Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Får leveret gardiner 3/3 - desværre forkerte str, så de returnes 7/3.. I mellemtiden bestilles korrekt str, disse leveres 5/3. D.d 30/3 har jeg fortsat ej modtaget retur penge.. Været i Mail k... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg kan ikke genkende de negative oplevelser, som flere anmeldere tilsyneladende har haft med webshoppen Lineabolig (AMA Group). Det bestilte sengetøj kom som aftalt. Man kan betale både med MobilePay... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg bestilte tre glødepærer hos lineabolig.dk. Modtog dem efter 7 dage. Den ene pære virkede så ikke, hvorefter jeg skrev til deres kundeservice som svarede efter 30 minutter at de selvfølgelig sendte... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været i dialog med Lineabolig omkring et sengetæppe som jeg overvejede at købe, og jeg må i den forbindelse virkelig rose jer for jeres utrolig gode service. Derudover var leveringen helt i t... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,1

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Lang leveringstid

Tog for lang tid fra bestilling til levering

Hej Mona

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse. Du har bestilt 29-11, og varen er leveret 04-12, og dermed har vi overholdt den leveringstid der er angivet på vores hjemmeside.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig kommunikation - og hæver penge FØR de leverer!

Ingen kommunikation omkring stor forsinkelse - det var først efter at jeg henvendte mig angående levering og manglende kommunikation, at jeg fik af vide at der var varer der ikke kunne leveres.

Og jeg har endnu ikke fået mine penge retur!

18 de diciembre de 2024

Hej Louise

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse. Jeg mailer til dig angående den manglende tilbage betaling, så snart jeg har fået svar.

TOP behandling

2 vidunderlige svenske juletrapper, og så får man en TOP behandling.

16 de diciembre de 2024

Hej

God kvalitet

God kvalitet, hurtig levering. Jeg er meget tilfreds 😊

25 de noviembre de 2024

Hej

Hurtig levering

Hurtig levering - jeg er tilfreds :-)

6 de diciembre de 2024

Hej Jette

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Manglende opdatering af ordren.

Manglende opdatering af ordren.
Ingen kode da pakken blev leveret.

5 de diciembre de 2024

Hej Bent

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Varen er bestilt 30-11-2024 og sendt 05-12-2024, og pakkenummeret er oplyst den mailen, der er sendt til dig, da varen forlod vores lager

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Misvisende information

Når jeg bestilte varer stod der på hjemmesiden at varen ville komme på lager om et par dage. Efterfølgende fik jeg besked om at varen var forsinket. Til sidst fik jeg besked om at varen var slut hos leverandøren og ikke ville komme på lager. Hvis jeg havde vidst dette fra start, havde jeg ikke lagt en bestilling. Fik mine penge returneret og der var ikke noget problem.

Hej Christina

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Må på leverandørens vegne beklage, at vedkommende ikke kunne levere, men vi var blevet lovet, at det var muligt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min første og sidste handel med dette…

Min første og sidste handel med dette firma...

Hej Martina

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Vil da meget gerne have din anmeldelse uddybet. Kontakt gerne vores kundeservice.

Alt OK

Alt OK
Ikke noget at klage over

18 de noviembre de 2024

Hej Eva

Manglende faktura

Varen er super, men var flere uger undervejs.
Pengene blev desværre trukket fra vores konto længe i forvejen og vi måtte selv rykke for en status på forsendelsen. Der dukkede desværre heller aldrig en faktura op, hverken på e-mail eller med pakken.

Nu har vi været i dialog med firmaet af flere omgange og de kan fortsat ikke fremsende en faktura på købet.

Sendte mig videre til deres samarbejdspartner, som ej heller kunne hjælpe os videre - sendte os så retur igen og here we are.

Jeg synes det virker uprofessionelt og jeg håber på der findes en løsning. Jeg føler at ingen tager ansvar for sagen og det er ikke helt fair - når man som kunde ikke kan gøre fra eller til
Har man solgt varen må man stå for at få styr på det praktiske.

15 de noviembre de 2024

Hej Emilie

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Beklager den lange leveringstid.

Desværre kan vi ikke sende en faktura, når varen er betalt i forvejen, så du vil modtage en følgeseddel

Alt gik hurtigt

Alt gik hurtigt, køb, betaling og forsendelse . Jeg fik hvad jeg købte. Ganske tilfreds.

18 de noviembre de 2024

Hej Heidi

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.