Vi ventede på maden i over en time. Da maden kom var det helt koldt. Vores drikkevare kom efter 1,5 time da vi havde spist vores mad. Vi fik desuden forkerte drikkevarer
Consulta las opiniones de los clientes
Vi var 20 kollegaer fra Novo Nordisk, som holdte en helt fantastisk julefrokost på Café Livingstone. Vi havde reserveret lokalet oppe på 1 sal, som vi havde for os selv. Vi fik super lækkert mad og dr... Ver más
Vi ankom den 1. maj 2026 kl. 11:40, men fik først serveret vores mad kl. 12:55. Den lange ventetid var uacceptabel og påvirkede vores planlægning for resten af dagen negativt. Derudover lever opl... Ver más
Havde reserveret bord pr tlf, som var registreret, men ikke udført. Blev flyttet rundt to gange og ventede meget længe på betjening. Maden ok, men bordnummeret var ved betaling blevet forvekslet med e... Ver más
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Spild af tid
Dårlig oplevelse
Min veninde og jeg bestilte brunch i dag den 9/8/26, 5 retter og drikke vare. Meget ærgelig oplevelse. Der var ringe service og personalet var ikke særlig imødekommende. Vi ventede over en time på at maden kom. En tjener kom hen og sagde at “vores bestilling var blevet væk” og at, vi skulle bestille det igen og de vil lave det hurtigst muligt. Da maden så kom, manglede jeg en ret, og jeg sagde det til personalet som sagde de ville give mig den. Jeg ventede længere tid og fik aldrig min sidste ret. Grundet den lange vente tid spiste vi næsten intet og vi gik. Da vi betalte sagde jeg vi aldrig fik den ene ret. De gav ingen undskyldning for deres fejl eller sagde at de beklager. Som personale burde de i det mindste kunne se det ikke er sådan man bør håndtere en situration og en undskyldning ville være på plads at få. Vi fik dog 20% og gratis appelsin juice, men hvad nytter det når vi ventede så længe og ikke engang fik alt vi bestilte.
Den 31 juli 2026 besøgte vi café…
Den 31 juli 2026 besøgte vi café Livingstone.
Vi kom klokken 13 og bestilte mad og drikkevarer og drikkevarerne kom indenfor cirka 10 minutter.
Da der var gået 1 time og vores mad stadig ikke var kommet, sagde vi det til personalet som sagde at de ville rykke for maden.
Da maden kom var den iskold og da vi sagde det til personalet, tilbød de os ny mad eller pengene tilbage.
Vi havde hverken tid eller lyst til at vente længere så vi ville gerne have pengene tilbage.
Vi synes vi skulle have det fulde beløb refunderet men vi fik at vide at de kunne ikke give pengene tilbage på drikkevarer.
Det synes vi ikke er i orden da vi jo skulle finde et andet sted at spise og dermed bestille nye drikkevarer.
Men hun håbede da at vores drikkevarer havde smagt godt!!!
Da de ikke sørger for at få ryddet bordene når gæsterne er gået, vrimler det med duer der sidder på bordene og spiser rester og flyver om ørerne på os, det var rigtig ubehageligt
Alt i alt en dårlig oplevelse, vi kommer ikke igen.
Der var ulækkert med masser af duer
Der var ulækkert med masser af duer, der er vant til at blive fodret også af personale. Aldrig besøge den igen
Holdt min fødselsdag hos livingstone…
Holdt min fødselsdag hos livingstone for 20 personer ,
Super lækker mad . Alt var i orden og kan varmt anbefale
Rest. Livingstone
Dårlig service
Jeg havde bestilt bord til 7 personer til brunch. Da vi kom til den aftalte tid blev vi ekspederet af en tjener der dårligt viste om hun gad svare os. Der var ikke noget bord reserveret til os. Vi blev anvist et bord og bænke, som var svær tilgængelig med rollator, og som tilmed var fyldt med fugleklatter, som de ikke gjorde tiltag til at rengøre. Vi gjorde opmærksom på at det var dårlig service, nu som vi havde reserveret bord på forhånd. Vi takkede nej for os, og blev mødt af en lettere hånlig: “ Hav en god dag”
Vi gik til Den franske café hvor vi blev mødt af hyggelig betjening og fik en god brunch uden problemer. Vi kan ikke anbefale Livingstone, desværre.
