Wederom een bestelling gedaan bij lievelabels. Opnieuw weer zeer tevreden. Direct nadat ik mijn bestelling had gedaan via mail kreeg ik een antwoord waarin Yvonne zei dat ze mijn gevraagde product nie... Ver más
2x een XXL koffertje besteld.Makkelijk samen te stellen. Binnen 2 dagen in huis. Heel feestelijk verpakt. Ik ben erg tevreden. Logeerpartijtjes met onze kleindochter worden zo nóg leuker!
Ik ben heel tevreden over jullie product en vooral ook over de klantvriendelijkheid, wij hadden een verkeerde t shirt ontvangen (verkeerde maat) en jullie hebben dat onmiddellijk recht gezet! Waarv... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Lieve Labels webshop houdt van cadeautjes! Van cadeautjes met een persoonlijk tintje. Daarom krijgt elke bestelling de aandacht die het verdient.
Wilhelminastraat 90E, 5104 GD, Dongen, Holanda
- 0641452020
- info@lievelabels.nl
- www.lievelabels.nl
LiefsLabel heel fijn om jezelf en anderen een origineel kado te geven.
Een berichtje gestuurd dat het wat langer kon duren. Terwijl ik geen haast had! De zending was zeer goed verpakt en vers. Als je jezelf een oppepper wilt geven, bij LiefsLabel bestellen. Ik heb 2 steenmallen met aardbeienplantjes en narcissen.
Ziet er mooi en verzorgt uit
3 rugzakjes laten maken ziet er mooi en verzorgt uit. Post.nl had de rugzakjes zoek gemaakt. Lieve Labels heeft alles geprobeert voor me om de rugzakjes bij mij te krijgen. Uiteindelijk waren ze zo lief de rugzakjes nogmaals te maken en nu hebt ik ze. Top service!
Meedenkend
Meedenkend, vriendelijk, creatief en professioneel.... elke keer weer goed afgewerkt.
Geweldig!
Geweldig!
Ziet er erg mooi uit, is leuk ingepakt en supersnelle levering!
Dikke 5 sterren!

Respuesta de Lieve Labels
Mooie producten en snel bezorgd
Mooie producten en snel bezorgd. De service is perfect. Nogmaals bedankt.
Fijn bedrijf
Fijn bedrijf, werd goed geholpen, product naar wens gepersonaliseerd . Prompt geleverd. Ben erg content en voorzie meer bestellingen. Nogmaals bedankt
Wat een geweldige service,en wat doen…
Wat een geweldige service,en wat doen ze hun best om de bestelling op tijd,te verzenden!Zelfs,als je aan de late kant bent,zorgen ze ervoor dat het toch nog lukt!Verder alles met zorg gemaakt,en ingepakt,kortom,super!5
prijs kwaliteitsverhouding valt tegen
prijs kwaliteitsverhouding valt tegen. blik besteld vanwege leuke tekst, papier met tekst wat erop geplakt zit , ziet eruit of het uit mn eigen printer komt. ik had voor dit geld betere kwaliteit (glanzender papier bijvoorbeeld, iets meer bestand tegen vochtschade) verwacht.
ook de dobbelstenen om nachtjes af te tellen, is van stickers op hout. Er zat zelfs een vouw in 1 van de cijfers. ik verwachte dat het erop gespoten zou zijn met verf ofzo.
het ziet er wel leuk uit allebei van de afstand.
het contact is ook prima.
wel wat verbeterpunten dus!
Super service zelfs tijdens de Corona…
Super service zelfs tijdens de Corona ellende! En mooi product met nette belettering Zeker dat ik nog een x bestel en het andere aanraad.
Stickers waren snel geleverd met fijne…
Stickers waren snel geleverd met fijne beschrijving hoe aan te brengen!
Snel en netjes in brievenbus
Snelle en goede service!
prima stickers en een snelle levertijd.
prima stickers en een snelle levertijd.
Ga zo door succes.
Super mooie shirts en jullie waren heel…
Super mooie shirts en jullie waren heel snel met leveren! Top!!!!
Alles keurig netjes en op tijd…
Alles keurig netjes en op tijd ontvangen!....ziet d'r super uit😊
Snelle levering. Was vergeten een naam label te kopen en het was een goede duidelijke label die snel bezorgd werd.
Makkelijke website
Makkelijke website, snelle levering en goed materiaal.
Más información sobre otros tipos de reseñas.