Ik heb geen commentaar. Ik ben namelijk zeer tevreden met uw ontwerp. Vooral met wat u speciaal voor mij hebt gemaakt. Dames Love Marijan Voor Dames 🎶🎶 Let The Beat Go On van Dr. Alban Voor Eige... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
In het begin was ik niet erg te spreken over de levering en service. Er is contact met mij gelegd waarin begrip is getoond en opheldering is gegeven van de gang van zaken. Dit had eerder in het b... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb ongeveer een jaar geleden mijn eerste bestelling geplaatst bij LAUTHELABEL. Eerst alleen hoodies en tshirts met super leuke teksten en foto’s, daarna ook leuke broeken en body’s! De kleding die... Ver más
Het bestellen ging eenvoudig! Er was veel keuze en heb zelfs zelf een afbeelding om een kledingstuk laten maken. De kledingstukken waren snel geleverd. De kwaliteit van de kleding is best goed, ik mer... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Biologische kleding, duurzaam en ethisch gemaakt | Gratis verzending op alle bestellingen in NL | Wereldwijde verzending
Información de contacto
Invita a los clientes a opinar
Tevreden klant
In het begin was ik niet erg te spreken over de levering en service.
Dit had eerder in het bestelproces moeten gebeuren maar waardeer het enorm.
Na een tweede bestelling geplaatst te hebben heeft Lau The Label haar woorden waargemaakt en is deze binnen de gestelde levertijd geleverd.
Kwaliteit van de prints, hoodies en t-shirts zijn goed.

Fijn bedrijf mooie kleding
Fijn bedrijf mooie kleding, maar duurde alleen een beetje lang. Maar ik zou er zeker een keer een kijkje nemen❤️

Respuesta de LAU THE LABEL
Echt super leuke trui en zit fijn
Echt super leuke trui en zit fijn. Goeie kwaliteit en verzending was snel. De trui die ik heb besteld is echt m'n lievelings trui nu! Super tevreden mee.

Respuesta de LAU THE LABEL
Leuke dingen maar ik had een grijze…
Leuke dingen maar ik had een grijze trui besteld en uiteindelijk was hij spierwit ik wil hem graag terug sturen maar ik kan er niks over vinden waar dat kan als het goedkoper was vond ik het leuk maar ik vind het het geld niet waard

Leuke kleding
Leuke kleding, overzichtelijke website en betaalbaar! (Tussentijdse) informatie over levertijd mag iets meer zijn.

Altijd tevreden !
Niet de eerste keer dat ik kleding van Lau The Label heb😊! Ik ben er altijd super tevreden over!!
Super service
Super goede service, heel tevreden over de geleverde trui, die is erg mooi en een snelle levering. Ze reageren ook heel erg snel op de mail als je een vraag stelt en zijn heel vriendelijk. Echt super.
De verzend tijd duurt heel erg lang
De verzend tijd duurt heel erg lang, maar kleding is altijd van goed materiaal en zit perfect.
Super!
Een tijd geleden heb ik een trui besteld,
hij zit super lekker en is van goede kwaliteit. Ik ben er erg blij mee!
Leuk shirt, maar lange verzending
Ik heb een shirt besteld, heel leuk! Maar de verzendtijd duurde heel lang (~2 weken)
voor de 4e keer een shirt besteld en…
voor de 4e keer een shirt besteld en voor de 4e keer ben ik weer MEGA tevreden ! kwaliteit van de shirts zijn super goed en krijg overal op feestjes en festivals complimenten over de shirts. dus zoek je nog gave shirts moet je bij LAU THE LABEL zijn !