Jeg har købt solcreme hos Lev Positiv inden min ferie til Grækenland. Produkterne fra Lev Positiv “Academie +50” til både ansigt, krop og stiften til læber, kinder og hals er uundværlig. Resten af fa... Ver más
Lev Positivt din hud- & muskelspecialist
Consulta las opiniones de los clientes
Roligt og serviceorienteret miljø. Kompetent behandling, med gode og synlige resultat. Kommer med mellemrum hos Annette, og har hver gang været tilfreds med effekten.
La empresa ha respondido
Desværre fik jeg sagt ja til en Dermapen behandling hos Lev positivt, det viste sig at senere behandlingen blev dobbelt så dyr som andre steder. Desuden skulle jeg købe speciel produkter for at behand... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har været hos Lev Positiv ad 2 gange. 1 gang med et go Dream gavekort og efterfølgende en ansigts behandling. Desuden haft hjemmearrangement med veninderne. På denne baggrund kan jeg varmt... Ver más
Información sobre la empresa
- Clínica dermatológica
- Salón de belleza
- Joyería
- Salón de manicura
- Clínica de control del dolor
- Máquina expendedora de productos para el cuidado de la piel
Escrito por la empresa
Hos Lev Positivt ApS møder du en erfaren og helhedsorienteret behandler med mere end 24 års erfaring inden for hudpleje, wellness og personlig udvikling. Vi tilbyder professionelle behandlinger og rådgivning inden for: ✨ Hudforbedring og avancerede ansigtsbehandlinger 🍃 Kostvejledning og indre balance Negle og glød Udover at jeg har hjulpet mennesker til en sundere, stærkere og flottere hud gennem de sidste 24 år, så videreuddanner, støtter, styrker og leverer jeg hudpleje- og behandlingsprodukter til over 250 klinikker i hele Danmark. Du er derfor i meget trygge og professionelle hænder hos Lev Positivt – hvor faglighed, kvalitet og personlig omsorg går hånd i hånd. 📍 Læs mere på www.levpositivt.dk
Información de contacto
Svogerslev Hovedgade 78F, 4000, Roskilde, Dinamarca
- levpositiv@gmail.com
- www.levpositiv.com
Rigtig fin behandling med skønt…
Rigtig fin behandling med skønt personale.
Fantastisk ansigtsbehandling i dejlige omgivelser 😊
Fantastisk flot behandling, som jeg varmt kan anbefale😊
Et rigtig fint sted med kvalificerede…
Et rigtig fint sted med kvalificerede behandlere.
Dejlig ansigtsbehandling til mig og…
Dejlig ansigtsbehandling til mig og super massage til min mand👌🏻
På gensyn
Bedste penge jeg har brugt på mig selv!
Annette som både har indgående erfaring indenfor både massage og terapi, er i mine øjne en perfekt pige.
Hun lyttede og forstod mine problemer og vi har aftalt en dybdegående terapisession, som jeg ligeledes ser meget frem til.
En rigtig behagelig og naturlig oplevelse.
Nabo hus til Ledreborg slot, placeret midt i de smukkeste omgivelser hjælper virkeligt på at finde roen.
Bedste penge jeg har brugt på mig selv i laaaang tid!
Dejlig oplevelse i professionelle…
Dejlig oplevelse i professionelle hænder! Kan varmt anbefales👍👍👍👍👍
God oplevelse
Jeg fik som sædvanlig en god behandling i godt selskab, jeg har før haft problemer med diverse hudprodukter til ansigtet, med de produkter som jeg bliver behandlet med og køber hos Lev Positivt kan jeg bruge helt problemfrit.
Fik lavet en luksus ansigts behandling…
Fik lavet en luksus ansigts behandling men følte der manglede lige det sidste.
Guld masken blev ikke vasket af og og afsluttet med lækker creme..ellers super ansigts massage af en sød pige. Men vi var færdige efter 40 min.så følte det hele gik hurtigt og var forvirrende. Så i alt en skuffende oplevelse☹️

Par luksus ansigtsbehandling
Par luksus ansigtsbehandling: vi var begge skuffede, det gik alt stærkt, dybdernes varede 2-3 min. Min veninde gik ud fra behandlingen uden at få renset masken af😓😓

