Klippestuen Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blev klippet af en der hedder Freja, og det var MEGA godt. De lytter faktisk til en når man feks siger man kun ville have x antal klippet af, eller have en bestem styling. Det her bliver mit go-to fra... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg giver Klippestuen Z på Gammel Kongevej og i særdeleshed min egen frisør, Signe Katrine Rasmussen, mine varmeste anbefalinger. Helt utroligt fagligt dygtig, vidende, varm - og med stor vægt på den... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har gået hos Lotte på Klippestuen One H C Ørstedsvej igennem flere år. Jeg vil speciel gerne anbefale Lotte, (har ikke prøvet andre) som helt sikker har været i Mesterlære, det var jeg klar over... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været kunde hos Klippestuen igennem 25 år - og har altid været super glad hver gang jeg gik ud med mit fine studsede lange hår. Men nu er jeg jubel lykkelig :-) En hjemme hårfarvening gi... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Selvforkælelse i top

Jeg er blevet klippet på H.C. Ørsted vej de sidste 5 år, og der er altid god stemning og service i top. Lotte får altid det bedste frem i mine krøller.

10 de septiembre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fik det lige som jeg ville have det

Da jeg var hos Klippestuen Z idag og få farvet og klippet hår, var det rigtig rart at frisøren lyttede til mit ønske, rådgav mig neutralt uden at prøve at bestemme hvad jeg skulle, og gav mig præcis hvad jeg ville have.

Tusind tak for det
Hilsen Joanna

31 de agosto de 2017

Tilfreds kunde

Kan kun anbefale af blive klippet hos klippestuen på H.C Ørstedsvej.
Kammilla har klippet det seneste år, jeg har fået en super behandling hver gang. Kan klart anbefale jer at bestille en tid hos Kammilla.

27 de agosto de 2017

Super frisørsaloner

Klippestuens frisørteam er altid venlige og professionelle og styler og klipper super godt. Hele familien bliver klippet der. Kan klart anbefales!

26 de agosto de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er en besværlig kunde

Jeg er en besværlig kunde - det ved jeg godt. Men jeg ved hvad jeg vil have, når det gælder et besøg hos frisøren. Jeg har nu i længere tid været kunde hos Klippestuen - eller nærmere Sissel, for hun er den væsentligste grund det at jeg kommer der. Sissel kan sin "frisør ABC" og har fra første gang været på fuldstændig bølgelængde med mine ønsker og det er befriende. Klippestuen ved hvad der rør sig, er med på moden og de seneste frisørtekniker, så jeg føler mig i gode hænder.

24 de agosto de 2017

tilfredhedsgaranti hver gang

Har nu kommet i klippestuen på falkoner allé 27 rigtig mange gange. Jeg har kommet hos Rebecca lige siden hun startede som elev og hun er fantastisk dygtig og super sød. Hun går meget op i at sine kunder får det bedste resultat og man kan virkelig mærke at hun gør sig umage og at hun elsker når hendes kunder går ud med flot hår.
Frisørerne giver sig rigtig god tid til deres kunder og der er altid en god stemning. Lækre produkter og gode priser. Kan 100% anbefales :)

23 de agosto de 2017

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.