Jeg fik en fantastisk overraskelse da jeg åbnede pakken, den tasken jeg havde bestilt var pakket så fint ind, så det blev en gave til mig selv, og med en fin hilsen. Ikke nok med det var en dejlig i... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Sehr schneller Versand. Sehr liebevoll verpackt, sodass es Freude macht, das Paket zu öffnen. Man bekommt sogar eine kleine dänische Lakritzverpackung dazugelegt. Gekaufte Ware in einwandfreiem Zustan... Ver más
Fantastisk service af MEGET kompetente medarbejdere. Jeg var i tvivl om størrelsen på et par skindbukser og i dialog med Merethe om det. Hun anbefalede størrelsen og sagde at jeg blot kunne returner... Ver más
Virkelig fin taske, flot indpakning og hurtigt levering. Kan kun anbefale at man handler ved Klosterfrøknerne.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Klosterfrøknerne med stor webshop og fysisk butik i hjertet af Horsens: Eksklusiv forhandler af de velkendte Mulberry produkter, med nok det største udvalg i Danmark. Vi fører de kendte brands inden for designertøj i High-End segment. Både danske- og udenlandske leverandører, så som Heartmade, Dea Kudibal, Benedikte Utzon, Stenströms, Graumann, Venessa Bruno, Busnel, Oscalito og UBR og andre - med fokus på bæredygtighed. Udtryk og styrk din personlighed gennem dit valg af god smag, sikker stil og høj kvalitet. Vi gør os umage, for at dine forventninger ved besøget og købsoplevelsen bliver indfriet, og vægter personlig service højt. Sender fragtfrit i hele landet (> kr 495,-) Følg os på IG og FB; Klosterfrk - High-End Brand Vi ser frem til at byde dig hjertelig velkommen hos KLOSTERFRK.DK
Información de contacto
Hospitalsgade 6, 8700, Horsens, Dinamarca
- 75620555
- info@klosterfrk.dk
- www.klosterfrk.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fantastisk kundeservice og hurtig…
Fantastisk kundeservice og hurtig levering… flot pakket ind og sågar noget sødt at spise 😍
Kæmpe anbefaling herfra ♥️
havde i dag en ekstraordinær positiv…
min kone havde i dag en ekstraordinær positiv oplevelse hos "Klosterfrk." i Horsens .
havde fået et armbånd i gave, som ikke passede i str., og det skal nævnes at det ikke var købt i butikken. trods dette fik jeg en sublim service, hvor ekspedienten gjorde alt får at finde den rette str., og da dette ikke lykkedes, fik jeg uden tøven byttet det medbragte armbånd til et andet. fantastisk at man stadig kan møde en sådan service, tak tak
Så fin service og smuk indpakning
Så fin service og smuk indpakning - man føler sig som noget særligt 🤩
Hurtig levering
Hurtig levering. Flot indpakning. Og lidt ekstra 👌🏼
Har lyst til at købe der igen, med den service🤗
Manglende information om afsendelse af ordre.
Det undrer mig at jeg ikke fik besked, da kloster fr afsendte min ordre.
Fantastisk god service og imødekommenhed
Fantastisk god service og imødekommenhed
Hurtig levering og meget smukke sko
Hurtig levering og meget smukke sko
super service hurtig levering…
super service hurtig levering fantastisk pakket ind :0)
Super fin indpakning af mit køb samt…
Super fin indpakning af mit køb samt fint kort vedlagt. Hyggeligt at modtager. Udvalget i butikken er skønt.
Jeg modtog en meget flot pakke med min…
Jeg modtog en meget flot pakke med min nye taske. Den kom hurtigt efter jeg havde bestilt den. Jeg var meget glad for at åben kassen og se, hvor pænt det hele var pakket. Det var en god oplevelse.
Super service 😊
Lækkert udvalg
Lækkert udvalg. Hurtig levering. Meget fin indpakning.
Ærgerligt jeg ikke kendte denne dejlige butik noget før.
Perfekt købsoplevelse
Er meget glad for mit køb - smuk mulberry taske, som var pakket rigtig flot ind!
Hurtig levering - alt var helt perfekt! Mange tak - er så glad for mit køb :)
Flot vare og fin indpakning med…
Flot vare og fin indpakning med personlig hilsen 👌
Fantastisk
God pris, hurtig levering og perfekt produkt.
Jeg er meget tilfreds!
Hurtig levering
Hurtig levering. God service med lille chokolade og fin indpakning
Smuk indpakning🎁
Jeg havde ikke lige mulighed for at komme forbi jeres butik, så jeg brugte jeres web’.
Modtog hurtigt den bestilte taske, som var pakket smukt og feminint ind🙏🏻👍🏻
En super flot service
Kontaktede butikken via mail ang. størrelse på en kjole og fik hurtigt et svar retur.
Købte kjolen og fik den leveret i en flot indpakning sammen med lidt sødt til ganen og et fint kort
En super flot service
La experiencia Trustpilot
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.