Kwiaciarnia internetowa. Kreator Kwiatów. Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

1,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zamowilam kwiaty dzień przed imieninami mialy zostac dostarczone miedzy 9.00a 12.00 zostały dostarczone o godzinie 20.00.Wyslalam e-mail o godzinie 18.00 dostalam niepelna odpowiedz dopiero po 4 godzi... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uwaga oszuści! Zamawiasz kwiaty na urodziny bliskiej osoby, kwiaty nie docierają, pytasz mailowo co się dzieje i na kolejny dzień masz informację, że z przyczyn niezależnych się nie udało! W zamiast o... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

To są jakieś kpiny zapłaciłem za wiązankę 139,to co przyszło to zgroza w ogóle odbiega od tego co było zamówione zero kontaktu ze sprzedającym nie odpowiada na maile wiadomości itp. Nie zostawię tego... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Przesyłka dotarła na czas,a także we wskazanym przedziale czasowym. Krótko przed dostarczeniem mama otrzymała telefon z zapytaniem czy jest w domu,bo otrzyma niespodzienkę. Uważam, że Pan Kurier świet... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

25 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Osobiście nie polecam!!!

Osobiście nie polecam, zamówiłam bukiet dla mamy na dzień matki który wypadał w niedzielę więc zamówiłam na sobotę (tydzień wcześniej), informacje o tym że nie dostarczą wiązanki otrzymałam w dzień przed dostawą o godzinie 16.50 (infolinia czynna do 17.00 👿) "że oni nie są w stanie jej jutro dostarczyć " więc dziewiąta rano dzwonię no i pani stwierdza że to wina kwiaciarni i nic nie może zrobić, ale mogę anulować, no nie mogę 👿 bo przebywam za granicą więc proszę o jak najszybsze doręczenie i pani mówi że we wtorek już będą, pytam mamy nic nie dostała 🤔, więc znów dzwonię zapytać o przyczynę nie doręczenia kwiatów, po rozmowie dowiedziałam się że nie potwierdziłam przez e-mail bo telefonicznie nie można potwierdzić, tylko dlaczego nie uzyskałam tej inwestycji po pierwszej rozprawie 😬, dziś jest 04.06 mama dopiero otrzymała bukiet 😥 żałosne, zero przeprosin, zaproponowanie jakiegoś gratisu,a przepraszam 20 zł na kolejny bukiet "jakbym miała jeszcze coś tam zamówić" 😂😂

24 de mayo de 2024

KATASTROFA!!!!

Katastrofa. Kwiaty zamówione na Dzien Matki nie dostarczono. Na kilka telefonicznych interwencji dość arogancko mnie "spławiano". Na żądanie zwrotu pieniędzy odpowiedziano, że za zamówienia kwiatów nie można zwrócić. TRZYMAJCIE SIĘ Z DALEKA OD NICH.

27 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kwiaty nie dojechały nadal mimo że…

Kwiaty nie dojechały nadal mimo że miały dojechać wczoraj. Brak rzetelnych informacji i jakiegokolwiek wyjaśnienia odnośnie gdzie są, kiedy dojadą czy dlaczego nie dojechały na Dzień Matki mimo iż były zamówione kilka dni wcześniej by na pewno dotarły. Nie polecam tego biznesu, radzę trzymać się z daleka!

26 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zarzucono mi ze podałam zły adres i…

Zarzucono mi ze podałam zły adres i przesyłka nie została dostarczona a wystarczyło tylko zweryfikować po kodzie pocztowym.Innym razem kwiaty zupełnie nie przypominały tych ze zdjęcia.Pani z którą kontaktowałam się telefonicznie była wyjątkowo bezczelna i antypatyczna .

25 de mayo de 2024

Dzien Matki.

Dzien Matki.
Zamówienie zostało anulowane dokładnie w Dniu Matki o godz 11.58 !!!
Żałosna niekompetencja !!!! NIEPOLECAM!!!

26 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zamówiłam w imieniu syna bukiet dla narzeczonejt dla…

Zamówiłam w imieniu syna bukiet dla narzeczonej. Przesyłka i owszem dostarczona lecz na pewno nie w ustalonych godzinach. Kwiaty kurier zostawił pod drzwiami na wycieraczce nie informując adresata o wcześniejszej dostawie. Kwiaty zdążyły przywiednac. Nie wiem czy firma praktykuje takie dostawy, ale ja oczekiwałabym za kwotę ok. 300 zł aby kwiaty dotarły świeże i nie lądowały na wycieraczce a były dostarczone do rąk adresata.
Jestem bardzo zniesmaczona forma dostawy. Nie polecam firmy.

20 de mayo de 2024

Ta kwiaciarnia to jedno…

Ta kwiaciarnia to jedno oszustwo,zamówiłem kwiaty dla żony,twierdzą że wczoraj był kurier i nikogo nie było,(jak żona była w domu),że kurier dostarczy kwiaty następnego dnia i dzisiaj też go nie było...Uważajcie bo nie będzię ani kwiatów ani pieniędzy których niechcą zwrócić

23 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kwiaty w niczym nie przypominają tego…

Kwiaty w niczym nie przypominają tego co się zamawia , koszt kwiatów jest absurdalny a to co dostaje odbiorca prosi się o pomstę do nieba .. żałosne jest to że na skargę złożoną e-mailem , jest proponowana zniżka na kolejny zakup 12% , nie polecam i z pewnością więcej tam zakupów nie zrobię

1 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Walentynki zrojnowane! Zła obsługa.

Bukiet róż zamówiłem 13 lutego, prosząc o dostawę po 16:30. Na stronie mówią, że mogą dostarczyć w 2 godziny! Dziś 14 lutego o godzinie 22:00 dostawa jeszcze się nie odbyła. Zdecydowanie odradzam tę firmę, która sprawia, że ​​wyglądasz bardzo źle. Ktoś wyjaśni, że po 16:30 to nie oznacza północy! Dwukrotnie rozmawialiśmy z pomocą telefoniczną, aby zostać powiadomionym o dostawie, ponieważ po 19:30 nie byliśmy pod wskazanym adresem, ale na walentynkowej kolacji (bez kwiatów)! Nikt nie skontaktował się z nami do godziny 22:00 i wierzę, że dziś nikt do nas nie zadzwoni! Walentynki Zrujnowane! Zrobiłem złe wrażenie. Jedyny rok, w którym moja partnerka nie dostała kwiatów! Poprosiłem o zwrot pieniędzy. Zaktualizuję recenzję, aby przekazać innym użytkownikom poziom jakości zarządzania posprzedażowego tej witryny, ponieważ nazywanie jej firmą jest wykroczeniem dla prawdziwych firm!

Aktualizacja (15.02.2022)
Absurdalny! Po zrobieniu zwrotu pieniędzy odpowiedzią, że zamówienie zostało wczoraj uniknięte między 15.00 a 16. Nawet jeśli poprosiłem o dostarczenie po 16:30 ze względów pracy. Około 19 wieczorem rozmawialiśmy ze swoim asystentem telefonicznym, który potwierdził, że zamówienie wciąż było w rękach kuriera (jak można go było dostarczyć między 15:00 a 16?). Absurdalny! Wiem tylko, że wczorajszy wieczór był zrujnowany z nich. Unikaj tej strony jako plagi, jeśli nie chcesz robić złych figur i zrujnować dzień! Myślę, że nie chcą zwrócić się, a następnie witryny bez ochrony. Jeśli nie będę miał spłaty całej kwoty zapłaconej, zmieniam się do właściwych organów.

14 de febrero de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.