Ekstrem dårlig service!!!!
Jeg har sjældent oplevet så dårlig en service.
Vi havde bestilt bord, men da vi ankom, blev vi på intet tidspunkt informeret om, at der ville være over en times ventetid på maden. Havde vi fået det at vide fra starten, kunne vi selv have valgt, om vi ville vente eller finde et andet sted.
Vores lemonade kom ca. 30 minutter før maden og var så tynd, at den nærmest smagte af vand. Da jeg gjorde opmærksom på det, blev der bare sprøjtet lidt ekstra sirup i glasset. Det virkede som en hurtig nødløsning frem for at lave en ordentlig drik.
Efter lidt over en time kom maden endelig. Til gengæld var bestikket helt beskidt med tydelige pletter. Jeg gjorde opmærksom på det og fik et nyt sæt, men som desværre også var beskidt.
Jeg gik derfor op igen, hvor medarbejderen, Simran, sagde: “Du går bare ind i restauranten og vælger nogle selv.” Da jeg gik ind, kunne jeg se, at de bestik, der lå fremme, også var beskidte. Jeg fortalte det til hende, men hun svarede, at hun ikke kunne gøre noget, og at det var det eneste, de havde.
Da jeg sagde, at jeg selvfølgelig forventede rent bestik, svarede hun surt: “Jeg er så stresset lige nu, kan du ikke bare tage dem?” Da jeg sagde nej, fordi man naturligvis skal kunne spise med rent bestik, blev hendes tone endnu mere flabet. Hun spurgte ironisk: “Vil du have, at jeg går ind og vasker dem for dig?” Mit svar var selvfølgelig ja. Til sidst gjorde hun det, men med en meget sur attitude.
Jeg har fuld forståelse for, at restauranter kan have travlt, men det er aldrig en undskyldning for dårlig service, manglende information eller beskidt bestik. Det mest skuffende var medarbejderens opførsel, som var både uprofessionel, flabet og respektløs.
Jeg kommer ikke igen og kan desværre slet ikke anbefale stedet.
Uacceptabel lang ventetid på både mad…
Uacceptabel lang ventetid på både mad og drikke. Der gik næsten 1 time før maden kom og 1,5 time før vi fik drikkevarer, og først efter vi spurgte ind til dem. Personalet virkede stresset og var ikke særlig høflige.. ikke pengene værd desværre.
Virkelig dårlig restaurant og arrogant tjener.
Virkelig dårlig restaurant og ikke mest en super arrogant mandlig tjener.
Efter 30. Min var drikkevarerne stadig ikke kommet, de kunne ikke finde ud af bordnumret.
Maden kom efter 1 time og 15 min.
Kommer der aldrig igen, og kan på ingen måde anbefale stedet til nogen.
Dårlig service
Derudover lever oplevelsen ikke op til det prisniveau, I opererer med. Der blev ikke serveret brødkurv til maden, og det brød, der fulgte med æg og ost, var meget hårdt og fremstod ikke frisk.
Samlet set var oplevelsen skuffende og ikke på niveau med forventningerne.
Rigtig Lækker mad 👍😊og lækker chokoladekage…
Rigtig Lækker mad og lækker chokolade kage og tiramisu kage 🍰 🙂 smukke omgivelser 🏰☀️
Venlig personale
WC rum rigtig pænt og rent
Varm Anbefaling 👍😊
Tak for god oplevelse 🥨🥗🍰God job🫶
Bedste brunch i Kbh helt ud til søen
Har været her flere gange både ude og indenfor,- fantastisk fint og lækkert udvalg til brunch. Sødt og serviceminded personale. Book i weekenden og undgå ventetid:-)
Virkelig lækker mad
Virkelig lækker mad! Jeg kan se at mange brokker sig over lange ventetider og sidst jeg var her var en supertravl lørdag og yes der var længere ventetid, men det var stadigvæk en god oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale stedet og personalet var rigtigt venligt begge gange. 😊
Ikke værd at besøge
Min kæreste og jeg havde booket bord til brunch. Fordi han for et par år siden, havde spist hos Livingstone. Og huskede det hele som en god oplevelse.
Men ærligt, så bliver det sidste gang vi kommer forbi.
Der var møg travlt - ja, det er søndag og folk har fået løn.
