Lev Positivt din hud- & muskelspecialist

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har købt solcreme hos Lev Positiv inden min ferie til Grækenland. Produkterne fra Lev Positiv “Academie +50” til både ansigt, krop og stiften til læber, kinder og hals er uundværlig. Resten af fa... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Roligt og serviceorienteret miljø. Kompetent behandling, med gode og synlige resultat. Kommer med mellemrum hos Annette, og har hver gang været tilfreds med effekten.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Desværre fik jeg sagt ja til en Dermapen behandling hos Lev positivt, det viste sig at senere behandlingen blev dobbelt så dyr som andre steder. Desuden skulle jeg købe speciel produkter for at behand... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været hos Lev Positiv ad 2 gange. 1 gang med et go Dream gavekort og efterfølgende en ansigts behandling. Desuden haft hjemmearrangement med veninderne. På denne baggrund kan jeg varmt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clínica dermatológica
  2. Salón de belleza
  3. Joyería
  4. Salón de manicura
  5. Clínica de control del dolor
  6. Máquina expendedora de productos para el cuidado de la piel

Escrito por la empresa

Hos Lev Positivt ApS møder du en erfaren og helhedsorienteret behandler med mere end 24 års erfaring inden for hudpleje, wellness og personlig udvikling. Vi tilbyder professionelle behandlinger og rådgivning inden for: ✨ Hudforbedring og avancerede ansigtsbehandlinger 🍃 Kostvejledning og indre balance Negle og glød Udover at jeg har hjulpet mennesker til en sundere, stærkere og flottere hud gennem de sidste 24 år, så videreuddanner, støtter, styrker og leverer jeg hudpleje- og behandlingsprodukter til over 250 klinikker i hele Danmark. Du er derfor i meget trygge og professionelle hænder hos Lev Positivt – hvor faglighed, kvalitet og personlig omsorg går hånd i hånd. 📍 Læs mere på www.levpositivt.dk

Información de contacto

Kompetent hudspecialist

Anette er en kompetent hudspecialist, der giver en professionel behandling. Hun lover ikke mere, end hun kan holde, og man kan mærke, at hun brænder for de naturlige produkter. Jeg kan nemt anbefale Lev Positivt og en dermabehandling :)

18 de agosto de 2023

Laserbehandling

Jeg har fået laserbehandling mod diskusprolabs og kan varmt anbefale Lev Positiv.
Behandlingen foregår i dejlige omgivelser og udføres af Anette, som med sin erfaring og ekspertise gør behandlingen til en god oplevelse.

6 de septiembre de 2023

Bedste anbefaling

Jeg har kommet hos Anette/Lev Positivt en del gange i forbindelse med Special Treat og Hair Boost.

Det er en stor fornøjelse og man bliver altid taget godt i mod med en smil.

Anette er meget professionel og jeg føler mig meget tryg.

Anette er også god til at rådgive om kosttilskud.

28 de agosto de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Flotte resultater lavet af søde og dygtige Anette

Fantastisk sødt og kompetent menneske. Anette har med sit glade og kærlige væsen DIG i fokus fra start til slut.
Jeg har været hos Anette flere gange, med et super godt resultat, som jeg er meget, meget glad for!
Besøg Anette i hendes dejlige omgivelser og få en fantastisk oplevelse!
Bh, Janne With

3 de octubre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Anette blev ved med at sige"Du / I bliver såååå glade!

Det eneste mig og min mand har fået ud af behandlingerne hos Lev Positivt er, at vi er blevet rigtig mange penge fattigere.
Der er intet af det Anette lovede, som holdt stik, vi er meget kede af, vi overhovedet startede på klinikken.

Jeg ved Anette vil komme tilbage med, at vi ikke udelukkende har brugt de anbefalede cremer, men det er jeg glad for, for ellers havde vi smidt flere penge ud til ingen ting.

Det skel siges, at Anette er en meget sød dame (derfor faldt vi også for hendes "Du bliver såååå glad" tale, og der er pænt og ordentligt på klinikken.

Jeg gennemskuede det meget hurtigt, og stoppede før tid, men det var stadig en dyr fornøjelse - min mand troede og håbede på, han kunne få hjælp, men de problemer, der skulle afhjælpes er i dag ganske uændret i forhold til før behandlingerne.

Der er desværre ingen af os, der, som lovet, blev sååååå glad for resultatet.

9 de febrero de 2023
Logotipo de Lev Positivt din hud- & muskelspecialist

Respuesta de Lev Positivt din hud- & muskelspecialist

Kære Mette

Jeg er ked af at du har den følelse. Ærgerligt og mærkeligt at du kommer med den her dårlige anmeldelse så mange måneder senere. For ja du stoppede meget hurtigt, så det svare til at man går ind til en frisør, vil have farvet hele sit hår, men stopper hende i starten af hårfarvningen, venter mange måneder og så klager man bagefter over, hvorfor hele ens hår ikke er blevet farvet.

Jeg håber I får finaseret jeres sommerferie et andet sted, nu hvor jeg ikke vil gøre det.

God sommer og ønsker forsat jer alt godt på jeres vej.

