Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har nu været hele vejen rundt i vitaminerne, fra ønske om graviditet, til alle trimester -og efterfødsel perioden. Jeg er yderst tilfreds med produktet og ligeledes indpakningen af dem. Der... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Virkelig et lækkert produkt, og smart med dosis pakket vitaminer som gør det nemt. Lækkert pakket ind. Syntes det er rart at vide at produkterne er rene og sourcet korrekt, og selvom det er lidt dyr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brugt La Roars kosttilskud i et stykke tid nu, og jeg er faktisk ret imponeret. Det føles som et produkt, der er lavet med omtanke, og jeg kan mærke en reel forskel i min hverdag. Jeg elsker i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har taget La Roar igennem fem år og er så glad for alle de produkter, som jeg har prøvet! Og så er deres kundeservice altid upåklageligt 😊 Tine og hendes hold er så søde og hjælpsomme.

Información sobre la empresa

1. Tienda de vitaminas y suplementos
  2. Clínica de abortos
  3. Clínica de fertilidad
  4. Consultor de salud
  5. Clínica de Salud de la Mujer
  6. Clínica de salud reproductiva

Escrito por la empresa

La Roar er et dansk brand med fokus på fertilitet, graviditet og kvindesundhed. Vi udvikler kosttilskud og deler viden til kvinder før, under og efter graviditet med ambitionen om at gøre fertilitet mere overskuelig og enkel i hverdagen. La Roar FertilityCare™ er sammensat af nøje udvalgte vitaminer og mineraler, der tager udgangspunkt i kvindekroppens behov i de forskellige faser af fertilitet og graviditet. Alle vores produkter er samlet i en praktisk dagsdosis, så det er nemt at bruge – også i en travl hverdag. Alle vores kosttilskud er udviklet i overensstemmelse med gældende EU-lovgivning og produceret med høje krav til kvalitet, dokumentation og gennemsigtighed. Vi prioriterer ærlig og saglig kommunikation, så vores kunder ved, hvad de får, og hvorfor. La Roar er mere end produkter. Vi arbejder aktivt med formidling om fertilitet, cyklus og graviditet, fordi vi ved, at mange kvinder savner viden og overblik i en vigtig fase af livet. Vores tilgang er faglig og respektfuld, og vi anerkender, at fertilitet er individuelt. For os er det vigtigt, at kunder føler sig trygge og godt mødt. Vi lægger vægt på tydelig kommunikation, hurtig levering og tilgængelig kundeservice – og vi lytter, når vores kunder deler deres oplevelser. Den feedback, vi modtager, bruger vi til løbende at forbedre både vores produkter og den samlede oplevelse hos La Roar. Tak for din tid og anmeldelse. Kærlige hilsner Tine & Team La Roar

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 2 semanas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk produkt og service!

Jeg har kun gode ting at sige om La Roars vitaminer. Jeg har både været abonnent under min graviditet og nu mens jeg ammer min søn. Det daglige vitaminindtag under en graviditet kan være lidt af en jungle at finde rundt i, men La Roar har gjort det til en nem, hurtig og hyggelig aftenrutine for mig. Derudover er Tines service helt i top! Du får hurtigt svar på dine spørgsmål, og jeg har endda prøvet, at hun personligt har leveret mine vitaminer på min adresse, da fragtfirmaet havde lavet en fejl med min levering. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Tine og La Roar!!

Kære Maria
Haha ja, når fragtfirmaet bøffer sådan rundt i det- så må "mor" jo selv gøre det 🏎 😂 Tusinde tak for din fine anbefaling❤️ Kh. Tine og tema La Roar

Nemt og godt

Kosttilskud af høj kvalitet, sammensat til ens situation.
Dejlig nemt at få leveret lige til døren og meget overskueligt at kunne tage alle kosttilskud på en gang. Pillerne er små og nemme at sluge 👍

19 de enero de 2023

Kære Trine
Dejligt du fremhæver pillernes størrelse - jeg er ikke selv fan af "hestpiller" -og når vi selv fremstiller alle vores tabletter, så kunne vi jo selv få lov at bestemme - All you need nothing you don´t 😄
Tusinde tak for din anbefaling ❤️ Kh. Tine & tema La Roar

Omsorgsfuld og professionel service

Jeg blev gravid blot en måned efter at være startet med at tage kosttilskud fra La Roar. Udover at Tines egen graviditets- og fertilitetsrejse har været enormt inspirerende, er Tine og teamet bag La Roar enormt hjælpsomme og imødekomme, og står klar til at hjælpe uanset hvor man er på rejsen.

