La Buena Vida Opiniones 396

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

1. Buena Vida biedt kwaliteitsvolle en zeer lekkere wijnen aan degelijke prijzen aan. 2. Je wordt altijd heel vriendelijk en gastvrij ontvangen. 3. Super dat zij elke eerste zaterdag van de maand op... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het huis La Buena Vida is een vaste waarde met een schitterend aanbod Spaanse wijnen. Mijn bestelling werd correct uitgevoerd. De wijn beantwoorde aan de gestelde (hoge) verwachtingen ;-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Levering op tijdstip zoals gevraagd, klokvast bijna zoals de duiven vroeger. Af en toe speel ik op Barcelona. En die kunnen ook nog eens spektakelrijker voetballen dan die omhooggevallen hoofdstedelin... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Toen de voorraad van Pintia wijn uitgeput was stelde ""La Buena Vida" zelf voor mij te verwittigen wanneer deze wijn terug voorradig zou zijn. Dit gebeurde onlangs spontaan en zulke service is vrij ui... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de vinos

Escrito por la empresa

La Buena Vida is vandaag de belangrijkste referentie voor Spaanse wijnen in de Benelux. Niettemin hanteren wij nog steeds dezelfde filosofie als toen wij de kleinste referentie waren, helemaal in het begin; wij werken namelijk enkel met kleinere familiedomeinen met kleine producties - meer dan de helft bio en proberen nog steeds het allerbeste van elke appellatie naar België te halen. Kwaliteit en authenticiteit zijn nog altijd de belangrijkste sleutelwoorden in onze selectie. Een andere rode draad is onze keuze voor finesse en elegantie. Wij vallen minder voor het "blockbuster" type, nochtans een soort wijn dat vaak voorkomt in Spanje en ook steeds garant staat voor hoge scores. Wij geloven echter in onze eigen smaak en hanteren onze eigen selectie criteria, wars van scores of commentaren. Spanje en Spaanse wijn is immers ons vak, we zijn er 100% mee bezig en al jarenlang.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Ruim gamma

Ruim gamma, goede kwaliteit, diverse prijsklassen. Goede info over levering. Nuttige infofiches over de wijnen.

23 de abril de 2026

Hartelijk dank voor de 5 sterren!
Leuk om te lezen dat ook de info rond onze wijnen en leveringen geapprecieerd wordt. We steken veel tijd in het aanbod én in de uitleg errond, dus fijn dat dat wordt opgemerkt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zowel bezorging en bestelling voldeden…

Zowel bezorging en bestelling voldeden aan de verwachting!

30 de abril de 2026

Hartelijk dank voor de 5 sterren!
Fijn om te lezen dat alles verlopen is zoals verwacht. Daar proberen we elke bestelling opnieuw voor te zorgen.

prima advies

prima advies, en super service

15 de abril de 2026

Respuesta de La Buena Vida

Hartelijk dank voor deze mooie woorden en topscore!
Team La Buena Vida.

Snelle service

Snelle service, goede communicatie en -niet te vergeten- topwijnen

22 de abril de 2026

Hartelijk dank voor de 5 sterren!
Leuk om te lezen dat alles mooi samenkomt, van service tot wat er in het glas zit. Daar doen we het voor.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De levering werd correct en vlug…

De levering werd correct en vlug uitgevoerd. De kwaliteit van de wijn Solar de Urbezo is teleurstellend. Wij vinden het een muffe smaak hebben of teveel hout misschien.

15 de abril de 2026

Respuesta de La Buena Vida

Dank om dit te delen en voor uw eerlijke review.
Fijn dat de levering vlot en correct is verlopen. Jammer om te lezen dat deze wijn u minder ligt. Smaak blijft natuurlijk persoonlijk, maar een muffe indruk kan ook wijzen op een fles die niet helemaal in orde is. Normaal gezien toont deze wijn rijp rood fruit, kruidigheid en een lichte houttoets, en hij heeft ook wat lucht nodig om mooi open te plooien.
Als u dat wenst, kijken we dit graag even met u na en zoeken we samen een gepaste oplossing om de flessen om te wisselen.
In afwachting van uw berichten,

Lekkere wijnen

Lekkere wijnen. Stipt geleverd!

19 de abril de 2026

Hartelijk dank voor de 5 sterren!
Altijd leuk om te lezen dat alles mooi samenvalt.

Duidelijke website

Duidelijke website - uitgebreide beschrijving van de wijnen / wijnhuizen.
Perfecte levering!

9 de abril de 2026

Respuesta de La Buena Vida

Hartelijk dank voor de 5 sterren en uw review!
Altijd fijn om te lezen dat alles vlot en correct verloopt.

Prima eerste ervaring

overzichtelijke en duidelijke website, makkelijk bestellen en snelle en correcte aflevering van de bestelling

13 de abril de 2026

Respuesta de La Buena Vida

Hartelijk dank voor deze mooie 5 sterren review!
Fijn dat uw eerste ervaring meteen goed zat en dat u zowel onze website als service weet te appreciëren. Daar doen we het voor.
Geniet van uw Spaanse topwijnen en hopelijk tot snel!

Correcte website snelle levering

Correcte website snelle levering: top service! Een aanrader. (Coravin besteld)

10 de abril de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de La Buena Vida

Bedankt voor de mooie woorden en 5 sterren!
Geniet van de Coravin met uw Spaanse topwijnen!

Correcte verloop van order

Correcte verloop van order, betaling tot levering. Meer moet dat niet zijn.

2 de abril de 2026

Hartelijk dank voor de 5 sterren!
Mooi om te lezen dat alles gewoon vlot en correct is verlopen, van bestelling tot levering. Zo hoort het inderdaad.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top communicatie en rekening gehouden…

Top communicatie en rekening gehouden met leverinstructies (achteraan te plaatsen/uit de zon)

1 de abril de 2026

Respuesta de La Buena Vida

Hartelijk dank voor het compliment en de 5 sterren!
Fijn om te zien dat het werk achter de schermen ook wordt opgemerkt.

Qualité .

Altijd corect met hun gekende Kwaliteit ...
Stipte levering in adequate verpakking ...
M.VR.GR.
Clément H.

1 de abril de 2026

Respuesta de La Buena Vida

Hartelijk dank voor de 5 sterren, Clément!
Fijn dat u onze kwaliteitswijnen en aanpak zo weet te waarderen. We zorgen ervoor dat alles netjes en correct bij u aankomt, zoals het hoort.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Top ervaring

Locatie was top. Ook handig om niet tot Mol te moeten rijden. Personeel was vriendelijk, kennis van zaken.

31 de enero de 2026

Respuesta de La Buena Vida

Bedankt voor deze mooie score, Joeri!
Blij dat we u van dienst zijn kunnen zijn. Geniet van uw Spaanse topwijnen! Team La Buena Vida

top!

Niets op aan te merken, snel, correct en eenvoudig

12 de marzo de 2026

Respuesta de La Buena Vida

Dankjewel voor deze topscore!
Geniet van uw Spaanse topwijnen.
Team La Buena Vida.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor iedereen een gepaste wijn.

Zeer goede website. Vlugge afhandeling en bezorging van de bestelling. Voor ieders beurs een mooi aanbod. De promotiepakketten zijn heel interessant.

18 de marzo de 2026

Respuesta de La Buena Vida

Hartelijk dank voor de 5 sterren, Paul!

Leuk om te lezen dat alles zo vlot loopt, van website tot levering. We steken veel werk in hoe we onze wijnen voorstellen en in die pakketten, dus fijn dat die u ook aanspreken.
Team La Buena Vida

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.