De Bedste Hilsner Anette

Fremragende behandling

Jeg har i mange år brugt meget tid og mange penge på at finde en behandling der kan mindske/ fjerne ar i ansigtet. Har prøvet alt fra Green peels, Fraxel laser, Co2-laser. Først nu hvor jeg er stødt på Anette til en gratis hudanalyse og en seriøs plan, ser jeg resultater. Jeg får dermapen kombineret med intraceuticals.
Anette er en meget dygtig kosmeotolog. Er rigtig godt uddannet, har de bedste maskiner og super produkter. Hun giver kun behandlinger med effekt. Jeg fortsætter til jeg kommer i mål og for første gang ,tror jeg på det vil lykkes med hendes fantastiske hjælp. Kan kun anbefale hende.

19 de mayo de 2023

Fantastisk behandling

Jeg har igen fået en fantastisk behandling hos Anette og Lev Positiv.
Det starter allerede når man kommer ind på klinikken: Her er en god stemning og man føler sig i gode hænder.
Jeg har fået flere behandlinger og har aldrig haft pænere hud - eller fået så grundig, effektiv og professionel behandling.
Du får 6 stjerner fra mig.

27 de diciembre de 2022

Er så glad for min hud

Er så glad for min hud, efter at have fået dermapen og special treat behandling hos Anette. Hun er utrolig behagelig og lyttende og får virkelig en til at slappe af. Kan kun anbefales :)

11 de diciembre de 2022

Frygtelig oplevelse

Frygtelig oplevelse! Burde kalde sig Lev negativt. Mage til dårlig behandling skal man lede længe efter.

Når man så klager en lille smule, så bliver man bare skældt hæder og ære fra.

Se bare på de andre negative anmeldelser her på siden, folk bliver jo svinet til bare de kommer med en lille smule berettiget kritik.

Min råd er: Gør dig selv en tjeneste og hold dig væk fra Levpositiv! Det er ikke det værd.

1 de septiembre de 2022
Logotipo de Lev Positivt din hud- & muskelspecialist

Respuesta de Lev Positivt din hud- & muskelspecialist

Hej?
Jeg forstår slet ikke denne anmeldelse da jeg ikke kan genkende det skrevne og du ikke vil oplyse hvem du er?

Er du venlig at oplyse hvem du er?
Tak håber at høre fra dig, for måske du har anmeldt det forkerte sted😊

Venlig Hilsen
Anette

Ingen diskussion

Jeg har rødmossede kinder, og købte derfor behandling for at få det fjernet. Efter to behandlinger (som skulle være nok), kunne jeg se forbedring, men slet ikke det ønskede resultat. Jeg kontaktede Anette, som straks tilbød en behandling, uden beregning, helt uden diskussion. Nu glæder jeg mig til at se det endelig resultat, når sårene er helet :)

22 de septiembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lev Positivt v/Anette gør det rigtig godt

Jeg syntes, at jeg trængte til at få strammet huden i ansigtet, på halsen og brystet op, hvorfor jeg undersøgte mulighederne. Mit valg faldt på Lev Positivt v/Anette.
Sammen drøftede vi forventninger, priser, antal behandlinger og efterfølgende brug af produkter. Valget faldt herefter på en DermaPen behandling. Et valg jeg bestemt ikke har fortrudt.
Der er sket store fremskridt. Mine pigmentfejl og misfarvninger er stort set fjernet; ar og rynker, poser under øjnene, grove porreåbninger og ujævnheder er væsentligt reduceret. Ansigt og hals er strammet op og har fået mere glød.
Jeg er 100 % tryg og tilfreds med behandlingen
Vh Inge

20 de septiembre de 2022

Tilfreds kunde

Kære Anette
Tusinde tak for din altid glade og positive måde at være på. Nu har jeg efterhånden fået behandling for lidt af hvert: karsprængninger og fedtknopper i ansigter, springfinger, ondt i ryg og læn samt brok og altid med godt resultat. Jeg går trygt til Anette hver gang.

15 de septiembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Er kommer hos Anette med jævne…

Er kommer hos Anette med jævne mellemrum de sidste ca. 4 år
Og har altid været yderst tilfreds.
Anette er altid sød, smilende og lyttende. Og hun er god til at skabe en hyggelig atmosfære i klinikken .
Kan varmt anbefale Lev Positivt

16 de septiembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg besluttede mig for i foråret…

Jeg besluttede mig for i foråret endelig at investerer penge og tid i min hud i ansigtet, som i den grad trængte til en kærlig hånd. (Jeg er 56 år)
Anette blev den jeg valgte til at hjælpe mig gennem denne proces og det har jeg aldrig fortrudt. Vi afstemte fra start forventninger, priser og tidsramme og Anette var ærlig og fortalte mig, at det var en proces, der ville komme til at tage tid og mange behandlinger og dertil hørende produkter, som passer til den behandling jeg skulle have.
Der er sket store fremskridt i min hud, bedre glød, glattere hud og rynker omkring mund og hage mindsket væsentligt.
Jeg er 100 % tryg ved Anettes behandling, hendes ekspertise og professionalisme og ser fortsat fremad til at komme hos Anette og lade hende passe min hud.

Bedste hilsner fra Tina Vind

14 de septiembre de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.