Kære Sara
Tusinde tak for din anbefaling ❤️ Det er vores fornøjelse!
Kh. Tine & team La Roar

De bedste vitaminer

Jeg har brugt la-Roar under begge mine graviditeter og har været dækket rigtig godt ind med de helt rigtige vitaminer. Jeg prøver for første gang vitaminerne til efter fødslen og er ligeså glade for dem, som de andre. Kan kun varmt anbefale vitaminerne fra La-Roar.

Respuesta de La Roar

Ja pludseligt gik det stærkt 😅 -og nu har I to ❤️❤️ Helt fantastisk!

Kvalitetsprodukt til alle faser

Fantastisk produkt der følger dig i alle faser både før, under og efter graviditet. Efter at være startet på fertilitycare blev jeg hurtigt gravid, og jeg kom mig super hurtigt efter et planlagt kejsersnit på trods af et stort blodtab. Amningen kom hurtigt op at køre, hvilket kan være en udfordring efter kejsersnit og blodtab, og jeg er sikker på, at tilskuddene som netop er designet til at understøtte kroppen i alle disse faser har været med til at gøre en forskel.

Kære Signe
Tusinde tak for din anbefaling ❤️ Det lyder til at havde været en stor omgang. Det er virkelig hårdt at midste så meget blod. Helt rigtig at MaternityCare er designet til helingsproces og mælkproduktion, og så var du bare helt exceptionel god til at komme dig. Super sejt klaret❣️ Kh. Tine og team La Roar

Alle pengene værd - fantastisk kosttilskud og dygtige folk bag La Roar

Fik anbefalet La Roar af min svigerinde, der er hormonterapeut, under min fertilitetsbehandling. Jeg begyndte at tage produkterne og kunne mærke en forskel i kroppen. Jeg blev gravid og fortsatte med at tage tilskuddene fra La Roar og er også fortsat efter jeg er blevet mor. Sindssyg god kundeservice, og Tine ved uden tvivl, hvad hun snakker om. Det er alle pengene værd, selvom det er lidt dyrene end andre tilskud. Varmeste anbefaling.

Kære Mette
Tusinde tak for din anbefaling ❤️ Vi glæder os virkelig på dine vegne.
Dejligt du også fremhæver prisen - for ja, det er lidt af en udskrivning. Jeg synes bare ikke jeg vil gå på kompromis med vitaminernes kilder og kvalitet. Det koster. Så dejligt du ser og værdsætter det 🙏🏻 ❤️ Kh. Tine & Team La Roar

Fantastiske produkter!

Det var trygt at have helt styr på de rette vitaminer op til graviditeten. Bonus er, at jeg blev gravid en måned efter jeg startede på La Roar! Jeg fortsatte under graviditeten, hvilket gav en bekymring mindre i forhold til at få de rette vitaminer.

21 de enero de 2022

Kære Maja
Tusinde tak for din anbefaling ❤️ Det glæder os vi kunne være med til at skabe noget ro. Det er en vigtig del af vores produkt ❤️ Alt det bedste herfra. Kh. Tine og team La Roar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De er altid klar med den bedste vejledning

Jeg har kun haft gode oplevelser med La Roar, som jeg har taget i forbindelse med en længere periode med fertilitetsbehandling og efterfølgende graviditet. Jeg har altid for rigtig god vejledning og efterfølgende service, både i forbindelse med levering og selve produktet. 5 sikre stjerner herfra.

