Seems same to me i withdrawn one time…
Seems same to me i withdrawn one time invested same into website and now website is not working it's not even 24 hours.
Scam
Pada tanggal 14 April saya beli paket 0.1 LTC
24 jam kemudian harusnya balance saya 0.225 LTC
Tapi di dashboard hanya ada 0.21 LTC
Tapi tak apalah.
Saya tidak mempersoalkan
Di hari itu juga saya menarik dana saya sebesar 0.21 LTC
Dan katanya dana akan segera dikirim
Tapi kenyataanya setelah saya tunggu sampai 24 jam, dana tidak dikirim
Tolong yang belum invest jangan invest di website ini
Scammer
Saya wd pertama dikirim
Saya wd yg selanjutnya tidak dikirim
Name of my display name help me get back the funds from scam reach the name for help.
Scam site stay away from it. If you invest with the first pack they pay instantly if you try investing with the second pack onwards they don't pay. It's my second time withdrawing it's now past 24 hours no payout .
This website is a scam took all my money again they never pays you
Worst part is that I borrowed the money, damn you freaking website
J'ai fais 2 retrait dans la platforme le premie c'est en mod gratuit dans le premier mineur ça marche instantanément mes après avoir fais un dépôt pour monter le niveau le 2em retrait que j'ai demendai et rester bloqué en attente depuis 24 heurs j'envoie des message par email mes il rependent pas je viendrais changer mon avis quand le retrait sera confirmé j'espère que ces pas une arnaque