Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Godt tilfreds med det hele flinke og rare kørelærer. Meget fleksible med køretime så de passer ind i dit skema og altid en hyggelig tone i bilen. Teori virker lidt forældet men den ældste proj... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har været super glad for forløbet hos kvik trafik. Teori undervisningen er hurtigt overstået og man når ikke at kede sig. Muligheden for ekstra undervisning gratis, hjalp mig rigtig meget op til p... Ver más

Información sobre la empresa

1. Autoescuela

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Kvik Trafik i Silkeborg! Køreskole med kørekort til bil, motorcykel og generhvervelse. Klar til teoriprøve på under en måned!!!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kompetent vejledning i trygge rammer

Jeg var blevet virkelig utryg bag rettet, men fik køreglæden tilbage med lektioner hos Claus. Her får man kompetent og rolig vejledning i meget trygge rammer, samt god service og fleksibilitet - Kviktrafik har mine varmeste anbefalinger!

26 de mayo de 2026

God inverstering

En, i livet sen erhvervelse af motorcykel kørekort blev en rigtigt god oplevelse hos Kviktrafik. Claus bragte os med et godt program, masser af humor og ironi gennem de 6 uger, så det føltes som en vellykket ferie.
Tak for oplevelsen.

21 de mayo de 2026

Respuesta de Kviktrafik.dk

Hej Laurits 😀 Vi takker for ordene, og er glade for du har haft en vellykket "ferie"😜 Håber du får masser af glæde af kortet, til en masse gode ture med de andre 😀 Takker for besøget og formiddagssnack på banen, det har været en stor fornøjelse 🤩 Vi ses på vejene 🏍️💨👍🏻

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er meget skuffet over håndteringen…

Jeg er meget skuffet over håndteringen af min sag hos Kviktrafik.dk.
I december 2025 tabte de et af deres magnetskilte på motorvejen, som ramte min bil og medførte skader på min kofanger.
Hændelsen er dokumenteret på video, hvor man både kan se skiltet foran bilen og høre sammenstødet. Derudover er der mærker på min bil fra skiltet.
Mit eget forsikringsselskab har bekræftet, at der er kontakt mellem skilt og bil, og de har forsøgt at rejse sagen overfor modpartens forsikringsselskab.
Det frustrerer mig derfor, at der først blev oplyst, at der var tabt et skilt på motorvejen, men at ansvaret efterfølgende blev afvist.
Derudover blev det oplyst, at skilte muligvis kunne være stjålet, men dette blev ikke dokumenteret overfor mit forsikringsselskab.
Jeg står derfor tilbage med en skade, som jeg ikke selv mener at være skyld i, og havde håbet på en mere ansvarlig og løsningsorienteret håndtering af sagen.

Svar til Kviktrafik:
Det er netop jeres virksomhed sagen omhandler, da skiltet på videoen tydeligt bærer Kviktrafik-navnet, og mit eget forsikringsselskab har bekræftet kontakt mellem skilt og bil.
I jeres svar nævnes det desuden, at sagen skulle bero på en vurdering fra både forsikringsselskaberne og politiet.
Dette undrer mig, da mit forsikringsselskab samtidig har oplyst, at de ikke har fået yderligere dokumentation udleveret fra modpartens side.
Jeg er derfor fortsat uforstående overfor, at der ikke ønskes taget ansvar for hændelsen.
Jeg er heller ikke enig i vurderingen af min sikkerhedsafstand. Situationen opstod pludseligt på motorvejen, og efter min opfattelse ændrer dette ikke på, at der ifølge videoen sker kontakt mellem et løst skilt og min bil.
Derudover finder jeg det fortsat uklart, at der først blev oplyst, at et skilt var tabt, mens det senere blev forklaret, at skilte muligvis kunne være stjålet eller forsvundet tidligere.
Jeg deler min oplevelse af sagen, fordi jeg som kunde mener, at håndteringen har været utilfredsstillende.