20 de enero de 2022

Kære Louise
Tusinde tak for din anbefaling - det betyder bare så meget for os❤️ Alt det bedste herfra. Kh. Tine og team La Roar

Det er super nemt

Det er super nemt - skal slet ikke tænke over udløbsdato, har jeg nu fået taget alle pillerne og hvad skal jeg nu huske at tage fra hvilken graviditetsuge…
Desuden havde jeg haft super svært ved at finde folat/folsyre frem for folinsyre (de fleste producenter oplyser ikke om det er naturligt eller syntetisk)

Kære Pia
Jubiiii hvor det virkelig glæder mig, at du fremhæver den organiske folat (modsat den syntetiske folinsyre) kilde til folsyre. Som vi uden tvivl fortrækker grundet kildens bio-tilgænglighed, altså måden hvorpå den optages i kroppen.

Og ja helt utrolig at nogle producenter ikke oplyser hvilken kilde de bruger!

Elsker du har sat dig ind i tingene. Tusinde tak for din anbefaling ❤️ Alt det bedste herfra. Kh. Tine og team La Roar

Kæmpe anbefaling!

Jeg har brugt alle tre steps (fertilitet, graviditet og maternity), og jeg kan varmt anbefale La-Roar! Det har givet mig en stor tryghed at vide, at jeg fik de vitaminer jeg havde brug for, og gav min krop og baby de bedste forudsætninger i en tid, hvor det var svært at passe på mig selv ift både kost og motion. Jeg startede op inden jeg blev gravid, blev gravid med det samme, gik min graviditet ud (fødte min første 25+0) og er kommet mig relativt hurtigt efter planlagt KS. Som bonusinfo kan jeg sige, at min største graviditetsgene i min første graviditet var, at jeg var smerteligt forstoppet pga det jern jeg tog, selvom jeg prøvede alt muligt forskelligt, og jeg frygtede at skulle til at tage jern fra uge 10 i min anden graviditet. Men da jeg tog PregnancyCare var jeg ikke forstoppet én eneste gang - og alle, der har prøvet at være det, ved at det er ret fantastisk! 🙈

24 de noviembre de 2022

Respuesta de La Roar

Kære Ida Marie. Sikke en anmeldelse. Af hjerterne tak ❤️❤️ Fornøjelsen er vores og det er præcist derfor vi startede La Roar og hver dag sidder klar til at besvare jeres spørgsmål derude. Tak fordi du tog dig tid til at sende os din anmeldelse og anbefaling. Kærlige hilsner Tine & Team La Roar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe anbefaling af hele LaRoar serien.

Kæmpe anbefaling af hele LaRoar serien.
Stor tak til dig, Tine, som gav dig ordentligt tid til at fortælle om dine produkter og gøre mig sikkert i mit valg ved at prøve og senere abonnere på dit produkt.

Efter mange års behandling af ufrivillig barnløshed med barn nr. 2, og mange års famlen i blinde i den uendelige kosttilskudsjungle, var det en kæmpe hjælp og lettelse at starte op på ‘fertility care’.
Så var der den bekymring mindre.

Jeg var så heldig at blive gravid og fødte for snart 10 mdr siden mit andet barn.
Det var derfor helt naturligt for mig at fortsætte med ‘pregnancy care’ og senere ‘maternity care’.

Det er et fantastisk produkt og jeg giver det min største anbefaling.

(Og så er servicen jo helt i top ift kommunikation og vejledning)

23 de noviembre de 2022

Kære Kristina
Jeg bliver simpelhen så rørt over din anmeldelse. Tusinde tak. Selvfølgelig tog jeg mig tid. Det er sådan en svær situation at stå i og vi har alle brug for eksperter at sparre med. Vi har gjort os umage for ikke kun at sætte os ind i kosttilskud, men også andre gode ting vi kan gøre for os selv i sådan en situation. Det var fedt at se dig handle. Og du var jo allerede selv super oplyst og på rette vej. Det har været en stor fornøjelse. Vi ønsker dig og dine kære alt det bedste herfra ❤️
Kærlig hilsen Tine & Team La Roar

Fantastisk kosttilskud

Fantastisk kosttilskud - det har givet mig en kæmpe tryghed før, under og efter min graviditet at tage La Roars produkter. Kan kun anbefale til andre, der er samme sted i livet. Derudover får man en virkelig god og kærlig vejledning af Tine, hvis man skulle have spørgsmål.

11 de octubre de 2022

Kære Cecilie
Tusinde tak for din fine anbefaling ❤️ Kh. Tine og teamet

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for et godt produkt!

