Leveren producten niet. Klantenservice beroerd. Bij uiteindelijke ontvangen bleek er een scheur in een t-shirt te zitten en Label54 wilde hem niet retour nemen. Absolute afrader!
Consulta las opiniones de los clientes
Handige online chat. Gratis verzendig, makkelijk op te halen bij kiala punt onderweg naar huis. Leuke acties/kortingen. Groot aandbod. En alhoewel ik geen ervaring heb met het terugsturen van producte... Ver más
Al enkele jaren zeer goede ervaringen met label54, naast een aantrekkelijke en goed werkende website(ook op ipad e.d.) regelmatig nieuwe producten. service is zeer goed, zelfs zo goed dat ik slechts... Ver más
Perfect service, vernieuwend assortiment en de toekomst gaat steeds meer en meer op het concept van Label54 lijken. Erg makkelijk om van achter je PC een bestelling te doen, daarna kan je zelf kiezen... Ver más
Información sobre la empresa
- Tienda de accesorios de moda
- Tienda de ropa infantil
- Tienda de ropa
- Tienda de ropa para hombres
- Tienda de ropa de calle
- Tienda de ropa para mujeres
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Label54 Shop 4 shirts online - shirts, sweaters, underwear, footwear, kids
Información de contacto
Oplichters
Super online shop
Heb een blouse besteld. Verzending via Kiala was gratis en snel. Blouse paste helaas niet. Gebeld en de volgende dag kon de blouse retour en werd vervolgens de blouse met de juiste maat gestuurd. Goede klantenservice en snelle verzending. Verder een ruime keuze aan topmerken.
label54= voor elke dag, voor ieder feest, en toch altijd bijzonder!
stipt, optijd, ruil/inruil altijd ok! prima service!
Supersnelle levering, ook op Terschelling!
Mooie site met leuke en aparte kleding
SUPER ONLINE WINKEL VOOR VELE MERKEN LABEL54 !!
Heel erg tevreden over LABEL54, grote keuze, vele merken, snelle levering, diverse betaalmogelijkheden, kortom super online winkel en al vaak aanbevolen bij vrienden en familie !!
super chille site+levering!
Mooie overzichtelijke site. Levering was ook erg snel, volgens mij binnen een dag! Echt een aanrader!
Al jaren mijn favo onlineshop
Bestel hier al jaren, net even andere merkkleding, keuze zat.
Daarnaast zeer goede klantenservice en snelle bezorging.
Zo, genoeg veren........
Gewoon zoals het behoort te zijn
Op zondagavond een overhemd besteld, woensdag afgehaald, voldeed exact aan de verwachting. Precies zoals je het eigenlijk zou moeten mogen verwachten.
Fijne site met betrouwbare service, razendsnelle levering.
Allereerst een goede site met leuke artikelen, daarnaast is de levering snel, reageren ze snel en worden de producten altijd netjes geleverd. Nooit problemen gehad en zeker aan te raden!
Word altijd prima op tijd geleverd.
Ik ben hardstikke tevreden over mijn bestellingen.
Goede snelle levering....kwaliteit spullen
Lekker snel geleverd tegen de verwachte kwaliteit, zoals gewoonlijk erg blij met de kleren.
Snel en uitstekende informatie op de site!!
Aankoop van een winterjas: De omschrijving van het product geeft goed weer de maten van het model. Hierdoor kun je je eigen maten ernaast leggen en zodoende de juiste maat selecteren, ook al heb je dit merk nog nooit gehad! Daarnaast is de informatie verre van schaars en de getoonde afbeeldingen van voldoende kwaliteit!
Bestelling is goed te volgen en snel in huis!
Volgens verwachting
De levering was conform verwachting, geen tegenvallers, ook geen opzienbarende zaken t.o.v. fysieke winkels.
goede verzending en snelle levering, super!
snelle verzending, veel
keuze uit manier van verzenden, erg goed.
Uitstekende razendsnelle service!
Ik bestel regelmatig iets bij Label54 en de afhandeling en bezorgen van de orders is altijd prima. Ook als je vragen hebt of als er niets ok is dan lossen ze dat supersnel op. Aanrader!
Altijd de nieuwste trends en super snelle goede service!
De laatste maanden komt al mijn kleding alleen nog maar van Label54. Altijd de laatste nieuwe trends en voor iedere style die je ook maar heb hebben ze genoeg keus. Deze dag besteld en volgende dag al in huis is ook heel fijn. Ik blijf hier mijn kleding bestellen en ik kan het echt iedereen aanraden als je van een beetje goede style houd :)
De beste online kledingwebwinkel!
Ik plaats mijn bestellingen tegenwoordig alleen maar op Label54. De webshop heeft een ruim assortiment en een groot aanbod in merken. Het assortiment wordt ook wekelijks up-to-date gehouden. De klantenservice is erg vriendelijk en reageert snel. Ook de leveringsopties -en levertijden zijn perfect. Gewoon de nummer 1 kledingwebshop van Nederland!
Zeker bestellen!
Helemaal top! Goede collectie, duidelijk, uitstekende service, altijd heb ik de volgende dag het bestelde thuis ontvangen..
Exclusieve merken / Super snelle service / Eerlijke prijzen
Het was erg fijn een bestelling bij Label54 te voltooien ! Ik ontving erg snel en goedkoop (zelfs gratis via Kiala !) mijn pakje in België. Bij Label54 vind je naast de vele merken ook exclusieve merken die je op andere sites niet terugvindt. Zo blij met mijn aankoop via Label54 en zelfs goedkoper dan bij het merk zelf ! Shop till you drop !
Más información sobre otros tipos de reseñas.