Información sobre la empresa

1. Asesor inmobiliario
  2. Administrador de la propiedad
  3. Agencia de alquiler de inmuebles

Escrito por la empresa

Vanuit het centraal gelegen Sittard ondersteunt KODE Real Estate B.V. vastgoedeigenaren in héél Limburg met het all-in beheer van hun vastgoedportefeuille maar ook met de aan- en verkoop van beleggingsvastgoed. Daarnaast bemiddeld KODE Real Estate in vraag en aanbod van personeelshuisvesting.

2,5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Bedrijf is failliet.

Bedrijf is failliet. Helaas is de heer Koenraads, ondanks aanvankelijke goede ervaringen, een uitermate onbetrouwbare persoon gebleken, die afspraken niet nakomt en schulden bij vele investeerders achterlaat. Samengevat: afrader.

30 de abril de 2024
Opinión espontánea
Logotipo de KODE Real Estate B.V.

Respuesta de KODE Real Estate B.V.

Beste Joost,

Het bedrijf is inderdaad failliet, met jammer genoeg, de nodige gevolgen. Het moge duidelijk zijn dat dit nooit of te nimmer de insteek of bedoeling geweest is.

Je geeft aan dat je mij een uitermate onbetrouwbaar persoon vind. We hebben in de afgelopen maanden verschillende keren contact gehad. Ik hoop dat ik in die communicatie mijn intentie - om de gecreëerde problemen op te lossen - heb laten doorschemeren. Dit was, tot op het noodgedwongen faillissement, nog steeds het geval.

En inderdaad, heb ik bijv. qua communicatie niet het vlotste gereageerd de laatste tijd, zo zijn appjes of belletjes niet snel beantwoord. Echter heb ik ten alle tijden gehandeld naar eer en geweten en met de insteek vóór het bedrijf & dus ook vóór o.a. de klanten.

Ik begrijp dat er financieel, alsook gevoelsmatig leed is ontstaan.
Mocht je hierover met mij in contact willen treden, ben ik op het bekende telefoonnummer bereikbaar.

Groet,

Levi Koenraads

Komen afspraken niet na

Komen afspraken niet na. Nemen geen contact op terwijl ze dat beloven. Zijn praktisch onbereikbaar, nemen telefoon nooit op en reageren af en toe op gestuurde mails.
Engelse hotline aan de telefoon wordt nooit opgenomen. Meermaals voor huisgenoten geprobeerd te bereiken.

1 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Very very very BAD EXPERIENCE not…

Very very very BAD EXPERIENCE not professional at all. No communication not answering at wapp or e mails. I asked for a clarification about last fattura where I wondered how to fix the difference required and they sent me a warning ⚠️ with a penalty if I don't pay immediately the invoice.... please note that nobody communicate us
in advance the new fee.

20 de noviembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Gewoon niet te geloven,maar helaas ECHT WAAR!

Huurders belangen of woongenot,daar doet deze verhuurmaatschappij tot echt niet aan mee !! Zakelijk gezien is kode Real Estate b.v. mischien een fantastische partner,voor de huurders echter niet,integendeel,daar hebben ze gewoon lak aan en het enige belang is huur vangen! En voor de rest kunnen huurders blijkbaar KAPOT vallen en hun problemen zelf oplossen? Ruim een jaar wacht ik al op reparatie van mijn brievenbus,omdat door vandalisme(of poging tot openbreken) de sleutel van het slot niet er niet meer in past en ik hierdoor het deurtje van de briefbus niet meer open krijg.EN MIJN POST ER DUS NIET OP EEN NORMALE MANIER uit kan halen.Ondanks dat ik het meerdere malen heb aangegeven (zelfs aan de personen die het onderhoud van het pand doen ) wordt er gewoon NIETS aan gedaan en moet ik maar zien hoe ik aan mijn post kom?DOE EENS WAT EEN SOCALE HUURMAATSCHAPPIJ zou HOREN te doen,:KOM JE PLICHTEN NAAR JE HUURDERS EENS NA EN KOM JE REPARATIES EENS UITVOEREN!!!!!!!!!!!!!!
Het is toch gewoon ronduit ASOCIAAL en ONBESCHOFT om je huurders gewoon al langer dan 1 jaar te laten wachten en verder er niets aan doen !!??!! BEDANKT ONBESCHOFTE ,ASOCIALE HUISJES-UITMELKER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13 de noviembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ze beheren sinds een aantal maanden een…

