Landvetter Parkering Service AB Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett organiserat företag och vänliga arbetare som är lojala i sitt arbete, de välkomnar dig med ett leende och sätter din bil på lediga platser. Jag har försökt dem många gånger att följa bilen och d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har använt denna parkeringstjänst i över tio år och fem-tio gånger per år. Den har alltid fungerat lika bra. De två stora fördelarna är att priset är hälften av Landvetters lägsta parkeringspris sam... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mycket dålig upplevelse. Vi lämnade bilen i gott skick och fick tillbaka den med en stor skada undertill och framtill. Personalen dokumenterade skadan, men detta är helt oacceptabelt. Vi vänta... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service vid lämning av bilen. Taxi till flygplatsen mycket bra. När vi kom hem var det väldigt många som skulle med och folk kom i olika omgångar. Så någon form av kö system hade underlättat. Nu... Ver más

1. Servicio de aparcacoches

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Landvetter Parkering. Inomhus och utomhus parkeringstjänster, avfrostning, tvätt, vaxning. Landvetter Härryda parkering.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 20% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Todas las opiniones

87 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Security for a good price

Security for a good price and really good service.

7 de febrero de 2026

Respuesta de Landvetter Parkering Service AB

Thank you Jonas. we do our best

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabbt smidigt och bra pris mot alla…

Snabbt smidigt och bra pris mot alla andra parkeringar vid Landvetter

4 de febrero de 2026

Respuesta de Landvetter Parkering Service AB

Tack, det är vi strävar efter bäst personal, bäst service och bäst priser

Bra service

Bra service, fungerade bra!

5 de febrero de 2026

Respuesta de Landvetter Parkering Service AB

Utmärkt, trevligt att höra att ni var nöjd

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb och bra service

Snabb och bra service, inga väntetider

9 de febrero de 2026

Respuesta de Landvetter Parkering Service AB

Tack Sten för er fina recension

Bra och prisvärt

Inte långt ifrån flygplatsen, bra pris och trevlig personal.

Tycker att det hade varit bra och underlättat för många om ett resesällskap hade utsätt en person för att hämta bilen och sedan åka till flygplatsen och hämta resterande personer ist för att alla ska ta plats i transferbussen så att andra behöver vänta längre än nödvändigt (vet att ni har betalat och skrivit hur många personer men det är fint att tänka på sina medmänniskor, och jag jobbar inte på parkeringen om någon skulle få för sig det). Det är första gången jag bokar här men inte sista.

5 de enero de 2026

Respuesta de Landvetter Parkering Service AB

Tack Haris för er fina recension, vi brukar rekommendera detta för våra kunder när vi vet att det är många med samma fly men oavsett så löser vi det ändå

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Generellt nöjd med er service

Generellt nöjd med er service. Dock nollade jag trippmätaren när vi lämnade bilen och när vi kom tillbaka hade den gått 5,3 kilometer?????

14 de diciembre de 2025

Respuesta de Landvetter Parkering Service AB

Tack för er recension. Troligen har er bil stått parkerad på vår andra parkering som vi har denna ligger ca 2-3 km bort från parkeringen där ni lämnar. I övrigt körs inte bilen någonstans

Very good parking

Easy to book. Kind staff. Safe. Very good transportation.

7 de diciembre de 2025

Respuesta de Landvetter Parkering Service AB

Thnak you we aim to be the best

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Långa vänte tider tills man blir…

Långa vänte tider tills man blir uthämtad o man står på regn

8 de diciembre de 2025

Respuesta de Landvetter Parkering Service AB

Det var väldigt tråkigt att ni upplevde detta så. Vi hämtar normalt inom en väldigt kort period och tyvärr kan vi inte påverka vädret. Kontakta oss gärna så vi kan se över vad som fallerat denna gång.

Vi har även bytt upphämtningsplats nyligen

8 consejos para escribir buenas reseñas.