Consulta las opiniones de los clientes
Efter en smule ventetid på telefon fik vi ekspedition betjening. Vi fik varerne se dt samme dag med GLS og de blev afleveret næste formiddag hvor vi skulle bruge dem - nær Herning. Tak for god og velv... Ver más
La empresa ha respondido
Talte med to medarbejdere i telefonen, begge yderst venlige og hjælpsomme. Jeg skulle købe nogle produkter, bl.a. et der ikke var til salg på deres hjemmeside, men som de havde fysisk i butikken. Men... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
- Tienda de artículos para estanques
- Proveedor de granito
- Contratista de estanques
- Proveedor de peces para estanques
Escrito por la empresa
Salg af Koifoder, filtre, størfoder og havedamsartikler - Onlinesalg af alt til Havedammen. Mere end 10.000 produkter!
Información de contacto
Kastrupvej 37, 4100, Ringsted, Dinamarca
- 43 45 09 06
- mail@vandihaven.dk
- www.koishop.dk
Ha contestado el 16% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Firmaet er lukket
Firmaet er lukket, har betalt for en vare men aldrig modtaget den. De svarer ikke på mail eller telefon. Ejeren har tilsyneladende flere konkurser bag sig. Hold dig langt væk. Hjemmesiden er lukket og hverken telefon eller mail bliver besvaret

Respuesta de Koishop
De siger forretningen er under…
De siger forretningen er under afvikling. men man kan stadig bestille vare online.
de besvare ikke mail og telefon.
Det er 14 dage siden jeg bestilte en masse koi foder.
Svindelfirma
Har bestilt varer for 651 kr, men er aldrig dukket op.
Fik et tracking nr. på forsendelsen, men GLS har aldrig modtaget pakken fra Koishop.Har forgæves prøvet at ringe til dem rigtig mange gange, men de tager ikke telefonen. Har også skrevet til dem, men de svarer ikke. Mit næste træk bliver politianmeldelse af firmaet. ( lad være med at bestille varer hos dem.)
Varerne var super
De er totalt krop umulige at komme i…
De er totalt krop umulige at komme i kontakt med når du har sendt dem penge.
Jeg har skrevet mail, udfyldt kontaktformular, blevet lovet at de ringer tilbage, og hængt 3 timer i kø på en telefon som ikke bliver svare.
Jeg står tilbage med 1500,- i fittings som jeg ikke kan brug til noget som helst. Da de har sendt den forkerte fittings til mig.
Mine fisk ligger i karantæne kar, og stresses. Havde ikke i min vildeste fantasi troede at dette skulle strække sig over 14+ dage.
I skrivende stund er det endnu ikke lykkedes at komme igennem til nogen der kan hjælpe.
Hold jer væk. Kan på ingen måde anbefale.
Helt perfekt 👍
Hurtig levering af bestilt vare.
et supper godt køb og en hurtig lev,
Dårlig service
Jeg har kigget på flere forskellige produkter på deres side, da de har meget hvis man ønsker at lave en inspireret japansk have.
Da jeg skal i gang med et større projekt tænker jeg at starte med at bestille nogle trædesten på deres hjemmeside. Da jeg kan se, at de leveres med fragtmand, men man ikke helt kan vælge dato m.m. skriver jeg til dem. Her får jeg hurtigt svar, at jeg bare skal skrive de dage jeg ønsker at få leveret.
Jeg laver min bestilling og skriver to forskellige dage jeg ønsker hvis det kan lade sig gøre. Jeg ser så jeg havde skrevet en dag i september som var forkert og skriver hurtigt jeg mente august.
Dagen efter, altså i dag modtager jeg så en mail om min ordre er annulleret, intet svar på hvorfor intet forslag til alternativ. Jeg har endda skrevet og spurgt hvorfor, men jeg forventer ikke et svar når de ikke kan yde den service at skrive hvorfor de annullere ens ordre.
Så der mistede i lige en kunde der ellers ville have lagt en masse bestillinger det næste års tid.

Respuesta de Koishop
Rågivning
Fittings & rør til Spa, kan være vanskeligt at finde og her har de enormt meget på lager. Det er også tilgængeligt i deres butik i Ringsted, hvor jeg modtog fantastisk rådgivning om hvordan det hele kunne monteres. Tak, jeg kommer klart igén!
Ingen varer eller svar
Har købt og betal 3 x alge middel til ca 320kr,, aldrig sendt, kan se på GLS at pakken er registreret, men GLS har aldrig modtaget pakken.
Har skrevet til dem 3-4 gange over flere måneder,,, men ikke et svar. Så pas på dem
Ingen mulighed for henvendelse
Forholdsvis hurtig levering af varen, men så stopper det hurtige bestemt også, har købt en havedam støvsuger som er meget bulet inden i, og vil selvfølgelig gerne have den byttet, men kan ikke komme i kontakt med butikken hverken på mail eller telefonisk.
De to stjerner fordi jeg har modtaget…
De to stjerner fordi jeg har modtaget varen! Så har jeg forsøgt 16 gange at kontakte forretningen pr. telefon i åbningstiden men forgæves. Man, tirs, onsdag, holdes der lukket. Men ring bare!! også forgæves. Hvorfor mon de har telefon?
Min varer skulle bare byttes til noget større, så jeg har næsten opgivet.
har købt en pumpe der efter 1 døgn var…
har købt en pumpe der efter 1 døgn var defekt har ringet til dem minst 10 gange ingen tager telefonen
har skrevet til dem 3 gange heller ingen respons fra dem det ender med at jeg må køre over til dem ellers hved jeg ikke hvad jeg skal gøre virker som et meget usseriiøst firma
Gode varer.
Så fin service :-)
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.