Ze beheren sinds een aantal maanden een pand van ons in het zuiden waar wat 'uitdagingen' liggen. Dit wordt zeer professioneel en voortvarend opgepakt waarbij er continu goed en snel geschakeld en gecommuniceerd wordt. Er zijn al flink wat zaken opgelost en wij hebben er alle vertrouwen in dat het binnenkort allemaal helemaal op orde komt.
Zeer te spreken over Levi en zijn collega's die echt hard werken om je pand goed te beheren.
We hebben ze vandaag dan ook op echte Brabantse Bossche Bollen getracteerd

29 de noviembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over Kode Real Estate als…

Zeer tevreden over Kode Real Estate als verhuurmakelaar én beheerder. Levi en zijn team zijn energieke mensen met veel kennis van de vastgoedmarkt, denken graag met je mee, komen hun afspraken na en bieden een optimale dienstverlening. Fijne partij om mee samen te werken, mede door de korte lijnen en persoonlijke aanpak. We gaan zeker voor een duurzame relatie!

29 de noviembre de 2022

Een fijne partij!

Ik ben enorm te spreken over de diensten van KODE Real estate.

Een bedrijf dat snel schakelt, een mooie prijs kwaliteit verhouding hanteert en bovenal zichtbaar plezier heeft in het onderhouden van mijn woning en het terugkoppelen van de bewezen diensten.

Ik zie een langdurige samenwerking wel zitten!

1 de noviembre de 2022

Friendly and helpful

The team is very helpful and friendly.
We rented an apartment recently and they provided all needed information in time and assisted with everything we needed.
Overall we are very satisfied.

6 de julio de 2022

Buren klagen over geen stroom de afgelopen 3 dagen

Nou je stuurt mij weg op verdenking van drugshandel terwijl mn dealer mij wat wiet kwam brengen. En nu laat je de bewoners vandaag 11mei al 3 dagen zonder stroom rn jij had alles geregeld in en om mijn woon omgeving wie betaalt al het ontdooid eten? Waar blijft jouw reactie? Waar zijn je mensen de afgelopen dagen? Levi kom je Shit regelen!

11 de mayo de 2022

Zeer betrouwbare vastgoedbeheerder

“Wij verhuren ons pand alweer enige tijd via KODE Real Estate als beheerder

Mocht er een probleem zijn, staan ze je altijd netjes en snel te woord en zorgen dat dit wordt opgelost. Zeker een aanrader !!

Het contact met alle medewerkers verloopt soepeltjes en gemakkelijk. Wij zijn zeer tevreden over onze ervaringen met Levi.

Wij kunnen Levi en KODE Real Estate dan ook van harte aanbevelen.”

3 de abril de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

We ondersteunen KODE Real Estate met…

We ondersteunen KODE Real Estate met hun marketingpositie in verband met Google Ads, webdevelopment & strategische missie. De samenwerking verloopt soepel en optimaal! Zeker een partner waar we nog lange tijd mee zullen samenwerken. We kunnen dan ook ten alle tijden KODE Real Estate B.V. aanraden als het gaat om aankoop, verkoop, verhuur & beheer van vastgoed!

3 de abril de 2022

Sellenra Vastgoed Ontwikkeling BV

Sellenra heeft Levi van Kode Real Estate leren kennen als een enthousiaste makelaar en ondernemer.

Levi ziet kansen waar anderen alleen een locatie of een pand aanbieden. Levi neemt het initiatief, onderzoekt de mogelijkheden van een object, stemt deze af met gemeente of verkoper en biedt het dan aan als belegging of ontwikkelproject.

We hebben verschillende transacties gedaan via de bemiddeling van Levi. Hij heeft ons vertrouwen gewonnen en we kijken uit naar toekomstige projecten en samenwerking.

1 de marzo de 2022
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.