La empresa ha respondido
Godt tilfreds med det hele flinke og rare kørelærer. Meget fleksible med køretime så de passer ind i dit skema og altid en hyggelig tone i bilen. Teori virker lidt forældet men den ældste proj... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har været super glad for forløbet hos kvik trafik. Teori undervisningen er hurtigt overstået og man når ikke at kede sig. Muligheden for ekstra undervisning gratis, hjalp mig rigtig meget op til p... Ver más
La empresa ha respondido
Kvik Trafik i Silkeborg! Køreskole med kørekort til bil, motorcykel og generhvervelse. Klar til teoriprøve på under en måned!!!
Christian 8.s Vej 58, 8600, Silkeborg
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg var blevet virkelig utryg bag rettet, men fik køreglæden tilbage med lektioner hos Claus. Her får man kompetent og rolig vejledning i meget trygge rammer, samt god service og fleksibilitet - Kviktrafik har mine varmeste anbefalinger!
En, i livet sen erhvervelse af motorcykel kørekort blev en rigtigt god oplevelse hos Kviktrafik. Claus bragte os med et godt program, masser af humor og ironi gennem de 6 uger, så det føltes som en vellykket ferie.
Tak for oplevelsen.

Respuesta de Kviktrafik.dk
Jeg er meget skuffet over håndteringen af min sag hos Kviktrafik.dk.
I december 2025 tabte de et af deres magnetskilte på motorvejen, som ramte min bil og medførte skader på min kofanger.
Hændelsen er dokumenteret på video, hvor man både kan se skiltet foran bilen og høre sammenstødet. Derudover er der mærker på min bil fra skiltet.
Mit eget forsikringsselskab har bekræftet, at der er kontakt mellem skilt og bil, og de har forsøgt at rejse sagen overfor modpartens forsikringsselskab.
Det frustrerer mig derfor, at der først blev oplyst, at der var tabt et skilt på motorvejen, men at ansvaret efterfølgende blev afvist.
Derudover blev det oplyst, at skilte muligvis kunne være stjålet, men dette blev ikke dokumenteret overfor mit forsikringsselskab.
Jeg står derfor tilbage med en skade, som jeg ikke selv mener at være skyld i, og havde håbet på en mere ansvarlig og løsningsorienteret håndtering af sagen.
Svar til Kviktrafik:
Det er netop jeres virksomhed sagen omhandler, da skiltet på videoen tydeligt bærer Kviktrafik-navnet, og mit eget forsikringsselskab har bekræftet kontakt mellem skilt og bil.
I jeres svar nævnes det desuden, at sagen skulle bero på en vurdering fra både forsikringsselskaberne og politiet.
Dette undrer mig, da mit forsikringsselskab samtidig har oplyst, at de ikke har fået yderligere dokumentation udleveret fra modpartens side.
Jeg er derfor fortsat uforstående overfor, at der ikke ønskes taget ansvar for hændelsen.
Jeg er heller ikke enig i vurderingen af min sikkerhedsafstand. Situationen opstod pludseligt på motorvejen, og efter min opfattelse ændrer dette ikke på, at der ifølge videoen sker kontakt mellem et løst skilt og min bil.
Derudover finder jeg det fortsat uklart, at der først blev oplyst, at et skilt var tabt, mens det senere blev forklaret, at skilte muligvis kunne være stjålet eller forsvundet tidligere.
Jeg deler min oplevelse af sagen, fordi jeg som kunde mener, at håndteringen har været utilfredsstillende.

Respuesta de Kviktrafik.dk
Jeg har taget kørekort til MC med Claus. Stor fornøjelse, høj kvalitet undervisning og helt igennem rigtig godt forløb. Kan kun anbefales.
Mvh Søren

Super hurtig og nem forløb. Kan varmt anbefale Trine 🙃

Respuesta de Kviktrafik.dk
Jeg har kørt med Trine og har lært masser mens jeg har haft det mega sjovt jeg bestod alt 1 gang så kan klart anbefales

Respuesta de Kviktrafik.dk
Jeg tog mit kørekort hos Kviktrafik hos Trine, og jeg synes det har været et dejligt forløb! Teoritimerne var gode - overskuelige og godt forklarede. Køretimerne var gode, med en dejlig rolig og tålmodig kørelærer :) Jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Også "bookning" eller ændringer af køretimer var overskueligt og fleksibelt. Jeg synes prisen var fair ift kvaliteten. Alt i alt kan jeg bestemt anbefale at tage kørekortet hos Kviktrafik, hvis man vil have en positiv oplevelse med at tage kørekort!

