Kunstgrasconcurrent Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De klantenservice en levering is super ! Heb het gras nog niet binnen maar ik ben van overtuigd dat dit super zal zijn . Binnen een dag kreeg ik gras staaltjes binnen . Telefonisch ben ik go... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Coupon besteld... netjes volgens afspraak de volgende dag geleverd...helaas was het gronddoek er niet bij. Contact opgenomen met de Kunstgrasconcurrent en voordat deze terug kon bellen, stond de koeri... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het kunstgras “Turijn” ziet er fantastisch uit op ons balkon. Levering en contact met de Kunstgrasconcurrent is perfect verlopen. Ad Arends

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De klantenservice en levering is super…

De klantenservice en levering is super !
Heb het gras nog niet binnen maar ik ben van overtuigd dat dit super zal zijn .

Binnen een dag kreeg ik gras staaltjes binnen . Telefonisch ben ik goed geadviseerd.

Ik mijn bestelling gedaan , en vergat ik wat toe te voegen via de mail kreeg ik antwoord ik kon dit bestellen en kon het gewoon met mijn grote bestelling mee .

Ook werd ik gebeld of ik dit wilde toevoegen zo dat het samen op de post kon erg netjes.

5 de mayo de 2026

Snel en goede service

Stalen waren snel binnen.
Goede service. Via de mail nog een paar vragen gesteld. We werden vlot en kundig geholpen. hierdoor een keuze kunnen maken.

6 de mayo de 2025

Uitstekend

Goed advies, mooie voorbeelden in en samplebox en snel thuis gestuurd. Kunstgras netjes geleverd en zelf tot in de garage gebracht. Top!

31 de marzo de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Maat onjuist

Vandaag rol kunstgras binnengekregen. De maat klopte niet terwijl dit duidelijk in de omschrijving door ons is aangegeven
Lezen is blijkbaar moeilijk. We waren vergeten om de 10 %kortingsbon mee te tellen dat is dan pech. Geen coulance
Jammer

22 de agosto de 2024

Goede ervaring

Snelle levering.
En nadat er iets miste bij levering hadden wij ge-emaild en hebben ze het meteen super snel opgelost en ook nog de volgende dag geleverd! Goede kwaliteit gras goeie prijs kwaliteit verhouding

31 de julio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

In de winkel een offerte laten…

In de winkel een offerte laten opstellen met onze wensen. we hebben gekozen voor Turijn hoogte 30mm.
met valdemping ondergrond. We hebben het laten leggen want zelf doen viel ons te zwaar. Alles werd goed gelegd, en ook een paar passtukjes bij de tuindeur en uitloop van het terras. Het ziet er heel mooi uit, en we zijn er erg blij mee het geeft de tuin een mooi uiterlijk. We waren ook zeer goed geholpen in de winkel, en de koffie staat klaar. Vriendelijk personeel. Kunstgrasconcurrent is een aanrader totaal geen spijt.

29 de mayo de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prima service ! !

De behandeling van deze firma, is in zeer prettige sfeer verlopen.

Het product is uitstekend !
Ik kan je het kunstgras zeer aanbevelen.
Vriendelijke groet
Els

17 de julio de 2014
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, goed product.

Eerst drie samples bestelt (gratis), Na een paar dagen de één gekozen, in dit geval was het de Washington. Bestelt samen met drukverdeeldoek en twee zakken inveegzand. En na betaling afwachten op de levering via een externe expediteur.
De bestelling werd op een rol gewikkeld (de twee zakken zand natuurlijk niet), afgeleverd en het ziet er erg mooi uit zo even los op het terras uitgerold.
Kortom: Prima product en service.

11 de junio de 2014

Top service!

De medewerkers van Kunstgrasconcurrent denken met je mee. Ideale service!

19 de mayo de 2014

Goede Service !

Ik had twee coupons besteld, die niet bij elkaar pasten, heb een mooi alternatief aangeboden gekregen. Vriendelijke en behulpzame service.

12 de mayo de 2014
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Wisselt!

Kleur en kwaliteit zijn er goed uit m.u.v. een gele rand aan de zijkant.
De meegeleverde haken zijn een ramp. In de harde klei grond met stenen zijn ze snel krom. Ik geeft het advies U-vormige haken mee te leveren, deze zorgen er voor dat zowel het stabilisatiedoek als de grasmat strakker komt te liggen.

25 de abril de 2014
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.