Dato for besøg: [14-02-2026] kl. 19:00 Manglende bord trods bekræftet reservation Jeg skriver for at udtrykke min store utilfredshed med min oplevelse hos jer for nylig. Jeg havde bestilt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
…vi er en familie på 4 der var nede og spise på Kumo sushi i Glostrup. Det var noget af en oplevelse - der var beskidt i restaurant, badeværelset og der stank af røg - forståeligt da de ryger i køkk... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
bekræftet booking kan ignoreres så totalt.
Dato for besøg: [14-02-2026] kl. 19:00
Manglende bord trods bekræftet reservation
Jeg skriver for at udtrykke min store utilfredshed med min oplevelse hos jer for nylig. Jeg havde bestilt bord til kl. 19:00 dagen før og fremviste ved ankomst min bekræftelse på telefonen. Alligevel blev vi mødt med ligegyldighed, og I havde ikke plads til os – eller til de andre par, der stod i samme situation.
Mine kritikpunkter er:
Manglende system: Min bekræftede reservation blev ikke overholdt, og der var intet overblik over bookingerne.
Dårlig service: Der blev ikke tilbudt nogen form for kompensation, rabat eller hjælp til at finde et alternativt tidspunkt/bord.
Ikke engang et undskyld fik vi.
Faciliteter: Parkeringsforholdene er under al kritik.
I mine 56 år har jeg aldrig oplevet så dårlig behandling i restaurationsbranchen. Vi valgte naturligvis at gå et andet sted hen, da der ingen vilje var til at løse problemet fra jeres side.
Jeg forventer en forklaring på, hvordan en bekræftet booking kan ignoreres så totalt.
Med venlig hilsen,
Super lækker og frisklavet sushi
Super lækker og frisklavet sushi. Det bedste sushi vi har fået længe - hentet hos Kumo sushi på Kongevejen i Virum. Tak!
Megaaaa god sushi!
Jeg elsker sushi men kumo sushi i glostrup er såå godt tjenerne er så søde, og maden smager generalt bare virklig godt. Kæmpe anbefalelse.
Kumo sushi Glostrup
Kumo sushi i Glostrup er et rigtig fint sushi sted, mig og mine veninder spiser der hver gang fordi det så rummeligt og sådan et flot sted servicen er lidt underlig fordi medarbejderne kigger meget på en ellers er det fint nok og deres mad og rigtig lækker
Kumo Lyngby - søde og så fint sted!
Kumo i Lyngby har en virkelig pæn restaurant og deres ad libitum er smagfuldt og lever altid op til forventningerne. Plus er personalet altid behjælpelige med ændringer og meget søde. Kan varmt anbefales.
God betjening
God betjening, god mad og dejlige omgivelser. Kan klart opfordre folk til at spise her.
Super fint sushi-sted i Virum 🌟🌟🌟🌟🌟
Super lækker sushi, sticks - også for vegetarer
Endnu en gang bare en KÆMPE anbefaling af Kumo sushi i Virum, Kongevejen. Så lækker mad til en rigtig god pris og virkelig søde også ift. børn ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BEDSTE OPLEVELSE
Den i Glostrup var virkelig god. Men Virums var 1000/10. Service var god, maden var ubeskrivelig god og stedet var så hyggeligt. Kæmpe anbefaling. Og prisen var også god
Fed oplevelse
Vi spiser normalt ikke sushi, men vi var til 18 års fødselsdag, hvorpå det forgik i virum. Måtte indrømme, at maden smagte rigtig rigtig godt. Huset rødvin, var god, pigerne, som kom med maden, var søde og smilene, så besøg endelig stedet, i bliver ikke skuffet
Normalt har jeg været tilfreds
Normalt har jeg været tilfreds
Men ikke i dag … af flere årsager
Jeg bestilte på nettet en menu til 339.- ( af en anden årsag skal man betale 1,85 oveni ..?? ) med 36 stykker sushi og en portion edamame . Jeg bestilte desuden spisepinde til 3 personer.
Uden foran deres butik er et skilt med samme menu til 319.- men den pris kan man ikke få maden til .
Jeg kommer i butikken på aftalt tidspunkt og maden er klar .. desværre kigger jeg ikke posen inden jeg forlader stedet. Da jeg kommer hjem opdager jeg at der ingen edamame er med og kun spisepinde og soya til 2 personer . Så en må spise med bestik… det er bare ikke det samme
Maden smager okay, men slet ikke så godt som det plejer … risene har en mærkelig konsistens
Jeg betalte 20.- mere end skiltet OG jeg fik ikke forretten til ca 35.-
Ikke i orden
Nytår med usmageligt Sushi.
