Fup.
Meddelte at varen ikke var på lager hvorfor man annullerede orden.Men købet på 350 dkr blev trukket på min konto uden dette beløb blev tilbageført på min konto. Jeg mener derfor, at det er det rene svindel.
Karl
Karl
Gode mærker og styles, men hvis det du har købt fejler noget kan du godt regne med at de vil nægte dig dine rettigheder.
Flotte varer. Ikke særlig rar atmosfære.
Ville have prøvet og evt. købt en frakke og en trøje men skiftede mening da jeg følte mig utilpas.

Respuesta de Leahmaria
Jeg bestilte 20 julegaver i 9 forskellige netshops og Leah Maria, Royal Copenhagen og Helm var de tre bedste. Det der gjorde den største forskel var indpakningen. Alle shops havde god kunde service og kun én af dem var meget langsom i leveringen. Men kun tre shops var hurtige og havde også pakket gaverne ind. Leah Marias indpakning var klart den pæneste, så de får en flot førsteplads. Indpakning i det hele taget gør det meget nemmere i en travl juletid:-)
Jeg bestilte en proteinspray hos leahmaria, som var det eneste sted, jeg kunne finde, hvor der var gratis fragt.
Jeg savnede dog en mail eller lignende på, at min pakke var sendt - et track 'n trace nr havde også været godt, men til gratis levering, kan man ikke forvente det.
Det tog lidt ekstra tid, men stadig fair leveringstid.
Og så var den rigtig fint og sødt pakket ind. En lille skade i låget, men med lidt tape, kan det sidde fast.
Más información sobre otros tipos de reseñas.