1. Tienda de repuestos para automóviles
  2. Tienda de productos químicos para automóviles
  3. Tienda de accesorios para automóviles
  4. Servicio de automóvil

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Liqui Moly GmbH is a German company specializing in oils, lubricants and additives.

4,0

Muy bueno

Service langt ud over det sædvanlige og…

Vi har haft kontakt med Lasse Damso Sondergaard som leverede en service langt ud over det sædvanlige og ja, produkterne taler for sig selv…absolut øverste hylde.. 🙂
Opfordring : Brug kontaktformularen på deres hjemmeside og du får ærlige, relevante svar fra kompetente teknikere….lynhurtigt….🙂

19 de noviembre de 2025

Amasing experience

Amasing experience after I cleaned with #8931 using #3316 the combustion chamber and catalitic convertor. After that I used #7110. If you folow the instructions corectly, the results are amasing & incredible. I use the flush, and valve lifters additives, works so well. Danke Schon.

2 de agosto de 2025

Liquid Molly is fantastic.

Liquid Molly is fantastic. I’ve been using a lot of their flushes and oils and additives for years on my cars and motorcycles and dirt bikes. Their products just make my machines run better and last longer. I had a technical question recently on a transmission, flush and the gentleman got back to me in less than 24 hours. He was incredibly helpful and listened to my concerns. Ultimately, he gave me a succinct answer quickly that completely solved my questions. He also provided some additional advice to help me with my project. Lastly, he had a friendly and professional demeanor, and I couldn’t have asked for a better customer support experience.

25 de junio de 2025

Not worth the price for this oil which…

Not worth the price for this oil which is no special than any other oil. The oil still burns off like any other and the engine is sluggish from this oil. Plus they seem to have a product for everything from fuel treatment to radiator cleaner to engine oil additive. All things you don’t see from big brands. Which makes me think it’s a fake company. Please people just buy cars from Germany let them keep their oil.

15 de noviembre de 2024

Olio motore

Olio di grande qualità di fresca produzione. Penso che mi abbia salvato il motore dell'auto. Lo scorso inverno ho viaggiato in autostrada con la temperatura del motore bassa (causa valvola termostatica bloccata aperta). Nonostante le temperature d'esercizio sfavorevoli, l'olio è riuscito a proteggere le parti meccaniche, senza consumi anomali. Grande !

P.S.: interessante la pagina wikipedia che parla di questa azienda

17 de octubre de 2024

Mindblowing kundeservice

Hold da fast en god oplevelse jeg lige har haft med Kenneth Sand Hvid fra den danske afdeling af Liqui Moly.

Da jeg har købt en gammel BMW, var jeg i tvivl om hvilken motorolie, der ville være det bedste valg.

Det fik jeg en rigtig god forklaring om samt forslag til andre produkter, der kunne være en god ide at bruge, når det er en så gammel og speciel motor.

Virkelig god service !!

26 de septiembre de 2024

Deluso dal peso non corretto

Sono rimasto molto deluso
Ho acquistato un prodotto per il lavaggio del motore che ho pensato di pesare
Con grande sorpresa il barattolo da 500 ml pesa 484g togliendo anche il peso della lattina sarà ancora meno

19 de enero de 2024

Outstanding service

Outstanding service eftersøgte forhandler på syd sj af deres produkter blev sendt hen til en som så ikke havde det jeg søgte og det skrev jeg om til firmaet på deres FB væg or her 2 dage efter kommer deres repræsentant så hjem til mig med to flasker af det jeg søgte helt gratis
Det kunne mange andre virksomheder lære noget af tusind tak

16 de abril de 2021

Azienda seria, prodotti ottimi!

Servizio clienti impeccabile, sempre pronti a dare consigli, personalmente d'ora in avanti per quanto riguarda additivi e oli (spero che in futuro si allarghino anche per quanto riguarda altri tipi di ricambi) mi rivolgerò esclusivamente a loro,l'unica pecca è che in Italia questo marchio non sia molto commercializzato e quindi i loro prodotti (specialmente gli oli, perché gli additivi sono riuscita a trovarli anche qua) siano da prendere quasi esclusivamente dall'estero e su internet, con la conseguenza dell'alto costo delle spese di spedizione, ovviamente però tutto ciò non è colpa loro, quindi vi ringrazio molto e continuate cosi che i vostri prodotti e il vostro personale è ottimo!!!

25 de mayo de 2020

¿Es ésta tu empresa?