Respuesta de Lev Positivt din hud- & muskelspecialist
Dejlig behandling i smukke omgivelser
Dejlig behandling i smukke omgivelser. Kommer gerne igen 😊 Mvh Charlotte West
Dejlig ansigtsbehandling for mit…
Dejlig ansigtsbehandling for mit gavekort. Dejlige omgivelser, sød og professionel behandling og min hud har det fantastisk.
Har booket elektrokosmetisk behandling.Det er jeg meget spændt på...
Super hyggeligt og lækkert sted
Super hyggeligt og lækkert sted og lækker massage.
Jeg bliver nød til og rose jer til skyerne. Jeg fik et gavekort af min kæreste i julegave til en graviditet massage, jeg booker en aftale og kommer frem. Men jeg bliver meget dårlig og bliver hentet i ambulance, og min datter kommer til verden før tid.
Hos andre behandlere, ville gavekortet blive brugt for den time hvor der nu ikke var en kunde.
Men jeg fik lov og gemme det, til jeg selv og min datter var på højkant igen. Det er kundeservice på højt plan, man ikke finder mange andre steder.

Respuesta de Lev Positivt din hud- & muskelspecialist
Altid hjertevarm og professionel…
Altid hjertevarm og professionel behandling - kommer med glæde igen.

Respuesta de Lev Positivt din hud- & muskelspecialist
Super service og lækker behandling

Jeg har fået en 3 i en…
Jeg har fået en 3 i en ansigtsbehandling med bl.a laser og skal have 2 mere. Allerede første behandling ses det tydeligt. Anette er en sød og behageligt behandlet og man føler sig rigtig velkommen i dejlige omgivelser.

Respuesta de Lev Positivt din hud- & muskelspecialist
Positiv oplevelse - som at være hjemme :-)
Jeg har besøgt "Lev Positiv Spa & Wellness" flere gange og som kunde, har jeg altid følt mig velkommen - ja, nærmest hjemme.
Fordi jeg har nogle rimelig store pigmentforandringer i ansigtet, har jeg nu fået 5 x Laser-behandlinger. Allerede efter den første behandling var det tydeligt, at mine mørke pletter i ansigtet var blevet væsentlig mindre. Jeg var både meget glad og meget overrasket. Jeg er fuldstændig overbevist om, at jeg kan komme disse pletter til livs med hjælp fra Annette fra "Lev Positiv Spa & Wellness".
Jeg kan klart anbefale at få hjælp hér hvis du, som jeg, har nogle pigmentforandringer der "har taget over". KH Carina

Respuesta de Lev Positivt din hud- & muskelspecialist
Vi havde den skønneste spa dag i…
Vi havde den skønneste spa dag i lørdags, smukke omgivelser, det sødeste og dygtigste personale man kan forestille sig, lækre produkter og råhygge, 10 funklende stjerner herfra Vh Nina og Kia

Respuesta de Lev Positivt din hud- & muskelspecialist
Mit personale og jeg havde et par…
Mit personale og jeg havde et par rigtig dejlige og hyggelige timer med Lev positiv , hvor der blev kræset både for krop og sjæl . Luksus at kunne få besøg hjemme , til en privat og hyggelig spa dag .
Kan kun anbefales :-)

Respuesta de Lev Positivt din hud- & muskelspecialist
God oplevelse og gode omgivelser

Respuesta de Lev Positivt din hud- & muskelspecialist
Rigtig rigtig god oplevelse!
Rigtig rigtig god oplevelse!
Havde en åben gavekortboks jeg skulle bruge endte med at vælge LPS&W. Det var et rigtig godt valg. Jeg fik en ansigt behandling, og følte mig i virkelig gode hænde. Selv på vejen derhen kom jeg helt ned i gear, da omgivelserne er virkelig skønne.
At produkterne dertil er rigtig fine og rene var så lækker at mærke på en meget sart hud, hvorfor der også blev shoppet lidt og bestilt en nytid - på trods at et stramt SU-budget..
Dette må være den bedste anbefaling jeg kan give, og jeg glæder mig allerede til min næste tid og selvforkælelse!

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.