Efter flere års forsøg (+behandling) for at blive gravide, lykkedes det os endelig at blive gravide! Min mand og jeg tager begge LaRoar. Jeg tror ikke det skyldes kosttilskud alene - men jeg tror helt sikkert det også har en betydning, hvad du fylder din krop med! LaRoar er ordentligt kvalitet - og Tine er super sød! Tak for et godt produkt- nu abonnérer vi på det:-)

18 de mayo de 2022

Kære Bettina
Tusinde tak for den flotte anmeldelse - det glæder os virkelig at høre! Hjerteligt tillykke med graviditeten - hvor er I bare seje! De kærligste hilsner Tine & Team La Roar

De varmeste anbefalinger til La Roar

Jeg har de seneste 2 mdr. taget hormonalcare, grundet PCOS og 2 spontane aborter. Ved min seneste scanning, så alt normalt ud dvs. ingen PCOS - og jeg er nu gravid i 4 uge. Jeg er overbevist om at det skyldes kosttilskuddet, da jeg intet andet har foretaget mig for at afhjælpe problemet. Jeg kan varmt anbefale La Roar, produkterne er fantastiske og servicen er super god, kompetent rådgivning og lynhurtig svartid.

7 de diciembre de 2021

Respuesta de La Roar

Først og fremmest et kæmpe og hjerteligt tillykke med graviditeten herfra. Vi glæder os utrolig meget på jeres vegne - hvor er det spændende ❤️ Tusinde tak for din flotte anmeldelse, vi bliver helt rørte - det er beskeder som disse der gør det hele umagen værd 🙏🏻❤️
Vi glæder os til at følge jer hele vejen!

De bedste hilsner
Tine & Team La Roar

LA ROAR giver energien tilbage

Jeg er mor til seks og mine opgaver i daglig det kræver god humør og meget energi.
Efter min mening siden har jeg begyndt på MATERNITYCARE tilskud
har jeg aldrig haft det bedre. Meget flot og praktisk indpakning. Rigtig god og hurtig service.

24 de agosto de 2021

Respuesta de La Roar

Kære Helena - Tusinde tak for din fine anmeldelse. Hvor er det godt at høre. Vi sender ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ til dine små og en kæmpe highfive, kærlighed og forkælelse til mor - hvor er du sej! Kh. fra Tine & Team La Roar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert produkt som er enkelt at…

Lækkert produkt som er enkelt at benytte sig af. Rigtig god kundeservice med kompetent vejledning. Kan klart anbefale La-Roar til andre :)

9 de junio de 2021

Respuesta de La Roar

Kære Pernille. Tusinde tak for din anmeldese og anbefaling. Det er vi så stolte af! Kh. Tine & Team La Roar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk produkt og service!

Jeg har nu taget først FertilityCare og dernæst PregnancyCare i 5 måneder og jeg er meget tilfreds. Tine & teamet bag La Roar har gjort det nemmere end nogensinde at finde præcis det rette kosttilskud til før, under og efter graviditet. La Roar er gennemtænkte kosttilskudsløsninger af høj kvalitet og det er fantastisk bekvemt, at man modtager produkterne direkte til døren løbende pakket i dagsdoser. Det bliver ikke nemmere!

Derudover leverer Tine en fantastisk kundeservice og rådgivning. Man føler sig simpelthen i de absolut tryggeste hænder.

20 de mayo de 2021

Kære Line
Tusinde tak for din skønne anmeldelse. Det betyder utrolig meget for os.
Vi glædes over din oplevelse og sætter en ære i at skabe trygge rammer og rådgivning for jer derude... Og så glædes vi utrolig meget over, at I snart skal være forældre❤️ Kærlig hilsen Tine & Team La Roar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En varm anbefaling herfra!

Hvor er det altså bare fantastisk at der findes personer som Tine og teamet bag La Roar! Man kan fornemme jeres stærke passion som så tydeligt kommer til udtryk i jeres produkter og service! Tusinde tak for jer og en kæmpe anbefaling herfra!

19 de febrero de 2021

Kære Sofie
Waow - Tusinde tak for de flotte ord og din anbefaling. Det betyder meget for os.
Kærlig hilsen Tine & Team La Roar

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.