Vi bestilte et køleskab som kom som aftalt. Så ud med det gamle. Da vi pakkede det nye ud viste det sig at have et par mindre buler i fronten og på siden. Jeg ringede straks og havde en fin snak o... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastisk service. Vi bestilte et klimaanlæg, men da vi fik det pakket ud, kunne vi se, at det alligevel ikke fungerede i vores hjem. Lavprishvidevarer ringede selv og koordinerede en fragtmand, som... Ver más
Bestille en reservedel torsdag aften, men fandt ud af jeg ikke kunne bruge den alligevel og skrev så før kl 08:00 næste dag at jeg gerne ville annullere min bestilling. Hørte så ikke noget før 6 timer... Ver más
Jeg købte køleskab hos Lavprishvidevarer, da de havde klar og tydelig anvisning på køleskabets reelle størrelse - og prisen var god. De ringede, da de blev klar over, at leveringen ville blive fors... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Lavprishvidevarer.dk har mere end 10 års erfaring med salg af hårde hvidevarer på internettet. Vi har altid lagt vægt på gode konkurrencedygtige priser og rigtig god kundeservice. Det skal være en god oplevelse at handle hvidevarer hos os.
Información de contacto
Dusager 12, 8200, Aarhus N, Dinamarca
- info@lavprishvidevarer.dk
- www.lavprishvidevarer.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super hurtig service og levering 😀
Super hurtig levering og fantastisk god…
Super hurtig levering og fantastisk god kundeservice.
Vi bestilte en emhætte hvor der var en lille transportskade og kontaktede kundeservice og fandt en god løsning.
Det er ikke sidste gang vi handler der.
Bestilte en mikroovn d
Bestilte en mikroovn d. 27/2. Nu her den 5/3 har jeg stadigvæk ikke modtaget noget tracenummer.
Andre firmaer skrev 1-2 dage
Men jeg valgte forkert, særligt da den gamle gik itu og vi står uden.
Billigt nok, men forvent lang tids levering.
Det må være rekord!!!
22 timer gik der fra at jeg lagde en ordre til at jeg modtog min vare! Tusind tak til Lavprishvidevarer.dk og GLS.(Denne anmeldelse er ikke købt på nettet)
Fantastisk god pris på min længe…
Fantastisk god pris på min længe ønskede ismaskine fra wilfa
Den har allerede lavet flere lækre isdesserter
Nem at bestille og super hurtig levering
Meget god oplevelse
Levering som aftalt og med en chauffør, der ringede inden han kom.
hejsa jeg er meget glad for pakken
hejsa jeg er meget glad for pakken , der var ikke noget i vejen da jeg modtog pakken . venligst hilsen karen marie hansen
God oplevelse og god pris
God pris og hurtig levering af Gastronoma Flat toaster, den har 3 rør, den er hurtig og laver sprød skorpe med fugtig brød indeni.
Pas på varmen som godt kan svide brødet
Uacceptabel oplevelse
Jeg bestilte en emhætte hos lavprishvidevarer.dk den 13/2 med levering i dag, og bestilt håndværkere til montering. Da produktet stod til at dukke op, ringede jeg selv til kundeservice for at tjekke op. Her fik jeg så at vide, at emhætten alligevel ikke kunne leveres i dag – men først den 5/3.
Det er fuldstændig uacceptabelt at få denne besked først på leveringsdagen, især når jeg har planlagt og betalt for håndværkere, som nu står uden en emhætte at installere. Ingen information på forhånd, ingen løsninger fra deres side – blot en forsinkelse på tre uger uden varsel.
Hurtigt og nemt at bestille. God pris
Nemt at bestille. God pris. Hurtig levering
Superhurtig levering
Levering fra aften til frokost dagen efter - det er flot!
Nem og hurtig
Venlige kunne servicere
Det var nemt at handle på deres hjemmeside og pakke kom hurtigt,
Hurtig levering af bestilt vare i en…
Hurtig levering af bestilt vare i en kvalitet som forventet. (Altså en firstjernet oplevelse for mig)
Jeg giver kun 4 stjerner, da jeg mener at der altid skal være plads til en ekstraordinær indsats.
Nemt at bestille, god pris og hurtig levering...
Hurtigt levering og opsætning til en…
Hurtigt levering og opsætning til en god pris
Super god behandling
Super fint tilbud, hurtig levering og god service. Hvad kan man ønske sig mere ???
La experiencia Trustpilot