Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg kan ikke genkende de negative oplevelser, som flere anmeldere tilsyneladende har haft med webshoppen Lineabolig (AMA Group). Det bestilte sengetøj kom som aftalt. Man kan betale både med MobilePay... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Har bestilt et sengesæt. Hjemmesiden er overskuelig og nem at anvende. Leveringen og afsendelse gik rimelig stærkt, de nåede det indenfor tidshorisonten. Sengesættet virker umiddelbart til at væ... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,1

Todas las opiniones

32 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hammer god service og lynhurtig levering

Jeg har været i dialog med Lineabolig omkring et sengetæppe som jeg overvejede at købe, og jeg må i den forbindelse virkelig rose jer for jeres utrolig gode service. Derudover var leveringen helt i top. Jeg modtog mit produkt utrolig hurtigt efter bestilling.
Jeg er hammer tilfreds med jer og jeres service og vil bestemt anbefale jer :-)

19 de enero de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De har åbenbart et minimumsbeløb

De har åbenbart et minimumsbeløb, man skal købe for, selvom man betaler for fragt og ekspeditionsgebyr(60.-)
Det oplyser de intet om, før man skal betale. Elendigt firma. Min hustru havde en rabatkode på 30%. Så da den blev brugt, ville de ikke handle med os. Ærgerligt man ikke kan nøjes med 0 stjerner.

12 de diciembre de 2020
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Har bestilt et sengesæt

Har bestilt et sengesæt.
Sengesættet virker umiddelbart til at være i en lækker kvalitet, men de har bevidste huller i syningen i de 2 øverste hjørner, samt der ikke er en lukke ordning. Det skal jeg i hvert fald have fixet.

Alt i alt en ok oplevelse, men jeg skal i hvert lige ligge lidt arbejde oveni og fixe lidt med nål og tråd, før det helt fungere for mig.

28 de noviembre de 2020

Meget uprofessionelle

Det er nu anden gang, jeg har bestilt en varer, hvor det på hjemmesiden fremgår den er “på lager” når jeg bestiller, men først og fremmest i ordrebekræftelsen er flere ugers leveringstid. Dernæst bliver leveringstiden forbigået, og først når jeg selv henvender mig (igen) bliver jeg gjort opmærksom på der er yderligere flere ugers ventetid - og de kan ikke med sikkerhed sige hvornår. For det tredje så er servicen som sagt så ringe, at det er mig der skal opsøge dem, i stedet for de holder deres kunde ajure. Undskyldning er der heller ikke noget af.... Så for anden gang efter længere ventetid annullere jeg ordreren. De siger det er pga “tiderne” de ikke har styr på det! Men jeg har sjovt nok ikke problemer med nogen andre Professionelle leverandører. Lineabolig er dybt uprofessionelle. Nu husker jeg det til en anden gang.

16 de noviembre de 2020

Fine varer

Har købt puder og en masse pudebetræk. De kom indenfor 7 dage og det er alt sammen god kvalitet, med pæne farver og pæne syninger. Jeg handler gerne her igen :0)

14 de octubre de 2020

Kan varmt anbefales!

Jeg bestilte tre glødepærer hos lineabolig.dk. Modtog dem efter 7 dage. Den ene pære virkede så ikke, hvorefter jeg skrev til deres kundeservice som svarede efter 30 minutter at de selvfølgelig sendte en ny. Fik ordrebekræftelse og alt var i orden! God service. Handler der gerne igen :-)

8 de abril de 2020

fuldt tilfreds med købet

Jeg kan ikke genkende de dårlige anmeldelser, og er glad for at jeg handlede hos Linea på trods. Købte et tæppe, som levede fuldt op til forventningerne og ankom 2 dage efter bestillingen.

22 de septiembre de 2019

Dårlig forretning.

Jeg bestilte den 2/9 en masse forskellige vare. Idag, den 18/9, modtager jeg 5 vare. Én hjørnereol som så helt forfærdelig ud, hylderne er ujævne og skæve. 3 potteskjulere med ben.. fedt, hvis så bare at der havde været gevind til de medfølgende ben 🤔 en lille sød hylde som ligner at en 2 årig har malet den, og efterfølgende smidt den ud fra 3. sal.. og lad os så tale om deres “kundeservice”. Udover at de lyder som nogle 80 årige der er trætte af livet, er de ubehøvlede, taler i munden på en, OG spørger hvad det rager mig da jeg spurgte ind til tidshorisonten for returning.
Jeg var interesseret i et afslag på prisen, da jeg ikke føler for at vente igen igen igen på de får sendt noget nyt (og sikkert lige så dårlig kvalitet) afsted, men det eneste ord de havde i deres ordforråd var “retur”. I den kæmpe kasse jeg fik, som var helt smadret ved modtagelsen (hvilket også er dokumenteret og mailet til butikken!)
Udover vare af virkelig dårlig kvalitet mod en ret høj pris, så har jeg ventet i 16(!!!) dage, på trods af at der står 3-5 hverdage i mailen.
Udover det, sletter de en ordre uden at oplyse om det, registere ikke den nye ordre og reagere ikke på mails.
Ualmindeligt dårlig forretning.

