Virkelig hurtig levering! Bestilte torsdag aften og pakken kom lørdag formiddag. Desuden havde de desværre udsolgt af overskæg, hvilket var ret træls da jeg skulle bestille 8 mexicaner kostumer. Men d... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Super hurtig levering og produkter der lever op til beskrivelsen. Måtte panik søge på nettet, da jeg havde købt kostume andet sted, hvor str. desværre ikke passede med beskrivelsen. Fandt Kostume P... Ver más
Super god behandling.... Havde bestilt 18 Hawaii halskæder, hvor jeg rigtig skulle have haft 20. Så jeg henvender mig hos Thomasog spørger om jeg kan købe 2 ekstra som han evt kunne smide oven i de... Ver más
Skulle bestille 27 kostumer til et arrangement, samt en masse tilbehør - jeg mailede frem og tilbage med Thomas, og han var super sød og hjælpsom, og var endda så sød at give os rabat på det hele. Han... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Kostume-Pusheren har kostumer til enhver lejlighed
Información de contacto
Fabriksvej 3, 9530, Støvring, Dinamarca
- salg@kostume-pusheren.dk
- www.kostume-pusheren.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Godt!!
Jeg bestilte et stort pingvin kostume, som jeg skulle bruge til fastelavn. Størrelsen var one-size, og da jeg er en stor pige, var jeg bekymret for om jeg kunne passe det. Det kunne jeg, og det var rigtig god kvalitiet. Lige pånær at der faldt lidt af det inderste beskyttelse af.
Men nemt at bestille og HURTIG levering!
Bestiller med glæder derfra igen! Og anbefaler 100% herfra!
Fin og hurtig levering :-)
Hurtig levering.
Det bestilte levede fuldt op til…
Det bestilte levede fuldt op til forventningen og kom rigtig hurtigt efter bestilling
Lynhurtig levering af bestilte produkt…
Lynhurtig levering af bestilte produkt (under 24 timer!) :)
Der var hul i dragten jeg havde…
Der var hul i dragten jeg havde bestilt, og den var i virkelig dårlig kvalitet!
Men lappede selv hullet og dragten holdt aftenen ud..
Super hurtig og god service kan varmt…
Super hurtig og god service kan varmt anbefale...
Meget tilfreds
Min bedste anbefaling
Bredt udvalg.
God og overskuelig hjemmeside.
Rimelige priser.
Hurtig levering.
Perfekt produkt
Perfekt produkt, lige det jeg stod og manglede og til en super pris. Varen kom hurtigt og alt var top dollar. De bedste anbefalinger herfra.
Alt i alt en god oplevelse
Selve hjemmesiden kunne være ‘smukkere’, men efter bestilling, lynhurtig levering, med god info i mails, glidende track and trace fra carrier, leveret til tiden, med korrekt indhold og korrekt faktura etc.
God kvalitet og hurtig levering 😉👍🏻
hurtig levering, god kvalitet
hurtig levering
meget at vælge mellem
købte rensdyr kostume og er så godt lavet at jeg blev meget positiv overrasket, specielt i forhold til prisen. den virkelige vare, er meget flottere end havd der er vist på billedet
Gode priser og hurtig levering
Super service, hurtig levering, god hjemmeside hvor det er super nemt at bestille.
Jeg vil helt klart anbefale jer til andre, ligeså købe hos jer igen
Nem at finde rundt på webshoppen
Nem at finde rundt på webshoppen, gode priser og hurtig levering..
Super webshop med skarpe priser
En fornøjelse at handle der, med god orientering undervejs, både ved bestilling men også i forbindelse med pakning af ordre og forsendelse.
Der medsendes et lille “personligt” brev om returnering osv. Det får det til at virke som om at ordren betyder noget. Det får mig til at ville handle der igen.
Kan klart anbefale andre at handle der!!
Fremragende service og billige …
Fremragende service og billige produkter.
Bestilte kl. 14:30 og havde det dagen efter.
Gode priser på et hav af kostumer og …
Gode priser på et hav af kostumer og alt hvad der hører til. Ekstrem hurtig levering og uden fejl - kan varmt anbefales til din næste fest ;)
Hurtig levering. Varen lever helt op til forventningerne
La experiencia Trustpilot