Kop & Kande webshop Opiniones

15.033
TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

5 stjerner til Gerda fra kundeservice Jeg købte en vare i gave, som endte med at skulle byttes til en anden farve, der kun var tilgængelig online eller langt fra min bopæl. I den forbindelse har v... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Det er op ad bakke, at tilgodebevis ikke kan bruges online. Jeg læste, at man kan få beløbet udbetalt i stedet for og tænkte: “fedt!” Men man skal 1) sende tilgodebeviset fysisk med posten og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg elsker at man kan reservere uden at skulle gennemføre køb og at man får besked meget hurtigt “varen er klar til afhentning”. Ps. Butikken på Østerbrogade er en fornøjelse at handle hos.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og gode tilbud Nemt at bestille på hjemmeside og levering til butik ved små ordre eller gratis til pakkeshop ved større køb Min ordre kom sikkert frem og var godt emballeret, så in... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

(15.033)

883 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig og effektiv køb.

Hurtig og effektiv køb.

God indpakning, ved bestilling online!

Hej Max,
Hvor er det bare dejligt at høre du er tilfreds med købet - Tusind tak for anmeldelsen 🙂

Rigtigt god service

Rigtigt god service
Hurtigt levering

19 de marzo de 2026

Hej Jannie

Hvor er det godt at høre - mange tak for din anmeldelse :-)

hurtigt og nemt

Det er hurtigt og nemt at bestille varer på hjemmesiden.

17 de marzo de 2026

Hej Pia

Og sådan skal det jo også helst være - tusinde tak for din anmeldelse :-)

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ekspedient havde ingen erfaring med det…

Ekspedient havde ingen erfaring med det købte produkt, sagde de ikke havde denne vare i butikken , til trods for jeg havde set den på hylden 2min før .

Hej Annedorte

Jeg er helt sikker på vores ekspedienter gør deres bedste, men der kan selvfølgelig ske fejl. Vi er trods alt kun mennesker. Jeg beklager det gik ud over dig.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste kundeservice oplevelse.

Den bedste kundeservice oplevelse.
Jeg havde bestilt en varer, som jeg ikke fik hentet rettidigt ved udleveringssted. Pakken blev derfor sendt retur til lageret hos Kop & Kande.
Kontaktede derfor kundeservice, som var hurtige og venlige, de fik hurtigt sendt den afsted igen til mig.

16 de marzo de 2026

Hej Jane

Tusinde tak for 'roserne' -  dem er vi meget glade for :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og super service.

Hurtig levering og super service.
Jeg fik tilbud om at de pakkede min bestilling ind, da jeg hentede pakken, som jeg havde bestilt til afhente i forretningen.

5 de marzo de 2026

Hej Heidi

Mange tak for dem fem fine stjerner :-)

Let at handle

Let at handle, hurtig levering og gode produkter

Hej Heidi

Vi er helt enige - mange tak for anmeldelsen :-)

Helt ok..

Ingen problem ved køb, og hurtig levering. .

11 de marzo de 2026

Hej Knud,
Det er vi glade for at høre - Tusind tak for anmeldelsen 🙂

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering , sød personale . Det blir ikke sidste gang jeg handler i kop og kande .

Hej,
Tusind tak for anmeldelsen!
Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse 😊
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen i Kop & Kande.

Fin levering

Tingene kom til tiden

19 de marzo de 2025

Hej,
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at din ordre kom frem til tiden 🙂

Kontaktet kundeservice.

Kontaktet kundeservice.
Meget hjælpsom og kompetent medarbejder.

16 de marzo de 2026

Hej

Mange tak - vi gør os umage for at hjælpe med de spørgsmål, der kan opstå. Vi er glade for, at du bemærker det!

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, kan anbefales

7 de diciembre de 2025

Hej Kirsten

Tak for anbefalingen og for din 5-stjernede anmeldelse!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hjemmesiden fungerer fint og…

Hjemmesiden fungerer fint og overskueligt men jeg kunne godt tænke mig lidt mere info om forløbet hvor jeg faktisk ikke ved om købet går igennem før jeg på dag 4 får at vide at nu er den sendt.
Men det er finpudsning.

Hej Anders

Tak for din anmeldelse. Normalt modtager man en ordrebekræftelse umiddelbart efter, der er bestilt. Vi beklager, hvis det svigtede i dit tilfælde.
Vi sender en mail,når ordren er modtaget og igen, når varerne afsendes.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Varen kom hurtigt og er lige som jeg…

Varen kom hurtigt og er lige som jeg forventede, 2 små bakkeborde, rigtig fine til en god pris

Hej Laila

Mange tak - det er dejligt, at bordene var præcis, som du ønskede.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis man vi have byttet en gave som er…

Hvis man vi have byttet en gave som er købt i en kop og kande, givet et andet sted i landet og vil have pengene retur, skal man tilbage til den butik hvor gaven er købt selvom der er flere butikker i det område man bor. Det kan hurtigt give et par timers køretur.. Husk det når i handler i kop og kande.

24 de diciembre de 2025

Hej Jakob

Ja, det er korrekt, at varer, man ikke vil beholde, skal tilbage til den butik, hvor varen er købt, hvis man vil have beløbet udbetalt  (med mindre det er på vores webshop).
Kop & Kande er en kæde, som er drevet af individuelle ejere, vi er ikke en kapitalkæde som mange andre - hvor der kun er én pengekasse.
Til gengæld kan man få en tilgodeseddel, som gælder i 3 år i alle butikker, ligesom  man naturligvis kan bytte til andre varer.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.