Good product/customer service
Good product. Quick delivery. Item works as expected. Nice customer care (ordered wrong size first, return worked smoothly). I will definitely buy from them if needed in future.
Great site with good products. The item was shipped quickly and received as described. Would happy purchase from them again.
Na mijn mail over een sfeerhaard welke niet meer werkte kreeg ik dezelfde dag nog een reaktie met vragen over het type haard en mijn verdere bevindingen.Na aangegeven te hebben dat ze bij het repaircafe dachten dat het aan de printplaat lag heb ik dit doorgegeven en wederom kreeg ik binnen een dag antwoord met als vraag om mijn adresgegevens door te geven zodat er een nieuwe printplaat opgestuurd kon worden.En na een paar dagen lag er inderdaad een nieuwe printplaat in de bus en dit geheel kosteloos.
Binnenkort word de printplaat omgewisseld en weten of de haard weer werkt.
Zelfs als de haard niet zou werken vinden wij de service van Livn meer dan uitstekend en dus niets anders dan lof voor dit bedrijf.