Jeg elsker at handle lokalt og look deluxe er en af mine favorit butikker i byen- pga corvid19 har jeg denne gang bestilt online- en ting var at modtage mine lækre vare, men at pigerne i butikken brug... Ver más
La empresa ha respondido
En fantastisk service - personalet får en til at føle sig velkommen og guider en gennem tøjvalg, ligegyldigt om det er en dyr kjole eller et par strømper. Ud over et dejligt personale har de så mege... Ver más
La empresa ha respondido
Happyhunting Åbenrå. Endnu en fantastisk oplevelse - jeg blev hjulpet igennem med min handel - halvvejs tænkte at jeg ville forlade butikken uden at købe noget - men I hjalp mig gennem mange... Ver más
Det er altid en fornøjelse at komme i Haderslev butikken. Personalet er altid glade og hjælpsomme, og de er gode til at sige deres menig, om tøjet klæder en eller ikke. Jeg kan varmt anbefale at man h... Ver más
Fashion, accessories, shoes and beauty webshop & shop. Please enjoy and follow us with our newsletters for more fashion inspiration, offers and personal events! Service and style is our passion.
Storetorv 2A, 6200, Aabenraa, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Happyhunting.dk
Tak for endnu en dejlig handelsoplevelse. Jeg bestilte et gavekort og jeg modtog det næste dag i en flot gaveindpakning.

Respuesta de Happyhunting.dk
Meget venlig telefon betjening og varen kom med GLS inden for den aftalte tid -- det negative er, at der kun er 14 dages returret efter modtagelse, derfor er det jo noget svært at købe gave til fødselsdag og jul.
Jeg fik bytterets mærke på til 04. januar 2019.
Der kom sms og mail fra GLS hvor jeg kunne hente pakken, idet jeg ikke var hjemme til modtagelse.
Venlig hilsen Mogens H. Timm i Greve.

Respuesta de Happyhunting.dk
Butikken med det smukkeste tøj, og den sødeste betjening 😊

Respuesta de Happyhunting.dk
Nemt at navigere rundt på deres shop, god service og hurtig ekspedition😊

Respuesta de Happyhunting.dk
Varen var fremme allerede dagen efter, at jeg placerede orden. Den var pakket fint ind og der var vedlagt et sødt håndskrevet kort og en chokolade. Jeg følte mig rigtig forkælet :-)

Respuesta de Happyhunting.dk
Super hurtig levering som sikrede outfittet til weekendens fest. Og altid hyggeligt med en lille personlig hilsen. Kan varmt anbefales 🤩

Respuesta de Happyhunting.dk
God service og hurtig levering. Er vild med den personlige hilsen.

Respuesta de Happyhunting.dk
Fik min vare uden problemer og hurtig levering 😃

Respuesta de Happyhunting.dk
Fik mine vare super hurtigt og fik en lille personlig skrevet besked. Så fint😁

Respuesta de Happyhunting.dk
Altid hurtig og god service! Hurtig levering med små vareprøver eller chokolade med i pakken 🙂 vil til enhver tid anbefale lookdeluxe til andre!

Respuesta de Happyhunting.dk
Altid perfekt. Lækre varer og hurtig forsendelse. Anbefales!

Respuesta de Happyhunting.dk
Rigtig fint produkt (ørering) og gaveindpakning.
Nem bestilling, og hurtig levering. (havde spørgsmål til betaling der ikke rigtig virkede, fik straks hjælp da jeg ringede.
Kan klart anbefales, Mvh. Line

Respuesta de Happyhunting.dk
Hurtig betjening og personlig hilsen med forsendelsen.

Respuesta de Happyhunting.dk
Jeg bestilte via hjemmesiden. Mit gavekort skulle registreres manuelt, hvilket butikken desværre overså da de håndterede min bestilling. En sød medarbejder sørgede for straks at refundere pengene, da jeg henvendte mig for at gøre opmærksom på fejlen.

Respuesta de Happyhunting.dk
Som altid en skøn oplevelse at handle hos Lookdeluxe. Hurtigt ekspedering og fine ting.

Respuesta de Happyhunting.dk
super god butik - rigtig fin service :) Kan varmt anbefales :)

Respuesta de Happyhunting.dk
Hurtig levering, god service - og en fin lille personlig hilsen :-) Jeg kan varmt anbefale Look de Luxe!