Det fungerer præcis som forventet. Platformen er enkel at bruge, og afkastet lever op til mine forventninger. Geninvesterer man løbende, kan man se effekten over tid. Hilsen Allan.
La empresa ha respondido
Idéen er god, når bankerne ikke er vakse - eller gider? beskæftige sig med udlån, der kræver lidt mere end automatik i forretningen. Lendino er i min erfaring altid seriøs. En fin hjemmeside og med m... Ver más
La empresa ha respondido
Fremragende crowdlending side... simpel og overskuelig hjemmeside. Søde og rare medarbejdere som altid har tid til en hyggelig sludder.. Som mange skriver ville flere lån være skønt.. samtidig... Ver más
La empresa ha respondido
Min oplevelse med Lendino er god. Det tog lidt tid at komme igang, idet overførslen af penge til min konto i Lendino tog nogle dage. Info ved udbydelse af nye lån er god og overskuelig. Jeg stoler på... Ver más
La empresa ha respondido
Lendino er en markedsplads for lån, hvor private og professionelle investorer kan låne direkte til virksomheder og private.
Valby Langgade 68A, 2500, Valby, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hilsen Allan.

Bad web app
I told them many times that they have to:
- Secure the account with 2FA or better MitId
- Re-disign the whole UI because it resembles a web site from the '90s, ugly and ackward to use.

Respuesta de Lendino
Lendino er i min erfaring altid seriøs. En fin hjemmeside og med min konti - der fungerer og altid hurtigt svarer på evt, spørgsmål.

Respuesta de Lendino
Der var lidt knas med Dankort beløbsgrænser ved indbetaling (långivningen), men med jeres hjælp blev det fikset.

Respuesta de Lendino
Meget fornuftig investering, der endda kan gøre gavn både hos låntager og hos långiver. Det føles godt, at vi som långivere er med til at muliggøre projekter hos optimistiske initiativtagere, der måske har vanskeligere muligheder i det almindelige banksystem. Alt sammen supergodt. Vores historiske tab er også helt forsvindende små = 0,03% af de indtægter vi har haft i de forløbne år siden 2020. Sikkerhederne for lånene er som hovedregel pant i ejendomme og lignende. Eneste risiko er at Lendino og de valgte advokater desværre konstaterbart ikke har været dygtige eller effektive med hensyn til at inddrive overforfaldne beløb. Hvis ejendomsmarkedet vender til det mere negative igen giver denne langmodighed en helt unødvendig risiko. Dette er min private vurdering og jeg er bestemt ikke fagmand indenfor dette område.
Nemt overskueligt og solide valueringer ift sikkerhedsstillelse

En fantastisk telefon-kunderservice.
Jeg står altid tilbage med en oplevelse af, at de er dygtige og kompetente.
Generelt er der gode webinarer og fine service.

Respuesta de Lendino
Syntes det er en spændende måde og investere lidt penge på

Respuesta de Lendino
Nem måde at investere og få et højt afkast på - helt automatisk måned for måned

Det er supernemt
Det er supernemt: Jeg har ikke mange penge, men min opsparing, hjælpe andre med deres drømme :)

Respuesta de Lendino
Jeg har været med til at financiere lån hos Lendino i mange år og er meget tilfreds med den måde det bliver håndteret på, servicen og med tilbagebetalingerne. Jeg kan kun sige positive ting og anbefale dem.

Respuesta de Lendino
Meget dygtige til rating af investeringsmuligheder. Glad for at kunne bidrage til støtte af SMV virksomheder.

Respuesta de Lendino
Ok renteniveau og velfungerende hjemmeside samt få tab

Respuesta de Lendino
Kommunikation ved de projekter der desværre ikke fungere som de skal( lån hvor låntager ikke lever op til forpligtelserne) der er kommunikationen fra lendino simpelthen for dårlig.. inkasso sager bliver der ventet alt alt for længe for oplysninger om

Respuesta de Lendino
Más información sobre otros tipos de reseñas.