at se dine fine lysekroner, som du har købt (hvis du måtte have tid og lyst til at sende et par billeder). Man kan jo altid spørge 🥰

Fantastisk service

Fantastisk service, og nogle rigtigt fine produkter.
Jeg vil altid vende tilbage til Klassiske Lamper, hvis der er noget i sortimentet som vi kan bruge.

1 de marzo de 2024

Hej Allan

Tusind tak for din meget fine anmeldelse og rosende ord 🤩

Glæder mig til at se, når alle skiltene bliver hængt/sat op 🤩

Super god service

14 de febrero de 2024

Kære Karina & Kim

Tusind tak for de rosende ord 🤩
Og tusind tak for alle billederne af jeres kæmpe store fantastiske byggeprojekt. Det er da helt i særklasse, og jeg er super glad for, at I har valgt klassiske lamper fra os - passer perfekt 👌

Super kundeservice!

Ud over at vores hus nu har de smukkeste udendørs lamper, så har kundeservice været helt i top! Jeg kan varmt anbefale klassiske lamper

10 de enero de 2024

Hej Stephanie

Tusind tak for dine rosende ord 🤩 Glæder mig, at I er glade for alle lamperne 🍀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og glimrende…

Hurtig levering og glimrende kundeservice!

24 de enero de 2024
Opinión espontánea

Hej med dig

Altid god

Altid god, hurtig og hjælpsom behandling.

10 de enero de 2024

Hej Patrick

De er fine

De er fine, men billede matcher ikke helt virkeligheden 😊

19 de diciembre de 2023

Kære Nina

Tusind tak for dine 5 skønne stjerner, trods, at billedet ikke er helt er det samme, som lamperne du har modtaget. Jeg har undersøgt det, og producenten må vidst hellere 'oppe sig' og få et nyt billede, så jeg kan være up-to-date, og så billedet matcher de lamper mine kunder modtager 🤩
Jeg er dig meget taknemmelig for informationen 🥰

Rigtig godt nytår 🎉🌟🥂

De bedste nytårsønsker

100% ok handel

4 de diciembre de 2023

Hej John

Tusind tak for dine rosende ord 🤩
Ønsker dig en rigtig god jul 💝🎄🎅

Fantastisk kundeservice

Jeg købte 4 udendørslamper fra Klassiske Lamper og det var en utrolig positiv oplevelse af flere grunde. Vibekes kundeservice er i særklasse. Jeg var i stand til at kommunikere med hende både inden for normale åbningstider men også om aftenen og i weekenden både på sms og telefon. Jeg fik rigtig god vejledning og kvaliteten på de lamper jeg købte er helt i top. Vibeke og Jens kom endda til Fyn for at skifte nogle fatninger ud på et par af lamperne som ikke var helt som de skulle være. Jeg kan klart anbefale Klassiske Lamper og vil helt sikkert bruge dem igen næste gang jeg skal købe lamper.

26 de octubre de 2023

Kære Lisbeth

Tusind tusind tak for din meget søde anbefaling og super søde ord 💝

Det var også super hyggeligt at besøge jer, så vi fik fatninger og pærer i jeres lamper, og så de sidder, som de skal. Det var også lidt specielt, at både pærer og fatninger var skæve. Heldigvis et særtilfælde. Men så fik vi os en hyggelig tur ud af det 🫶

Vibeke & Jens

Altid god behandling.

14 de noviembre de 2023

Hej Susanne

Tusind tak for dine rosende ord 🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flot produkt og en god service

3 de noviembre de 2023

Hej Cecilie

Tusind tak for dine rosende ord 🤩
Jeg håber flagholderen, kan være med til at give skønne minder 🇩🇰🤗

Nemt …

Nemt med bestilling og dejlig dialog med forhandler via mails .. vh Helle

31 de octubre de 2023

Fantastisk service

25 de octubre de 2023

Hej Michael

Tusind tak for dine rosende ord 🤩

Også fin løsning med levering hos din søde overbo 🧡

Fantastisk og uovertruffen service

Fantastisk og uovertruffen service - hele vejen igennem. Tak til Vibeke!! Dertil virkelig flotte produkter. Vores varmeste anbefalinger til Klassiske Lamper.

5 de noviembre de 2023
Opinión espontánea

Hej Annette

Tusind tak for dine rosende ord 🍁🤩

Super service.

26 de octubre de 2023

Hej Steffen

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.