L`Comp Automatiseringen Opiniones 126

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

jeg har givet Live.com eller windows live hotmail 5 stjerner efter de har lavet den nye opdatering for lidt tid siden. den er nem at finde rundt i og skulle der være tvivl kan man læse sig frem til m... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft e-mailadresse her i mange år - og de er stadig de bedste på markedet. Har haft andre mailprogrammer, og benytter mig også af en anden mailudbyder på nettet. Jeg kan kun give... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Da jeg har en Xbox 360 SLim så passer det perfekt med en live mail som jeg har hadt siden tidernes morgen som jo så nu passer godt med Xboxen...mailen er stabil uden nogen problemer også kan man gå på... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkeligt godt lavet, nem navigation, og så er det jo en troværdig side, man kan jo have det meste her, et godt alternativ til google's tjenester.

4,9

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I engaged L’Comp Automatiseringen to…

I engaged L’Comp Automatiseringen to overhaul our company’s IT infrastructure, and they delivered with professionalism and reliability. From the initial consultation through to the implementation of cloud services and ongoing support, their team kept things clear, responsive, and efficient. The improvements we’re seeing now in system stability and performance make me confident that choosing them was the right decision.

22 de julio de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mail

Jeg ville være gladere for live.com hvis jeg kunne sende større billeder. Selv med et udvidet medlemskab kan jeg ikke sende billder over en hvis størrelse. Træls :(

12 de noviembre de 2010

Fantastisk

Er bare et godt program, og så kan mailen tjekkes uanset hvor jeg er.

11 de noviembre de 2010

DEN BEDSTE OG MEST OVERSKUELIGE

Jeg kan kun give ros for, at spam stort set aldrig finder vej i min indboks mere - har ikke oplevet det i over et år!! Det finder helt selv vej til spammappen - og den er jo lige til at tømme.
Overskueligheden er i top - der er ikke alt muligt rod der ligger og forstyrrer - og enkeltheden i deres design, gør det til et nemt arbejdsredskab.

Man kan nemt navigere rundt, lave egne mapper, og tilpadse sin mail, så den er lige som man vil have den. Efter de opdaterede og ændrede den, er den om muligt blevet endnu bedre. Især fordi deres program til vedhæftning af billeder, selv komprimerer billederne - SMAAART!!
Det har jeg savnet meget længe(også på min computer generelt) - og ingen andre kan tilbyde det samme.

Helt igennem perfekt!!

10 de noviembre de 2010
Valorada con 1 estrellas sobre 5

SPAM SPAM og atter SPAM

Har skiftet til Gmail fordi min hotmail hele tiden modtager SPAM fra enden alle mulige steder jeg ikke kender (og som hotmail åbenbart ikke kan sorterer fra) og fra venners hotmail kontier som er blevet hacket og brugt til at sende SPAM fra. Min egen er også blevet hacket selv om jeg har et password som ikke er til at gætte eller har nogen logisk sammensætning.

9 de noviembre de 2010
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Overskuelig e-mail service

Windows Live Mail er nemt og overskueligt at bruge. Der er ikke det svære at komme efter, og du kan inddele dine meddelser i kategorier, som du selv opretter. Alt i alt ganske udemærket.

9 de noviembre de 2010

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.