Klinikkens ejer Nidal har lavet behandling med tandimplantat, som er isat i min højre underkæbe. Siden implantatet blev sat i, har jeg oplevet store gener med, at madrester konstant sætter sig fast i... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg vil på ingen måde anbefale Klinikhuset i Hadsten. Blev bedt om at betale en regning på en undersøgelse, jeg fik at vide at jeg ikke skulle betale for. Klinikhuset anderkendte ikke at det var der... Ver más
Har fået lavet 2 implantater og en bro, hvor klinikhuset har lavet 2 alvorlige fejl og hvor ejer af klinik nu løber fra ansvaret Svarer simpelthen ikke på mine mails. Har skiftet tandlæge og må nu sel... Ver más
Dårlige behandlere og dårlige betalere. følg med i Ekstra Bladet - kontant overvejer også også en udsendelse. Andre med dårlige oplevelser ? Skriv gerne. De opfører sig virkelige... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Vi er 12 medarbejdere på klinikken. 3 tandlæger, 2 tandplejere, 5 klinikassistenter og 2 elever. Vi udfører alt inden for tandpleje, og vi tilstræber at næsten alle behandlinger kan udføres her på klinikken. Ved særligt komplicerede behandlinger har vi et tæt samarbejde med danske laboratorieteknikere, reguleringstandlæger samt kirurger. Vores mål er at bevare dine tænder sunde livet igennem. At opnå et godt resultat er altid et spørgsmål om tillid og samarbejde. Vi har forudsætningerne for at nå dette mål; tidssvarende udstyr, de bedste materialer kombineret med de rigtige og velafprøvede behandlingsprincipper!
Información de contacto
Tinghøjvej 7, 8370, Hadsten
- 8698 1505
- www.klinikhuset-hadsten.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Meget tilfreds.
Tænker på at skifte
Det var en meget dårlig oplevelse. Ved godt der var sygdom. Men når man betaler for et produkt skal det også være der
Meget kompetent personale
Meget dygtigt personale men jeg giver ikke den sidste stjerne da jeg ikke bryder mig om når tandlæge og klinikassistent taler om den næste patient mens de behandler mig.
er selv i sundheds væsenet og syntes at det er uprofessionelt og IKKe ok.
professionnelt arbejde hele vejen igennem
jeg har fået en god behandling, både hvad angår tandrensning, tandbehandling. Professionel , og god etik i forhold til patientbehandling.
Gik lige efter bogen
Jeg er mere end tilfreds med Klinikhuset.
Altid god betjening og glade og kompetente medarbejdere.
Supergod service
Jeg har haft Klinikhuset som tandlæge i mange år, fordi man her får en meget professionel behandling, og en rigtig god service😄
Super fin oplevelse
Meget fin information, meget fin betjening og service, fagligt dygtigt personale.
rigtig god tandlæge
Rigtig sødt personale og dygtige følere man er i gode hænder
Positivitet/optimisme og engagement.
Jeg oplever et engageret fagpersonale, som er lydhøre for præferencer og ellers rådgivende på en "ikke skræmmende" måde.
Behagelig atmosfære
Værd at anbefale
Man kommer til, til tiden, da jeg havde akutte problemer fik jeg hurtig hjælp, alle er flinke, man føler sig godt behandlet.
Tandrensning
Det kom lidt bag på mig at jeg var blevet indkaldt til en tandrensning og at der ikke fulgte et check med af tandlægen. Måske det stod i indkaldelsen, men jeg husker ikke at have set det.
Rigtig god og nænsom behandling.
Jeg oplevede en venlig og kompetent behandling af mig og mine tænder.
Super behandling
Bliver altid mødt med et smil og får en super behandling.
god behandling
Behagelig og tryg.
Behagelig og tryg modtagelse samt efterfølgende behandling
La experiencia Trustpilot