10 de mayo de 2026

Hej Lene.
Tror det er det forkerte selvskab du bedømmer her, det skulle nok være dit forsikringsselvskab i stedet for, da vi jo ikke har haft noget med dette at gøre, og er en vurdering fra dem og politiet.
Ud fra den video som dit forsikringsselvskab har sendt til vores, er det rigtig nok der rammer et skilt, men det kommer ikke fra nogle af vores biler, da vi ikke kørte på den strækning den dag, derfor kan det ikke komme fra en af vores biler.
Om det er stjålet eller tabt tidligere, ved vi ikke, skiltene forsvinder engang i mellem, nok fordi der er mange der syntes de er lidt seje.
Vi kan godt forstå det frustrerer dig, og det er jo også en brand ærgelig situation når sådan noget sker, men det havde jo nok heller ikke sket hvis du havde holdt din sikkerhedsafstand til forankørende, det er nok derfor udfaldet er blevet som det er, forsikringsselvskaberne imellem.
Når man kører 125-130 km/t på en motorvej, og har en afstand til forankørende på 9-12 meter er der ikke meget tid at reagere på hvis der sker noget uforudset som dette, og havde du holdt din sikkerhedsafstand som er min. 65 meter, så var det her jo nok aldrig sket.
Vi beklager selvfølgelig, men vi kunne jo ikke have gjort noget anderledes, da vi ikke har været på stedet.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis der skulle være spørgsmål.

Hej Igen Lene.

Det er jo din forsikring der er kommet med en afgørelse til dig, vi har intet hørt fra vores forsikring, så er det jo din forsikring du skal bede om at gå videre med sagen hvis du ikke er enig, dette kan vi jo ikke gøre.
Vi tager gerne ansvar, men når vi ikke har været til stede er det svært at tage ansvar for noget man ikke ved hvad omhandler, jeg var på ferie da du kommer ud for din skade og det er svært at være 2 steder på en gang.
Det eneste vi har kender til sagen er at vi bliver kontaktet i december 2025 af Vestjysk Forsikring angående en mulig skade, og at vi skal anmelde det til vores forsikring, dette gør vi men har intet hørt siden, men kan regne ud det nok er afgjort nu du skriver som du gør.
Det er også dig og din forsikring der har meldt det til politiet, men vil da anbefale at tage fat i begge hvis du er utilfreds med den afgørelse du har fået fra dem, dette er jo ikke noget vi kan ændre på, da du ikke har været kunde hos os, og vi aldrig har haft kontakt til dig, og ikke aner hver du er.
Så din oplevelse af denne sag skal du nok henvise til et andet sted, da du aldrig har været kunde ved os, aldrig har haft kontakt til os, men derimod har du haft kontakt til dit forsikringsselvskab og politiet.

Håber du kommer godt videre med det, og vi står gerne ved vores ansvar, hvis vi nu havde et ansvar i denne sag, men vi kan desværre ikke håndtere en sag vi ikke har været en del af.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har taget kørekort til MC med…

Jeg har taget kørekort til MC med Claus. Stor fornøjelse, høj kvalitet undervisning og helt igennem rigtig godt forløb. Kan kun anbefales.
Mvh Søren

13 de abril de 2026

Respuesta de Kviktrafik.dk

Hej Søren 🙂 Vi takker mange gange for ordene, og håber du får en masse glæde af motorcykel kortet, og at vejret bliver lidt bedre 😀 Vi ses på vejene 🏍️💨👍🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig og nem forløb

Super hurtig og nem forløb. Kan varmt anbefale Trine 🙃

15 de enero de 2026

Respuesta de Kviktrafik.dk

Hej Oliver 🙂 Vi takker og håber du får en masse glæde af kortet, og med dit job skal det jo gerne gå lidt hurtigt 😀 Tak for besøget, det har været en stor fornøjelse at have dig omkring køreskolen, og vi ses på vejene 😀🚗💨

Bedste køreskole

Jeg har kørt med Trine og har lært masser mens jeg har haft det mega sjovt jeg bestod alt 1 gang så kan klart anbefales

26 de septiembre de 2025

Respuesta de Kviktrafik.dk

Hej Sebastian 😀 Vi takker for anbefalingen, og det skal nemlig også være en go oplevelse at få sit kørekort 😀👍🏻 Håber du får en masse glæde af kørekortet og får kørt Silkeborg tynd 😀 Vi ses på vejene 🚗💨

God oplevelse med kørekort

Jeg tog mit kørekort hos Kviktrafik hos Trine, og jeg synes det har været et dejligt forløb! Teoritimerne var gode - overskuelige og godt forklarede. Køretimerne var gode, med en dejlig rolig og tålmodig kørelærer :) Jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Også "bookning" eller ændringer af køretimer var overskueligt og fleksibelt. Jeg synes prisen var fair ift kvaliteten. Alt i alt kan jeg bestemt anbefale at tage kørekortet hos Kviktrafik, hvis man vil have en positiv oplevelse med at tage kørekort!

