La empresa ha respondido
Het abonnement is heel leuk, onze kleine baby vindt het heerlijk om voorgelezen te worden. We hebben het abonnement al bij 3 maanden oud aangeschaft. Er waren wat problemen in het begin met dubb... Ver más
La empresa ha respondido
Kwebbels Kinderboeken, de Leukste kinderboekenclub van Nederland. Word lid en geniet elke maand van de leukste boeken. Iedere keer als de postbode zo’n mooi en leuk pakket brengt, is het feest thuis! Daar zal je kind naar uitkijken. Heerlijk samen lezen, plaatjes kijken, woordjes oefenen, knippen en plakken of zelfstandig aan de gang gaan, dat kan! Het pakket wordt volledig aangepast aan jouw kind. Zo hebben we pakketten voor verschillende leeftijden, zowel voor jongens als voor meisjes. Je ontvangt altijd 4 boeken die variëren in soort. Denk aan (voor)leesboeken, doe-boeken, stripboeken, educatieve boeken en kindermagazines, afhankelijk van de leeftijd van je kind.
Postbus 96, 5140AB, Waalwijk, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Mooi aanbod! Ik wist alleen niet dat ik automatisch een abonnement afsloot bij aanschaf, maar dan heb ik zelf vast de kleine lettertjes niet goed gelezen. Was fijn geweest als ik de optie kreeg om eenmalig aan te schaffen of een abbo
Sinds dat mijn dochtertje geboren is krijgen wij elk half jaar een prachtig boekenpakket met hele leuke boeken die goed aansluiten bij haar leeftijd, maar ze sluiten ook aan bij de seizoenen waarin het pakket verstuurd wordt.
Hierdoor kan de kleine in elk seizoen wat anders lezen en leren!
Wij zijn zeer tevreden over de optie die je kunt kiezen qua frequentie van het pakket.
Ook is de klantenservice heel vriendelijk en denken ze goed met je mee, zeker een aanrader als je zelf van boeken houdt en dit aan je kindje wilt doorgeven!!

Respuesta de Kwebbelskinderboeken
Super snelle reactie op mijn vraag. Denken goed mee wat heel fijn is!

Respuesta de Kwebbelskinderboeken
De vragen die had werden heel snel behandeld. En als ik het nog niet helemaal begreep ,kwam er ook weer snel antwoord.
nu voor 2 kleinkinderen 2 keer per jaar een kwebbelskinderboekenpakket.
Nel van Kapel

Respuesta de Kwebbelskinderboeken
Vorige maand had ik een proefpakketje voor mijn kleindochter van 3 jaar besteld en meteen een abonnement genomen. Helaas was het proefpakket niet aangekomen. De contacten met de klantenservice was positief. Ik kreeg meteen een reactie terug en er wordt alsnog een pakketje bezorgd.

Respuesta de Kwebbelskinderboeken
Ik vond de boeken tegen vallen ik had er meer van verwacht

Respuesta de Kwebbelskinderboeken
Prima geholpen tijdens aankondiging van het probleem. Ze hebben een snelle klantenservice en heb mijn cliënt ook iets kunnen brengen!

Respuesta de Kwebbelskinderboeken
Er waren wat problemen in het begin met dubbele afschrijvingen en dubbele pakketen ontvangen. Ook hebben we wel eens een pakket niet ontvangen. Klantenservice is alleen per email bereikbaar, maar reageert binnen enkele dagen altijd netjes en met een gepaste oplossing.
Over het algemeen dus erg tevreden.

Respuesta de Kwebbelskinderboeken
Ik vind het concept leuk en als het altijd maar iets van 6 euro is dan is het oké maar dat is alleen het proefpakket.
Maar het pakket dat ik zou krijgen zou voor een 3 jarige meid zijn.
Ik kreeg zo'n activiteit tijdschrijft over ridders en race auto's en een andere soft cover boek over Eddie in de wasbak. Dat zijn boeken wat teleurstellend is als je wel doorgeeft dat het een meid is.
Verder een Sesamstraat boek, was leuk in mijn tijd maar dat hoeft van mij nu niet meer.
Alleen het kleine kartonne boekje over draken vonden we wel leuk.
Wou ook niet perse mijn ervaring delen om die reden maar blijf maar mails krijgen dat ik een review moet achterlaten.
Dus het bedrijf is niet slecht, een ander kon blij zijn met deze boeken. Ik en mijn meisje vonden het teleurstellend omdat het niet voor haar weggelegd was.

Respuesta de Kwebbelskinderboeken
I love the fact that the books are in Nederlands and for us learning a new language and helping our son I would really recommend Kwebbels kinderboeken as you do receive a variety of books monthly. My son loves the books.

Respuesta de Kwebbelskinderboeken
Goede service! We hadden een kapot boekje ontvangen en krijgen direct een nieuw boekje opgestuurd. Boekjes zijn leuk. 4 boekjes. 2 verhalende boekjes en 2 boekjes met bv flapjes of Zoekboek.

Respuesta de Kwebbelskinderboeken
Afgezegd voor de boeken en het gratis aspect!! Telefonisch contact gehad en zij zou de aanmelding annuleren. Nu weer een mail ontvangen dit ik zelf moet annuleren???
Slechte ervaring

Respuesta de Kwebbelskinderboeken
Na contact over de boekjes die we hadden ontvangen kregen we super snel antwoord dat we een extra boekje kregen die beter bij onze dochter zou passen. Ze denken echt met je mee en helpen je waar nodig. Kwebbels is een echte aanrader!

Respuesta de Kwebbelskinderboeken
Ik kreeg een pakket dubbel voor mn ene dochter en voor de andere ontving ik niks.
direct aangepast door de klantenservice.
Helemaal tevreden, altijd leuke boeken.

Respuesta de Kwebbelskinderboeken
Ik vind het initiatief van dit bedrijf fantastisch. Goed dat ze lezen bij kinderen stimuleren. Heel belangrijk! Vriendelijk personeel. Duidelijke communicatie.

Respuesta de Kwebbelskinderboeken
Sinds de geboorte van mijn oudste zoon ontvangen wij de boekenpakketten van Kwebbels Kinderboeken. De boeken zijn altijd leuk, van goede kwaliteit en sluiten goed aan bij de leeftijd van mijn kinderen.
In bijna 5 jaar is er slechts één keer iets misgegaan met een pakket. Na contact met de klantenservice werd dit direct vriendelijk en snel opgelost. Dat vind ik minstens zo belangrijk als de pakketten zelf.
Wij zijn erg tevreden en kunnen Kwebbels Kinderboeken zeker aanbevelen!

Respuesta de Kwebbelskinderboeken
Geen leuke boekjes voor een pasgeboren baby 0-1 jaar en ook geef je het geslacht aan vond het veel meer voor jongens dan voor meisjes.

Respuesta de Kwebbelskinderboeken
Ik vind de boeken die ik heb gekregen niet zo goed. Sorry dat is mijn mening, misschien dat anderen ze wel goed vinden. Smaken verschillen.

Respuesta de Kwebbelskinderboeken
Heel leuk en goed voor de ontwikkeling om zo vroeg mogelijk boekjes voor te lezen!