Respuesta de Kviktrafik.dk
Super god køreskole, som jeg vil anbefalede til andre. Søde og rare kørelærere med godt humør og humor

Respuesta de Kviktrafik.dk
Fedt at det går så hurtigt med at få det overstået😁

Respuesta de Kviktrafik.dk
Jeg tog kørekort til MC ved Claus - en super oplevelse med underholdene og interresant undervisning og hurtig læring.
Kan varmt anbefales!
Tak for et godt forløb 👌

Respuesta de Kviktrafik.dk
Jeg har taget motorcykelkørekort hos Kvik Trafik, og det har været en super oplevelse. Claus er professionel, grundig og altid i godt humør. Han formår at kombinere seriøs undervisning med humor, så man føler sig tryg og godt tilpas. En fornøjelse at være til både teori og kørsel – kan varmt anbefales!

Respuesta de Kviktrafik.dk
God køreskole hvor der er styr på tingene. Gode teori timer, der får en hurtigt klædt på til teoriprøven. Og kørelærer der vil det bedste for en.
Kan klart anbefale Kviktrafik.

Respuesta de Kviktrafik.dk
Jeg havde en super god oplevelse med Kvik Trafik. Teoriundervisningen var både lærerig og hyggelig. Jeg havde Trine som kørelærer, hvilket var en mega god oplevelse. Hun var meget tålmodig, og hjalp mig med at føle mig sikker bag rettet, selvom jeg var nervøs i starten. Jeg kan klart anbefale Kvik Trafik.

Respuesta de Kviktrafik.dk
Super fin køreskole. Køreskolen har en masse god information og tips til en, som guider en videre. Du får en rigtig masse viden omkring hvordan du kører bil. Vil klart anbefale kviktrafik som køreskole hvis du, vil have en god og rar læring af bil og blive klædt på til køreprøven.

Respuesta de Kviktrafik.dk
Jeg valgte at tage kørekort hos Kviktrafik, da jeg havde læst, at det skulle gå hurtigt og det gjorde det! Jeg var ude at køre med Trine, som var rigtig god til at lære fra sig og forklare tingene på en måde, der var nem at forstå. Teorilektionerne var både hyggelige og lærerige.
– Gustav Mikkelsen

Respuesta de Kviktrafik.dk
Min kone og jeg tog i efteråret 2024 kørekort til MC, mens vores datter samtidig tog kørekort til bil. Claus leverede det teoretiske stof på sin egen humoristiske og meget professionelle facon, og vi bestod alle tre uden problemer både den teoretiske og den praktiske prøve ca. 7 uger efter opstart. Vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger til KvikTrafik !!! Ida, Alvilda og John :)

Respuesta de Kviktrafik.dk
Helt fantastisk oplevelse! Jeg var rigtig glad for at tage kørekort hos kvik trafik. Jeg bestod både teori og køreprøven 1 gang.
Jeg har haft Claus som kørelære, og det har været super godt! Vil helt klart anbefale Kvik Trafik

Respuesta de Kviktrafik.dk
En fantastisk, hurtig og professionel oplevelse hos Kvik Trafik! Jeg tog kørekort hos Claus, der virkelig brænder for sit arbejde og er dedikeret til at dele sin viden og erfaring. Han formåede at gøre selv teorilektionerne spændende og engagerende ved at involvere os elever aktivt. Undervisningen blev altid leveret med et smil samtidig med lærerig grundig undervisning.
Derudover blev hele forløbet – både teori og praksis – gennemført på kun 1,5 måned!
Tak for denne gang!

Respuesta de Kviktrafik.dk
Jeg havde fornøjelsen af at tage halvdelen af mit mc kort ved Claus, har ikke andet end gode ting at sige om den kørelærer, så meget tålmodighed skal man lede længe efter, han siger tingende som de er og smider gerne en joke eller to ud i teorilokalet👌🏼👌🏼

Respuesta de Kviktrafik.dk
En helt igennem fantastisk oplevelse! Man bliver set og hørt, og hjulpet på ens eget niveau - og der er plads til alle 👍

Respuesta de Kviktrafik.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.