17 de septiembre de 2025

Respuesta de Kviktrafik.dk

Hej My 🙂 Vi er glade for det har været en positiv oplevelse, det har det bestemt også været for os at have dig omkring køreskolen 😁 Vi håber du får en masse glæde af kørekortet, og så ses vi på vejene 🚗💨👍🏻

Super god køreskole

Super god køreskole, som jeg vil anbefalede til andre. Søde og rare kørelærere med godt humør og humor

17 de septiembre de 2025

Respuesta de Kviktrafik.dk

Hej Daniel 🙂 Vi takker for ordene, og håber du også får lov til at køre lidt derhjemme 😁 Det har været en kæmpe fornøjelse at have dig omkring køreskolen 😁 Vi ses på vejene 🚗💨

Kvik trafik

Fedt at det går så hurtigt med at få det overstået😁

16 de septiembre de 2025

Hej Oskar 🙂 Takker og vi er glade for at få dig hurtigt ud på vejene 🏎️💨👍🏻
Håber du får en masse glade af kortet 😁
Vi ses på vejene 👍🏻😁

Jeg tog kørekort til MC ved Claus

Jeg tog kørekort til MC ved Claus - en super oplevelse med underholdene og interresant undervisning og hurtig læring.

Kan varmt anbefales!

Tak for et godt forløb 👌

2 de julio de 2025

Respuesta de Kviktrafik.dk

Hej Nihad 😀 Vi takker og tak for de gode timer sammen, og håber du får en masse glæde af kørekortet 🏍️💨😀 Vi ses på vejene 👍🏻😀

Super køreskole, varmeste abefaling

Jeg har taget motorcykelkørekort hos Kvik Trafik, og det har været en super oplevelse. Claus er professionel, grundig og altid i godt humør. Han formår at kombinere seriøs undervisning med humor, så man føler sig tryg og godt tilpas. En fornøjelse at være til både teori og kørsel – kan varmt anbefales!

26 de mayo de 2025

Respuesta de Kviktrafik.dk

Hej Silkeborggenser 😀 Vi takker for anbefalingen, og håber du allerede har haft en masse glæde af kørekortet 🏍️💨😀 Takker for besøget hos os og vi ses på vejene 😀👍🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God køreskole hvor der er styr på tingene

God køreskole hvor der er styr på tingene. Gode teori timer, der får en hurtigt klædt på til teoriprøven. Og kørelærer der vil det bedste for en.
Kan klart anbefale Kviktrafik.

3 de marzo de 2025

Respuesta de Kviktrafik.dk

Hej Morten 🙂 Vi takker mange gange og er glade for besøget hos os, det har været en ren fornøjelse at have dig omkring køreskolen 👍🏻 Vi håber du får en masse glæde af kørekortet, og vi ses på vejene 🚗💨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det rette sted at tage kørekort

Jeg havde en super god oplevelse med Kvik Trafik. Teoriundervisningen var både lærerig og hyggelig. Jeg havde Trine som kørelærer, hvilket var en mega god oplevelse. Hun var meget tålmodig, og hjalp mig med at føle mig sikker bag rettet, selvom jeg var nervøs i starten. Jeg kan klart anbefale Kvik Trafik.

28 de enero de 2025

Respuesta de Kviktrafik.dk

Hej Benedicte 🙂 Vi takker for anbefalingen og er glade for at have haft dig omkring køreskolen, en sand fornøjelse at køre med dig 😀 Vi ses på vejene 🚗💨

Super fin køreskole

Super fin køreskole. Køreskolen har en masse god information og tips til en, som guider en videre. Du får en rigtig masse viden omkring hvordan du kører bil. Vil klart anbefale kviktrafik som køreskole hvis du, vil have en god og rar læring af bil og blive klædt på til køreprøven.