Afhentede mad 31/12-2023.
Sushien var helt forfærdelig risene udkogt som grød og var fedtede. En del af inholdet var usmageligt.
Meget ærgerligt at få så dårlig mad nytårsaften.
Kommer aldrig igen.
Insekt ud af maden
Virkelig god sushi de første gange, mente endte desværre ud virkelig klamt. Jeg spiste en bid af deres stykke sushi hvor der så kravler en insekt ud. SÅ KLAMT KØBER ALDRIG DER IGEN!
Hvis man kunne give 0 stjerner
1. Vi må efter længere tid, gentagende gange, spørge efter de bestilte drikkevarer som tjeneren havde glemt. Da han endelig kom, var det så de forkerte drikkevarer og vandet var ikke tilnærmelsesvist koldt.
2. Vi fik serveret en suppe som var en af de 7 retter. Vi fik ikke en ske og måtte igen rykke tjeneren. Efter han havde serveret for 3 andre kunder kom han i tanke om vi havde bedt om en ske og kom derefter med den. Desværre var suppen blevet kold på det her tidspunkt.
3. Larsen smagte ikke frisk, OVERHOVEDET. Vi turde faktisk ikke spise den.
4. I vores poke Bowl var der syltede rødløg hvor man bare lige havde glemt at fjerne skrællen fra løgene.
5. Vi beslutter os for at forlade restauranten inden den sidste ret. Da vi går op for at betale vores drikkevarer, gør tjeneren sig ikke engang ulejlighed ved at informere os om at vi stadig har en ret tilbage. Eller i det mindste tilbyder os den to go. Han ved godt det der er sket ikke er okay.
Vi måtte efter vores besøg køre hen til en anden restaurant og spise vores middag.
Har været kunde hos Kumo siden de…
Har været kunde hos Kumo siden de åbnede og har altid været tilfreds med kvaliteten. Desværre de sidste to gange vi har hentet har kvaliteten overhovedet ikke været den samme. Ris virker ukogte, hårde og tørre, fisken varm og blød, og ikke fast og frisk i det. En gang kan smutte men to gange i træk så er det desværre ikke længere en fejl. Vi kommer ikke til at hente Sushi herfra mere
VIRKELIG dårlig oplevelse
Bestilte sushi til en fødselsdag, hvor de både er mere end en halv time forsinket, og har det forkerte med! Virkelig ærgerligt når fødselslaren er vegetar, og vores ordre er blevet udskiftet med noget tilfældigt (kød). Dårlig stil at de ikke tager kontakt, hvis de ikke har det man bestiller. Da vi ringer for at gøre opmærksom på at vi har modtaget noget forkert, er der ikke meget hjælp at hente :( Derudover var der ALT for lidt wasabi, soja og ingefær. VIRKELIG dårlig oplevelse
Fejllevering og dårlig service
Vi bestilte sushi til en fødselsdag for 4 personer.
De kom en halv time for sent med maden.
De leverede ikke de vi havde bestilt, to fejl i det bestilte og nogle dårligere alternativer. Bl.a. nogle kødboller, hvor vi havde bestilt kakiaage (til pescetaere).
Der var meget lidt wasabi, der var kun små soyaer.
Vi ringede til restauranten. Ungarbejderen forsøgt at virke imødekommende, men sagde det chefen havde bedt hende om. Vi bad om at tale med chefen selv. Det var ikke muligt, vi fik fat i en anden voksen.
Lang palaver frem og tilbage, de mente ikke de havde begået fejl. De mente at vi havde bestilt mad til to og derfor burde være tilfredse med det hele (de havde leveret pinde og soya til fire pers., vi havde også anført det ved bestillingen). Det viste sig at de havde byttet rundt på vores ordre. De ville ikke rette op på leveringen, vi fik 32 kr. retur for de manglede kakiaager.
Vi sidder tilbage med en dårlig oplevelse til en fødselsdag.
Nu er det anden gang at vi bestiller…
Nu er det anden gang at vi bestiller take away fra Kumo og det både smager og ser lækkert ud. De er søde og venlige og sushien fer altid frisk lavet ift. andre stedet hvor det ligger på køl. Det er fine mundrette sushi stykker og der er ingen kedelige endestykker uden fyld. Hvis du ønsker god smagfuld og lækker hverdags sushi så er Kumo stedet!
Gulvene var klistret
Gulvene var klistret, hygiejnen virkede ikke i top
God service og rigtig lækkert sushi
God service og rigtig lækkert sushi, vi kommer snart igen
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.