Kompas Veiligheidsgroep Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Información sobre la empresa

1. Centro de aprendizaje

Escrito por la empresa

Kompas Veiligheidsgroep heeft één duidelijke missie: Nederland elke dag een stukje veiliger maken. Veiligheid begint bij bewustzijn, kennis en verantwoordelijkheid. Zo creëren we samen een veilige omgeving waarin iedereen met vertrouwen kan handelen. Samen maken we Nederland veiliger.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Todas las opiniones

15 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vreselijke leuke middag gehad met de…

Vreselijke leuke middag gehad met de BHV cursus in Assen
Zeer duidelijk allemaal. Het opletten kostte totaal geen moeite omdat Bram, onze instructeur het zo ontzettend leuk en goed uitlegde. Met af en toe humor tussendoor. Hoe fijn om nu eens niet bij een slaapverwekkende cursus te zijn.
Zeer goed gedaan, leuke groep en vooral veel geleerd.
Tot volgend jaar en een pluim voor Bram.

24 de agosto de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

BHV herhalings cursus gehad.

BHV herhalings cursus gehad.
Gegeven door Wendy.
Praktijk gericht waardoor de leerstof beter blijft hangen dan slaapverwekkende theoretische aanpak.
Houdt het lekker luchtig en zorgt voor een fijne sfeer.

4 de agosto de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wat schetst onze verbazing

Wat schetst onze verbazing: na de eerdere onderstaande ervaring, totaal niet meedenken of helpen. Wordt vandaag ineens de herhalingscursus verschoven vanuit Kompas omdat er te weinig cursisten zijn. Dank kan kennelijk de cursus ineens wél een paar dagen van tevoren verschoven worden.

Wij krijgen geen tegemoetkoming voor deze verschuiving vanuit Kompas, terwijl wij in eerste instantie € 45,00 per persoon moesten betalen toen wíj wilden verzetten. Omgekeerd kan er dus kennelijk wel zomaar verzet worden omdat het Kompas beter uitkomt.

Rare gang van zaken. Meedenken toen wij wilden verschuiven was prettiger geweest.

15 de julio de 2026
Logotipo de Kompas Veiligheidsgroep

Respuesta de Kompas Veiligheidsgroep

Beste Ingrid,

Dank je wel voor je aanvulling.

Ik begrijp dat dit op het eerste gezicht tegenstrijdig kan overkomen. Toch gaat het om twee wezenlijk verschillende situaties.

Toen jullie de cursus wilden verzetten, stond de training nog gepland om door te gaan. In dat geval gelden de afspraken en algemene voorwaarden die voor al onze klanten hetzelfde zijn.

Later bleek dat er onvoldoende deelnemers waren om de cursus door te laten gaan. Dat is een beslissing vanuit Kompas. In zo'n situatie nemen wij vanzelfsprekend zelf de (financiële) gevolgen voor onze rekening en bieden wij alle deelnemers kosteloos een nieuwe cursusdatum aan.

Ik respecteer dat we hier verschillend tegenaan kijken. Tegelijkertijd vind ik het belangrijk dat ook voor andere lezers duidelijk is waarom deze situaties niet met elkaar te vergelijken zijn.

Franck Rutten
Kompas Veiligheidsgroep

Super leuke cursus!

Een super leuke en leerzame bhv cursus gehad van Wouter, een hele enthousiaste en ervaren instructeur! Ook de inschrijving via de klantenservice was een prettige ervaring.

14 de julio de 2026

De les was duidelijk

De les was duidelijk, pittig, krachtig, en de persoonlijke verhalen/ervaringen maken dat de over te brengen stof beter blijft hangen. Heel fijn dat de lesstof is aangepast aan deze tijd en meer aansluit op de dagelijkse praktijk. Het moet voor mij al reeds de 5e of 6e keer herhaling zijn en de les is iedere keer weer anders. Dankjewel weer en tot over een jaar.

26 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Echt een hele goede BHV cursus!

Echt een hele fijne BHV cursus gekregen!
De cursus wordt afgestemd op de cursisten en er is naast de duidelijke uitleg voldoende ruimte voor vragen.

Er wordt veel rekening gehouden met persoonlijke ervaringen en de cursus was erg leerzaam.

Dus trainer had hele goede humor (ook belangrijk)!

4 de diciembre de 2025
Logotipo de Kompas Veiligheidsgroep

Respuesta de Kompas Veiligheidsgroep

Dankje voor deze mooie review!

Fijn om te horen dat de combinatie van kennisdeling, persoonlijke aandacht en een lach wordt gewaardeerd.

Jij maakt het verschil!

8 consejos para escribir buenas reseñas.