KuKirin Polska Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

super hulajnogi porządne swoją mam już przez prawie dwa lata a jest jak nowa odkąd zakupiłam swoją hulajnogę nigdy się nie nudzę naprawdę to były moje najlepiej wydane pieniądze napewno kupię kolejn... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jest to jedna z lepszych firm w Polsce Zajmuje się sprzedażą i wysyłką kukirinów w Polsce. Chciałbym polecić tą firmę bo robi naprawdę dobrą robotę.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Strona kukirin-scooter.pl oferuje bardzo niskie i wygodne ceny dla ludzi którzy chcą kupić sobie wygodny środek transportu czyli chulajnoge bardzo polecam tą stronę do kupna chulajnogi mega się opłaca... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Jesteśmy oficjalnym sklepem internetowym KuKirin Polska. Naszą misją jest zapewnianie bezpiecznych i niezawodnych środków transportu oraz oferowanie wysokiej jakości produktów i usług.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

151 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nie polecam – bardzo słaby kontakt z obsługą klienta.
Próba skontaktowania się z firmą Kukirin okazała się bardzo problematyczna. Na wysyłane wiadomości nie otrzymywałem odpowiedzi albo odpowiedzi przychodziły z dużym opóźnieniem. Co gorsza, z powodu błędu po stronie firmy nie miałem możliwości prawidłowego odesłania hulajnogi. Zamiast sprawnego rozwiązania problemu musiałem sam wielokrotnie próbować się z nimi skontaktować.

Przy zakupie sprzętu za niemałe pieniądze oczekiwałbym zdecydowanie lepszej komunikacji i obsługi posprzedażowej. Sam sprzęt to jedno, ale brak kontaktu z klientem i problemy z procedurą zwrotu bardzo negatywnie wpływają na całe doświadczenie. Mam nadzieję, że firma poprawi obsługę klienta, bo w obecnej sytuacji trudno ją polecić, a wręcz nie polecam zakupów na ich stronie .

16 de septiembre de 2026

Polecenie usług firmy

Jest to jedna z lepszych firm w Polsce

15 de septiembre de 2026

Naprawdę polecam!!

Wspaniale zapakowane, szybka dostawa w zestawie do g4 sa 2 kluczyki natomiast polecam dokupić do g2 stacyjkę chyba ze ktoś nie chce no to nie namawiam to jest tylko polecajka ale tak to naprawdę wspaniale g4 rwie łapy I bez problemu podjeżdża pod dość wysokie góry, g2 również podjedzie wyskoko nawet na eko, prędkości na g2 to eco- 25 sport-35 oraz hard pociągnie do 52 mimo ze jest napisanie do 45 ale dla mnie jest to plus, natomiast g4 eco-20 sport-40 oraz hard jest tak samo jak z g2, niby 70 ale pojedzie do 81, tak ogolnie to polecam tez do wheelie dokupić jakies nie drogie błotniki do tylnego koła zeby sobie tego oryginalnego błotnika nie porysować ani nie uszkodzić w razie gwarancji

27 de junio de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

super hulajnogi porządne swoją mam już…

super hulajnogi porządne swoją mam już przez prawie dwa lata a jest jak nowa
odkąd zakupiłam swoją hulajnogę nigdy się nie nudzę naprawdę to były moje najlepiej wydane pieniądze napewno kupię kolejną polecam każdemu!

13 de septiembre de 2026

Hulajnogi są wygodne

Hulajnogi są wygodne, komfortowo się jeździć pewnie siebie i oczywiście wszystko jest sprawę zostawiam recenzje pozytywną i polecam każdemu zakupić hulajnogę

12 de julio de 2026

Jakość,a cena

Poza tym,że jest to chyba najczęściej kupowana marka hulajnóg to opcje modyfikacji sprzętu jest multum. Z oficjalnej strony można w niskim budżecie stanąć się właścicielem porządnego sprzętu. Polecam

1 de agosto de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.