Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa para mujeres

Escrito por la empresa

Bij Loovay draait alles om style, fashion en de nieuwste trends. Wij selecteren zorgvuldig items die niet alleen trendy zijn, maar ook passen bij een moderne lifestyle. Van must-have fashion tot stijlvolle accessoires: bij Loovay shop je producten die jouw look compleet maken. Wij geloven dat goede mode voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom combineren we hoge kwaliteit met scherpe prijzen, zonder concessies te doen aan service. Klanten kunnen rekenen op een snelle levering, duidelijke communicatie en een klantenservice die echt meedenkt. Vragen? Problemen? Wij lossen het op, snel en persoonlijk. Loovay volgt de laatste trends op de voet en vernieuwt het assortiment continu, zodat je altijd iets nieuws ontdekt. Transparantie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan bij ons centraal. Shop slim. Shop stijlvol. Welkom bij Loovay.

2,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 20% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

2,5

Todas las opiniones

5 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het wordt onmogelijk gemaakt om te retourneren

De levering van het bestelde artikel duurde flink langer dan aangegeven op de site. Maar dat was nog te overzien. Ik heb nu al drie emails naar de klantenservice gestuurd met de vraag om het retouradres op te geven en instructies om te retourneren. Ik heb nu twee reacties ontvangen met zgn. ‘Aanbiedingen’ om o.a een cadeaubon te ontvangen, maar geen gelegenheid om te retourneren. Het lijken standaard emails. Ik wacht nu de derde poging af.

25 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Als er -100 sterren bestond dan klopt…

Als er -100 sterren bestond dan klopt dit !
Wat een verschrikkelijke slechte omgang van zaken.
2 jurkjes veel te klein, 5 mailtjes al gestuurd om een retour formulier opgestuurd te krijgen volgens de procedure van de website.. 5x een mail terug met voorstellen van allerlei onzin. Ze rekken je retourzending termijn enorm op. Mijn ervaring : BESTEL HIER NIET ! Ik heb mijn geld nog niet terug maar ik ga er alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen !!!!! Jullie sollen met de verkeerde!

25 de julio de 2026

Niet te vertrouwen

Verzending veel later toegekomen dan beloofd. Een totaal ander product ontvangen en op de koop toe gewoonweg Chinese rommel… Nooit meer! Benieuwd of ik mijn geld zal terugzien.

23 de julio de 2026

echt slechte kwaliteit

1 de enero de 2026
Logotipo de Loovay

Respuesta de Loovay

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden was over de ontvangen kwaliteit. Dat is uiteraard niet de standaard waar wij bij Loovay voor staan.

Zoals besproken hebben wij uw melding direct opgepakt en is het volledige aankoopbedrag inmiddels aan u terugbetaald. Wij vinden het belangrijk dat iedere klant zich gehoord voelt en dat situaties correct worden opgelost.

Mocht u alsnog vragen hebben of ergens verdere toelichting op wensen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Team Loovay

8 consejos para escribir buenas reseñas.