Información sobre la empresa

1. Restaurante
  2. Restaurante de sushi

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Lema Sushi. Vi ønsker at give vores kunder en unik madoplevelse med lækre sushiretter.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I går den 25 maj var jeg nede på…

I går den 25 maj var jeg nede på restauranten. Omkring kl 19.30 stod der en kvinde fra køkkenet og skældte en ung medarbejder ud. Det var en ubehagelig situation og meget ydmygende for den unge pige. Jeg havde haft en god oplevelse i restauranten med god service og kunne tydeligt se at der var travlt i restauranten som gør det svært at styre når der kun er to piger på arbejde i en helt fuld restaurant.
Jeg syntes ikke det er ordentlig adfærd at skælde ud foran restauranten på den måde. Der skal tages overhånd over medarbejder service, som der gøre ved kundeservice
Jeg håber det bliver rettet op på.

25 de marzo de 2026

Lækker frisk sushi

Vi er kommet på LEMA gennem mange år og anbefaler vidt og bredt til familie og venner.
Altid lækker, frisklavet sushi... mums

12 de noviembre de 2024

Lækker mad

Super lækker mad, hyggelig restaurant,servering og kundeservice fra de søde unge piger var helt i top.
Super koncept med sushi ad libitum incl. is til dessert.
En fyldt restaurant en mandag aften siger også noget om stedet.
Vi kommer helt sikkert igen.
Så en klar anbefaling herfra og 5 velfortjente stjerner til jer :)

19 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

noget af hørsholms bedste sushi

det smagte ret godt men der tit mange mennesker der nede om aftenen så anbefaler at spise der ved frokosttid. deres sushi smager rigtig godt og fedt koncept med man bestiller fra tablets(ipads).

22 de febrero de 2024

Ingen Take Out

Bestiller Sushi til afhentning søndag aften kl. 19:15, modtager besked med ordrenummer og godkendelse, kører fra Espergærde, står i kø for at få at vide, at de har glemt vores ordre. Pænt dårlig service.

10 de diciembre de 2023

Bedste sushi i Hørsholm.

Jeg var forbi Lema Sushi i Hørsholm for første gang, søndag d. 16. april 2023, efter anbefaling flere steder fra. Det var absolut en super god oplevelse. Virkelig lækker mad fx uovertruffen delikat miso suppe, tangsalat, sticks samt sushi med andekød. Personalet var søde og smilende. En rigtig hyggelig restaurant, hvor man føler sig godt tilpas. Jeg kan klart anbefale Lema Sushi. Jeg glæder mig til at besøge restauranten igen.

16 de abril de 2023

Lækkert - og forbavsende billigt

Fandt tilfældigvis Lemasushi på en Sjællandstur 19/7/21. Ingen af os er glade for fisk, så vi sammensatte en menu af 6-7 forskellige andre retter. Alt var lækkert, betjeningen venlig og lynhurtig. Priserne forbavsende lave. Kommer helt sikkert igen, når vi atter er på de kanter.

21 de julio de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækker sushi til gode penge

Lema er et rigtigt godt sted at spise lækker sushi til gode penge. Har efterhånden været der et par gange og har kun haft gode oplevelser. Ser og smager dejligt, præcist som det skal. Har aldrig fået noget forkert, og kun mødt venligt personale. Virker godt med afkrydsningsskemaet når man spiser all you Can eat.

Stor anbefaling ;))

8 de mayo de 2021

Bedst til pris

Hej Trustpilot,

Lema sushi kan klart anbefales hvis i elsker sushi og ikke har budget til de dyre steder som Sticks n' Sushi.

På Lema sushi oplever du en helt forrygende betjening, hvor du fra sekundet du træder ind ad døren møder glade unge mennesker, der fører dig til dit bord og ellers fortsat betjener dig gennem hele din middag.

Derudover er Lema Sushi Ad Libitum med det største udvalg af både Sticks, forretter, sushi og Is, hvilket betyder meget når man har to unger der kan spise som fuldvoksne mænd :) :)

Prøv det og hils deres dejlige chef Jackie! En smilende mand der altid behandler sine kunder på bedste vis.

Venlig hilsen Hanne.

3 de diciembre de 2020
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forfærdelig, eller INGEN kvalitetssikring i køkkenet

Fortjener IKKE engang den ene stjerne.
Har pointeret KRAFTIGT ved både bestilling og afhentning at det SKULLE være helt uden avocado, pga. voldsomt fødevareallergi overfor avocado. Mikkel dernede lover det bliver uden, der var ingen smalle steder, de ville bare komme agurk i.

Da jeg henter gentager jeg MENUEN UDEN AVOCADO, grundet slem allergi og jeg får vist en hel bakke af den meget søde unge kvinde, som er små ruller kun mes agurk. Så alt ok tænker jeg.

Kommer hjem og SAMTLIGE ruller i de to andre bakker er fyldt med avocado.
Det er fuldstændig under alt kritik at der slet ikke er mere styr, kontrol og tjek fra personalets side.
Fremover kan man jo ikke stole på dem, og må pakke alle bakker ud dernede.... Så kort sagt, har du allergi SÅ BLIV VÆK OG PAS PÅ DIG SELV.

6 de junio de 2019
Valorada con 3 estrellas sobre 5

God, med plads til forbedring

Jeg kan egentlig godt lide at komme hos Lema Sushi og spise allyoucaneat, men jeg håber at de snart strammer lidt op :-)

1) Det ville være rigtig godt, hvis I lavede skemaer, hvor besøgende selv kan krydse af, hvad de ønsker at spise. Der er simpelt hen alt for mange fejl, når I tager imod bestillingen på jeres blok, hver gang!

2) Der er to serveringspiger, som virker meget ligeglade, både den måde de er klædt på (sløset og absolut ikke tøj man har på på arbejde), men kigger heller ikke om der mangler drikkevarer og viser ikke andet opmærksomhed til gæsterne.

Jeg synes at sushien smager godt, dog er der nogle småting såsom at frituren er lidt for varm, så det bliver lidt for tørt og spicy edamamebønner er slet ikke stærk. Men ud over det, så er det lækkert.

25 de abril de 2018
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ingen smag ! - Søndags indstilling hos personalet.

Ringe smag, og søndags indstilling af alt personale..!!

Jeg var ude at spise med en kammerat i fredags (10-11-17). Valget gik på sushi og på et sted i Hørsholm, som vi havde prøvet en enkel gang ca 8 mdr tidligere.
Det første besøg havde været okay. Vi valgte at give stedet en chance til.

Dét skulle vi ikke have gjort.
Spild af penge og spild af en fredag aften...

SMAGSLØS SUSHI.
Vi smagte på 90 % af det sushi der var på deres menu kort. Maden smagte af INGENTING!!

SØNDAGS HABBIT.
Tjeneren rendte rundt i jogging tøj og krøllet stroptop.
Hun var venlig men var sjusket i sit udseende.

Chili mayo'en smagte af eddike og var sødlig. Ingredienserne var helt plane i smagen.

Det stempel kort vi fik, vil vi aldrig få brugt.

VI FRARÅDER ALLE AT SPISE DÉR...

14 de noviembre de 2017

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.