KontorZonen Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har flere gange handlet med KontorZonen, og det har været lutter gode oplevelser. De er flinke til at gøre opmærksom på, hvis der er skader/brugsspor, man som køber måske har overset, og tilbyder a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte sidste år et hæve/sænke bord ved kontorzonen hvor der var lidt problemer med nogle skrammer der ikke var fremgået af billedet, fik det dog hurtigt ordnet da kontorzonen med det samme tilbød... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte 2 stk. Brugte kontorstole, privat. Som stor tilhænger af genbrug var det dejligt at få en succesoplevelse med at handle brugte kontormøbler med Kontor Zonen -Jk Office, det modtagne lever fuld... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og hurtig service løste problemet! Købte i 2022 et renoveret hæve/sænkebord, som nu ikke kunne hæves nok længere. I stedet for at skulle købe ny motor og bøvle med det, så blev motoren nulstille... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de mobiliario para oficinas
  2. Tienda de mobiliario de oficina usado

Escrito por la empresa

Klimavenlige kontormøbler. KontorZonen ApS forhandler nye, brugte og upcyclede kontormøbler fra alle førende brands. Besøg os på webshoppen, eller kig forbi vores megabutik på mere end 7000 kvm. i Glostrup

KontorZonen - klimavenlige kontormøbler

Escrito por la empresa

Stort udvalg af nye, brugte og upcyclede kontormøbler

Altid hurtig levering!

Fri levering v. køb for min. kr. 4.995,- ex. moms.

Fri levering v. køb for min. kr. 4.995,- ex. moms.
2 års garanti på alle brugte kontormøbler

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

21 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som altid god og kompetent service både…

Som altid god og kompetent service både telefonisk og ved fremmøde. Handler som privatkunde. Tid til smil og spørgsmål af teknisk karakter m.v.

22 de marzo de 2023

Respuesta de KontorZonen

Hej Niels, Tak for de pæne ord og din anmeldelse :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God service, venligt personale, hurtig levering og pæne brugte varer.

21 de marzo de 2023

Respuesta de KontorZonen

Hej Charlotte, Tak for din anmeldelse - den er vi glade for :)

Altid god service

Altid god service, hurtig tilbagemelding og fleksible løsninger.... kan varmt anbefale dem!!

21 de marzo de 2023

Respuesta de KontorZonen

Hej Lene, Dejligt at høre om din gode oplevelse ved at handle hos KontorZonen. Tak for din anmeldelse :)

Super god service

Venlige, imødekommende og kompetente medarbejdere.
Kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser.
Kontorzonen får mine bedste anbefalinger.

15 de marzo de 2023

Respuesta de KontorZonen

Hej Henrik, Mange tak - det er vi glade for at høre :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dygtige ansatte, der ved hvad de taler om.

KontorZonen har simpelthen været så hjælpsomme i forbindelse med vores køb af kontorstole, og det har været en helt igennem fantastisk oplevelse, at kunne tale med rigtige mennesker, der ved hvad de taler om.

Tak for en god handel.

10 de marzo de 2023

Respuesta de KontorZonen

Hej Jane, Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse ved at handle hos os. Tak for din anmeldelse :)

Altid god service !

Altid god service !

Vi har handlet der mange gange efterhånden, og kan kun anbefale KontorZonen.

Vh Hanne, Amager Privatskole

1 de marzo de 2023

Respuesta de KontorZonen

Hej Hanne, Mange tak for din anmeldelse - dejligt at høre, at du har en god oplevelse ved at handle hos os :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God rådgivning og god opfølgning

God rådgivning, god hjemmeside, fint showroom, god opfølgning.

26 de febrero de 2023

Respuesta de KontorZonen

Hej Christian, Tak for din anmeldelse - dejligt at høre, du havde en god oplevelse ved at handle hos os :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En super god oplevelse at samarbejde…

En super god oplevelse at samarbejde med Kontorzonen! Korte svartider og super sødt personale hele vejen igennem. Kan klart anbefales!

27 de febrero de 2023

Respuesta de KontorZonen

Hej Maria, Tak for din anmeldelse og de pæne ord - det er vi rigtig glade for :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Godt udvalg af brugt, upcycled og nyt!

Godt udvalg af brugt, upcycled og nyt + en super service af Andrew & Nathalie! Så jeg kan varmt anbefale KontorZonen - Dbh Klavs

16 de enero de 2023

Respuesta de KontorZonen

Hej Klavs, Tak for din anmeldelse og de pæne ord :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service og høj kvalitet

Vi har fået god og kyndig vejledning vedr. køb af upcyclede hæve-/sænkeborde til vores kontor. Resultatet er superflot og medarbejederne er meget tilfredse med løsningen.

31 de octubre de 2022

Respuesta de KontorZonen

Hej Peter, Dejligt at høre, at I er tilfredse :) Tak for din anmeldelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og professionel service!

Fantastisk hurtig og professionel service! Samme dag vi bestilte vores varer, blev de afsendt. Handler der gerne igen.

8 de febrero de 2023

Respuesta de KontorZonen

Hej Vivi, Tak for din anmeldelse - godt at høre :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god og professionel service og…

Virkelig god og professionel service og hurtig ekspedition. Kan varmt anbefale KontorZonen - vi vender tilbage!

31 de enero de 2023

Respuesta de KontorZonen

Hej Mariam, Vi glæder os til at hjælpe jer en anden gang :) Tak for din anmeldelse.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.