Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En virkelig behagelig og god oplevelse at købe bil hos Linderoth A/S i Vejle👍 Ermin og hans team er meget imødekommende, professionelle og engagerede🤩 Og jeg har nu en skøn bil som jeg er meget gl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kunderejse fra start til slut Tusind tak til Linderoth Biler for endnu en virkelig god oplevelse. De formåede igen at finde den helt rigtige bil til mig og leverede præcis som aftalt –... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de autos
  2. Mercado de automóviles
  3. Tienda de reparación de automóviles
  4. Servicio de arrendamiento de automóviles
  5. Servicio de leasing
  6. Concesionario de vehículos de motor

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Linderoth A/S er et stærkt, dedikeret og moderne bilhus, hvor kundernes ønsker og gode oplevelser har førsteprioritet. Linderoth er grundlagt i 2003 af Bjarke Linderoth. Ermin Balešić blev i 2017 medejer. Bilkøbmændene Bjarke og Ermin har årtiers erfaring med import, køb og salg af kvalitetsbiler til det danske marked. Deres knowhow, kapacitet og engagement møder du fra første kontakt. Linderoth er et mulitimærkebilhus med eget serviceværksted, som sætter en ære i en god og personlig betjening, der skaber værdi for dig. Den personlige og dedikerede betjening møder du med entusiasme fra første gang, du besøger os eller kontakter os digitalt. Ejerne Bjarke og Ermin er nemlig med hele vejen med både ”drive”, dynamik og pålidelighed. Ydermere er troværdig rådgivning ikke ekstraudstyr hos os. Vi navigerer hurtigt og grundigt ud fra dine drømme og ønsker. Vi sammensætter unikke oplæg og muligheder med baggrund i god rådgivning. Vi besidder en kompromisløs kærlighed til biler, så når vi er bag, kan du være sikker på, at detaljerne matcher dine forventninger. Hvad enten der er tale om en lagerbil eller bil du bestiller til hjemtagelse, enten importeret eller fundet andet steds i DK, så er standarden høj. Vores hjerter banker for kvalitetsbiler og derfor ønsker vi kun at levere høj kvalitet – hver gang. Vi lever af supertilfredse kunder, der kommer igen og igen, men også spreder deres oplevelser om Linderoth til dig og andre, som kigger på os nu. God kommunikation er alfa omega for os, så har du spørgsmål eller feedback, så tøv aldrig med at kontakte os 24/7-365.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super oplevelse

En virkelig behagelig og god oplevelse at købe bil hos Linderoth A/S i Vejle👍
Ermin og hans team er meget imødekommende, professionelle og engagerede🤩
Og jeg har nu en skøn bil som jeg er meget glad for🚘🤗

16 de marzo de 2026

Drømmebil hentet hjem fra Tyskland

Jeg fandt min drømmebil i Tyskland - en klassiker med nogle år på bagen - og fik gennem Linderoth hentet den hjem og strikket en rigtig god finansiering sammen.

Hele vejen igennem er der ydet imødekommende og kompetent service.

Fordi det er en ældre bil var jeg i dialog med værkstedet om en mere omfattende klargøring af bilen end hvad jeg tænker er sædvanligt. Også her var servicen i topklasse.

Ved afhentning stod bilen knivskarpt og den imødekommende og personlige betjening varede helt til jeg kørte derfra.

De bedste anbefalinger herfra!

25 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Modtagelse - Dialog - Launch !

Fra første trin ind i udstillingen, den løbende dialog gennem hele forløbet, samt "kronen" på værket, det faste håndtryk med efterfølgende underskrevne slutseddel - WOW - aldrig oplevet SÅ suveræn en bilhandel før !
Hvis jeg skulle skifte bil igen - ville jeg starte hos Linderoth A/S !

2 de marzo de 2026

5 stjernet oplevelse.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Linderoth og deres team. Troværdig rådgivning hele vejen igennem processen.
Den bedste service nogensinde. Tak til Ermin og holdet.

11 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endelig kom vi til en bilforhandler der…

Endelig kom vi til en bilforhandler der ikke skelner imellem arbejdstøj eller pænt tøj. Vi fandt vores Mercedes GLE efter lang tids søgen ved Linderoth biler. Vi blev budt pænt velkommen, 100% opmærksomhed uden at være påtrængende sælger. Alle aftaler blev overholdt. Vi ser frem til næste gang vi skal handle en bil. Tak for handlen
Vh Marquarts brolægning ApS

18 de enero de 2026

Alfa Romeo Stelvio

Måden handlen foregik på, professionelt, kompetent, stille og roligt. Gerne igen hvis den for mig rigtige bil dukker op.

17 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kunderejse fra start til…

Fantastisk kunderejse fra start til slut
Tusind tak til Linderoth Biler for endnu en virkelig god oplevelse. De formåede igen at finde den helt rigtige bil til mig og leverede præcis som aftalt – hele vejen igennem.
Alt spiller, og som kunde føler man sig tryg og professionelt hjulpet fra første kontakt til nøglerne er i hånden. Servicen ligger klart ud over det sædvanlige, og man mærker tydeligt, at kundetilfredshed er i højsædet.
En gennemført og fantastisk kunderejse, som jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger.

22 de diciembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi havde en rigtig god oplevelse med…

Vi havde en rigtig god oplevelse med Anders fra Linderoth.

Anders er virkelig behagelig og serviceorienteret . Vi satte pris på han bl.a. tog sig god tid til fx at forklare om alle bilens funktioner. De udfordringer vi havde som kunder løste han til UG, så alt gik som ønsket.

De varmeste anbefalinger herfra!

27 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

De havde ikke den bil vi ville hav

De havde ikke den bil vi ville hav. Så de sørgede for at skaffe den og levere den hjem til os fuld serviceret og istandsat med garanti.

Det taler vist for sig selv. Sjældent har jeg oplevet så god service.

28 de noviembre de 2025

Nem og god service

Fornem service med god gennemgang af bilen.

Blev samlet op på Vejle Station hvilket gjorde det nemt og behageligt at afhente bilen i Jylland.

19 de noviembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.