Efter Morten tragisk er væk, er denne klinik kendetegnet ved sur og uhjælpsom behandling.
Consulta las opiniones de los clientes
Virkelig god service med tryg og kompetent behandling. Jeg kunne mærke hvordan receptionisten af alle kræfter prøvede og lykkedes med, at skaffe mig en akut booking. Da vi kom, var der ingen ventetid... Ver más
Jeg rakte ud til klinikken i forbindelse med medicinsk abort. Jeg kan kun rose Jordmoder Mille hvor mit forløb foregik. Super omhyggelig, god vejledning og forklaring af forløbet og følte mig i... Ver más
Jeg skulle have lavet biopsi i livmoderhalsen, og derefter keglesnit. Jeg var helt vildt nervøs, og lider i forvejen af sygdomsangst. Morten udførte begge indgreb super roligt, beroligende, og prof... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hjertevarm klinik
Jeg besøgte klinikken mange gange i 2019 og 2020 i forbindelse med min graviditet. Jeg var så heldig at blive konsulteret af flere jordemødre undervejs. Jeg gik altid derfra overvældet af glæde og følelse af at blive set. De var alle så hjertevarme og tog sig tid til at lytte til mine bekymringer.
Herudover er klinikken lys og lækker, og der er en fantastisk ro over stedet.
Virkelig god service med tryg og…
Virkelig god service med tryg og kompetent behandling.
Jeg kunne mærke hvordan receptionisten af alle kræfter prøvede og lykkedes med, at skaffe mig en akut booking. Da vi kom, var der ingen ventetid og vi blev modtaget og behandlet af en utroligt sød, rolig og kompetent gynækolog, der var så professionel og tryghedsskabende som man kunne ønske sig. Jeg vil fremover bruge denne klinik. Simpelthen så dejligt et sted.
Traumatisk oplevelse
Traumatisk oplevelse. Var til indledende samtale og fik et god indtryk af klinikken og Hedegaard. Jeg bestilte operation et par uger senere og desværre har jeg stadig traumer over denne beslutning. Ved operationen var der stor mangel på information og eventuelle følgevirkninger. Jeg fik at vide at jeg ikke ville føle store smerter og ikke skulle forvente større blødninger. Da jeg kom hjem en time efter havde jeg paniske smerter i underlivet, og endte på hospitalet da blødningen ikke kunne stoppes. Jeg havde ikke fået noget akutnummer fra klinikken og deres almindelige telefon gik på telefonsvarer. Jeg sendte en mail med emnet ‘akutte smerter’ men fik intet svar. På hospitalet måtte de stoppe blødningen med hårdt press og medicin.
Ved opfølgningssamtalen med Hedegaard sad jeg grædende og fortalte dette, men midt i min fortælling forsvandt han i 5-10 minutter fordi han havde noget vigtigere at se til åbenbart, og forlod mig derved alene grædende på hans kontor.
Jeg er SÅ skuffet over behandlingen på denne klinik og vil stærkt fraråde denne klinik til alle.
Travl klinik med manglende informationer
Min kæreste og jeg havde desværre ikke så god en oplevelse i vores fertilitetsforløb på klinikken i december og efterår 2021. Vi oplevede en meget travl klinik, hvor der var lang ventetid ved hvert besøg samt utrolig svært at komme igennem telefonisk. Derudover ringede klinikken ikke tilbage, når de lovede det, og vi manglede informationer omkring medicin m.m. Personalet var altid søde og imødekommende, når man var inde ved dem, men pga. de manglende informationer og træffetid, kan vi ikke anbefale klinikken. Vi valgte at skifte klinik, hvor vi er langt mere tilfredse.
Jeg havde desværre en ret skidt…
Jeg havde desværre en ret skidt oplevelse her af flere grunde:
1. Der er som sådan ingen reception. Hvis der mangler personale lukker receptionsrummet og vupti så er receptionisten og lokalet til sygepleje i stedet. Ligesom det så er de øvrige ansatte der skal svare på mails i sådan en situation og man så ikke kan ringe. Dvs der mangler personale til en fungerende reception.
2. Jeg fik en kirurgisk abort der ikke "virkede". Meget besynderligt når det er 2% det sker for. Det forklarede gynækologen med at jeg fik foretaget indgrebet så tidligt (5. uge). Jeg undrer mig bare over at ingen vælger at fortælle mig om øget risiko ved tidligt indgreb inden de foretog indgrebet.
3. Generelt manglede jeg meget information og skulle være overdrevet opsøgende for at få svar.
4. Når jeg spurgte gynækolog til mine bekymringer fik jeg indtryk af at hun ikke lyttede da hun fx bare smilede og nikkede, selv når jeg stillede direkte spørgsmål til hende.
Jeg skulle have lavet biopsi i…
Morten udførte begge indgreb super roligt, beroligende, og professionelt. Jeg følte mig i trygge hænder fra start.
Kæmpe anbefaling.
En lille perle af velvære og forkælelse…
En lille perle af velvære og forkælelse centralt placeret i Horsens. Klinikken er smagfuldt indrettet i lyse og luftige lokaler med en enkel og samtidig raffineret sans for omhu og skønhed. Man mødes fra første færd af en utrolig bevidsthed om faglighed og indhylles straks i en atmosfære af venlighed og kan ikke andet end blive afslappet og veltilpas. Jeg ankom lidt stresset og fortravlet for sent til den aftalte tid og med grimme og flossede negle. Efter knap to timer forlod jeg stedet med smil på læberne, afslappet og med smukke negle. Jeg kan ikke andet end at anbefale stedet på det varmeste. Her kommer jeg så afgjort igen.
Ikke et sted at besøge
Denne klinik har en ansat der bevidst går i mod retningslinjerne, der er til for at passe på folkesundheden. Den medarbejder der er meget aktiv på SOME opfordre andre til at agere som hende; gå uden mundbind, ikke holde afstand og at støtte butikker der ikke følger retningslinjerne. Det synes jeg er alvorlig primært fordi den medarbejder møder mange patienter på klinikken og endda sårbare; gravide og dem der drømmer om at blibe gravid.
Gravide anses for at være - særlig risiko gruppen, nettoo fordi forskerne ikke ved nok om hvordan covid19 påvirker fosteret og dens udvikling samt den gravide kvinde.
Den ansat bør hjemsendes da hun er farlig for klinikkens patienter.
La experiencia Trustpilot