18 de septiembre de 2019

Vildledende markedsføring - Ledelsen lytter ikke

Da Lineabolig blev gjort opmærksomme på (for mig og 5 andre) vildledende markedsføring på deres webshop, blev der fra ledelsens side, løftet lidt på skulderen, og så var dét det.

Sagen drejer sig om brug af bannerannoncering, hvor der stort og tydeligt står, at der gives "30 % rabat* på din dyreste vare!".

* = note

Noten drejer sig om, at tilbuddet ikke omhandler møbler. Denne note er nærmest umulig at finde på webshoppen, hvorfor jeg tager kontakt med Lineabolig. De oplyser om, at den står på siden, og at den er synlig.

Jeg tager denne gang min computer i brug, og der finder jeg noten i bunden af siden, lige over footeren, med en skriftstørrelse fem gange så lille som tilbudsteksten.

I min optik, skal det fremgå tydeligt på banneret, eller i nærheden af banneret, hvilke "note" der tages forbehold for.

Derfor, må det være vildledende markedsføring, da jeg godt kan se ideen i, at lade folk fylde kurven op med lækre sager, for at finde ud af, at rabatten ikke tikker ind. De skal jo stadig have produkterne, og nu har de fundet dem på Lineabolig, og så vælger de med større sandsynlighed end før, at handle hos Lineabolig.

2 de noviembre de 2018

Bestilte for 2 uger siden et gardinsæt

Bestilte for 2 uger siden et gardinsæt. Der stod levering fra 2-7 hverdage. Jeg kontaktede dem for at hører efter hvornår min ordre blev afsendt da jeg endnu ikke havde modtaget mail om at den var afsendt. Fik svar tilbage om at den ville blive sendt fredag ugen efter (igår) Har intet modtaget og de meddeler ikke noget som helst om forsinkelse på ordren medmindre man selv ringer ind! Så dårlig service!

29 de abril de 2017

Useriøs virksomhed

Skulle til at bestille varer, men minsandten om ikke de vil have CPR nr. oplyst, helt uacceptabelt. Efter at have set Trustpilot, blev jeg overbevist om man skal holde sig fra denne virksomhed.

24 de enero de 2016

Dårlig forretnings metode

Jeg havde fået et katalog fra Lineabolig, der så jeg at de havde sengetøjssæt til49 kr max to sæt pr kunde.

Det syntes vi var billigt så jeg gik ind for at bestille de to sæt man nu kunne få.

Men da jeg så gik til kassen for at betale, ville den ikke registrer min ordre, ordreværdien var for lav stod der, jeg skulle købe for mindst 200 kr.

Jeg kalder det at presse folk, tænk sig at man skal købe noget ved siden af man ikke har brug for, for at få to sæt sengetøj.
Det svare til at gå i superbrugsen for at hente en liter mælk men man skal købe to, selvom man kun skal bruge en.

Det er simpelthen noget svineri dårlig forretnings metode, jeg er ikke en gang sikke på hvorvidt det er lovligt at lave den slags forretning.

Men det vil jeg selvfølgelig undersøge hos forbruger ombudsmanden.
Så jeg synes at lineabolig er en total dårlig forreting, desværre kan man som minimum kun give dem en stjerner selvom de ikke fortjener en skid.

16 de marzo de 2012

Levering fremskudt

Vi bestilte sidst i august 16 trappeskånere hos lineabolig.dk. Efter et par uger, hvor vi intet har modtaget, tjekker vi hjemmesiden. Her står levering til uge 37 - ugen efter. Vi venter til fredag i uge 37, hvor vi tjekker hjemmesiden igen. Nu står der uge 38. Da det begynder at haste lidt med at få fat i trappeskånerne, mailer vi Lineabolig og spørger om vi så kan regne med, at vi får dem i uge 38. Vi får at vide at nej, det kan vi ikke. De kommer først på lager der. Vi får ingen information om hvornår vi så evt. kan forvente at modtage dem, og lagertidspunktet er allerede blevet rykket én gang.

Vi bestilte 1 10-pak og 3 2-pak. 2-pak var på lager, og Lineabolig kunne sagtens have sendt os 5 af dem i stedet - det ville kun have kostet 50 kr mere. Det havde været god service, når nu leveringen blev udskudt. Heldigvis opdagede vi lige bagefter, at nøjagtigt samme produkt var i Bilkas aktuelle tilbudskatalog, så vi kunne hente dem med det samme og spare 300kr. Herligt.

16 de septiembre de 2011

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.