24 de enero de 2025

Respuesta de Kviktrafik.dk

Hej Theis 🙂 Vi takker for de pæne ord og er gode for du har været tilfreds 😀 Og tak for besøget hos os, det har været fantastisk at have dig omkring 😀👍🏻

Ros til kviktrafik

Jeg valgte at tage kørekort hos Kviktrafik, da jeg havde læst, at det skulle gå hurtigt og det gjorde det! Jeg var ude at køre med Trine, som var rigtig god til at lære fra sig og forklare tingene på en måde, der var nem at forstå. Teorilektionerne var både hyggelige og lærerige.

– Gustav Mikkelsen

21 de enero de 2025

Respuesta de Kviktrafik.dk

Hej Gustav 🙂 Vi takker for ordene og er glade for du har været tilfreds 😀 Det har været en fornøjelse at have dig omkring køreskolen, og vi glæder os til at møde dig på vejene 🚗💨👍🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bedre bliver det ikke !!!

Min kone og jeg tog i efteråret 2024 kørekort til MC, mens vores datter samtidig tog kørekort til bil. Claus leverede det teoretiske stof på sin egen humoristiske og meget professionelle facon, og vi bestod alle tre uden problemer både den teoretiske og den praktiske prøve ca. 7 uger efter opstart. Vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger til KvikTrafik !!! Ida, Alvilda og John :)

1 de octubre de 2024

Respuesta de Kviktrafik.dk

Hej Ida, Alvilda og john 😀 Vi takker for anbefalingen, og håber alt går godt og i allerede har fået kørt en masse 🚗💨 🏍️ Vi takker for besøget, det var en kæmpe fornøjelse at køre med jer 😀 Vi ses på vejene 😀

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse! Jeg var rigtig glad for at tage kørekort hos kvik trafik. Jeg bestod både teori og køreprøven 1 gang.
Jeg har haft Claus som kørelære, og det har været super godt! Vil helt klart anbefale Kvik Trafik

13 de noviembre de 2024

Respuesta de Kviktrafik.dk

Hej Stine 😀 Vi takker for anbefalingen og håber du allerede har fået kørt lidt 🚗💨 Det har været en stor fornøjelse at køre med dig, og vi ses på vejene 😀👍🏻

Super forløb

En fantastisk, hurtig og professionel oplevelse hos Kvik Trafik! Jeg tog kørekort hos Claus, der virkelig brænder for sit arbejde og er dedikeret til at dele sin viden og erfaring. Han formåede at gøre selv teorilektionerne spændende og engagerende ved at involvere os elever aktivt. Undervisningen blev altid leveret med et smil samtidig med lærerig grundig undervisning.

Derudover blev hele forløbet – både teori og praksis – gennemført på kun 1,5 måned!

Tak for denne gang!

12 de noviembre de 2024

Respuesta de Kviktrafik.dk

Hej Tilde 😀 Det er os der takker for besøget, det har været en sand fornøjelse at køre med dig 😀👍🏻 Vi takker for de rosende ord, og håber du får en masse glæde af kørekortet 🚗💨 Vi ses på vejene 😀

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde fornøjelsen af at tage…

Jeg havde fornøjelsen af at tage halvdelen af mit mc kort ved Claus, har ikke andet end gode ting at sige om den kørelærer, så meget tålmodighed skal man lede længe efter, han siger tingende som de er og smider gerne en joke eller to ud i teorilokalet👌🏼👌🏼

23 de septiembre de 2024

Respuesta de Kviktrafik.dk

Hej Victoria 😀 Vi takker og er glade for du har været tilfreds 😀 Og håber vi ses på vejene, om ikke andet på de Fynske landeveje 😀👍🏻

Kan kun anbefales

En helt igennem fantastisk oplevelse! Man bliver set og hørt, og hjulpet på ens eget niveau - og der er plads til alle 👍

2 de octubre de 2024

Respuesta de Kviktrafik.dk

Hej Freja 😀 Vi takker og er glade for du har været tilfreds 👍🏻 Vi ses på vejene 😀

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.