-Personalet var overhovedet ikke nærværende.
-Vi blev sendt hen til at bord, som ikke var klar. Og da jeg efterspørger bestik første gang sker der ingenting. Først EFTER vores mad er serveret, kommer det (da vi spørger igen)
-Der generelt også småbeskidt i restauranten. Vores peber på bordet var smurt i et eller andet. Og bordet helt fedtet.
-Vi ventede næsten 30 min på vores drikkelse. Min kærestes juice, stod at den skulle være friskpresset på menukortet. Den smagte ærligt af den billigste fra netto.
-Maden var flot - men halvkold. Meget små portioner i forhold til andre steder, med samme koncept.
- faktisk kun kyllingen der ramte plet. Den var til gengæld god! Og desværre besøgets eneste positive punkt at nævne. Også kun derfor vi lander på 2 stjerner.
Vi vælger nok et andet brunch sted, næste gang.
Opgav at vente - 80 min
Har spist brunch der før - maden var god men fra vi bestilte til vi fik maden gik der ca. 45 min
Denne gang opgav vi - 1 time 20 min efter vi havde bestilt maden havde vi ikke fået den
Juicen og kaffen var forlængst drukket
Hyggelig atmosfære og god mad
Vi har holdt vores firmajulefrokost hos Café Livingstone for andet år i træk, og igen var det en rigtig god oplevelse. Stemningen er hyggelig, og de private rum er perfekte til større arrangementer, hvor man kan være sig selv uden at forstyrre andre gæster. Personalet var imødekommende og opmærksomme, og maden smagte virkelig godt. Alt i alt et sted, vi varmt kan anbefale – og som vi helt sikkert vender tilbage til.
Simpelhent forfærdelig oplevelse
Simpelhent forfærdelig oplevelse. Vi holdte julefrokost der. De havde taget fejl af vores bestilling så de havde hverken snaps eller shotglas til os. I stedet kom de med for gammel snaps og urte krukker med både jord og mug i som vi kunne bruge.
Maden var ikke noget at råbe hurra for og personalet var arrogante og ubehøvlede. De talte ned til en og så ikke et eneste smil.
Vil absolut ikke anbefale dette sted og jeg kommer aldrig tilbage.
Jeg har besøgt stedet flere gange
Jeg har besøgt stedet flere gange, men serviceniveauet skuffer desværre gang på gang.
Tomme glas og brugt service står længe på bordene – ofte i flere timer – uden at blive ryddet, selv når personalet kommer med nye bestillinger. Det giver et rodet og uprofessionelt indtryk.
Det er ikke rart at sætte sig ved borde, hvor der stadig står andres efterladenskaber, og udendørsområderne fremstår generelt beskidte. Dertil kommer, at flere af medarbejderne virker uengagerede og udviser en attitude, som ikke matcher den service, man burde kunne forvente.
Der mangler også ofte håndsæbe på toilettet, hvilket er helt uacceptabelt ud fra et hygiejnemæssigt perspektiv.
Det her er ikke småting – det handler om basale standarder, som burde være på plads i enhver seriøs restaurant eller café.
Jeg håber virkelig, at ledelsen tager det alvorligt og strammer op, for stedet har ellers potentiale til at være langt bedre end det, man som gæst oplever i dag.
Vi tog på café livingstone her i dag d
Vi tog på café livingstone her i dag d. 13/10, for at få noget lækker brunch.
Vi starter med at blive modtage af tjener med kæmpe attitude, og der var rigtig meget selv betjenelse, som f.eks vi selv skal finde et bord, vel vidende om vi havde reserveret bord. Vi fik pænt afvide fra start at vi kunne forvente at vente lidt tid.
Alle bordene var beskidte og tjenere havde for travlt til at rydde op efter tidligere kunder, så der kom fugle og spiste resterne.
Vi ventede 40 min, hvor vi derefter gik ind for at hører om hvor langt de var. Efter 40 mins ventetid var de ikke engang gået i gang med vores drikke varer og vi fik at vide vi kunne forvente og vente 15-20 min mere.
Ejeren kom ind for at hjælpe hans ansatte og hatten af for ham, han var super sød og i mødekommende, men tjenerne var vildt dårlig service.
Her kommer vi ihvertfald ikke igen.
La experiencia Trustpilot