Voor de lekdetectie vijf sterren
Voor de lekdetectie vijf sterren, voor de site en administratie wat minder: Op de site van Moorman lekdetectie staat een telefoonnummer dat 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar is. Wij dat in het weekend gebruikt, gewacht, nummer ingesproken, weer gebeld, gewacht etc. Geen reactie. Op maandagmorgen werd de telefoon opgenomen. En heel vlot een afspraak met specialist John Kruijk voor de dinsdag erna gemaakt. Op bijvoorbeeld Google zijn diverse positieve ervaringen met het vakmanschap van John te vinden. En dat is helemaal terecht! Een vlotte, zeer ervaren vakman die er trots in schept de oorzaak van de lekkage echt te vinden. Bij ons kon de lekkage uit de dakgoot komen, na het vullen van de dakgoot met fluorescerend groen water (gelukkig) nergens groene lekkage te zien. Moest dus andere oorzaak hebben: vervolgens heeft John met warm water op voorgevel gespoten: na enkele seconden begon het op de slaapkamer te lekken. Met infraroodtechniek ook aangetoond dat het dat water was: wat binnen sijpelde was ook warm. Nou lijken het gewoon wat probeersels en technieken, maar de kracht van John zit in zijn ervaring en zijn vermogen rationeel door te denken waar de lekkage vandaan zou kunnen komen. Bovendien erg communicatief: laat meekijken en legt helder uit wat hij gaat doen, en waarom. Je komt niet voor verrassingen te staan: de extra kosten voor de kleuring van het water worden heel duidelijk vooraf verteld. Mocht ik ooit nog lekkage hebben hoop ik dat John het opnieuw voor ons opspoort
28 de octubre de 2025
Opinión espontánea