Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kun en stjerne fordi jeg ikke kan give nul. Prøv at se dokumentar på kanal 5 om dette sted (Lotus health care) Er du i tvivl om hvorvidt de kan behandle diverse sygdomme, endda kræft, ja uhelbredeli... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lever af at snyde syge og desperate mennesker, for ussel mammon. Har i da slet ingen skam i livet? I kan da umuligt sove godt om natten. Håber svindlere som jer, blir ramt af en dødelig sygdom og vore... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super godt sted hvor der bliver taget hånd om dine problemer. Hvis man ønsker at finde den grundlæggende årsag til sine problemer, blive rask og udvikle sig, er dette stedet at søge hen. God serv... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De bør stoppes med alle midler især ejer kay hougaard og hans løgnagtige ansatte håber ALLE HOLDER SIG FRA DEM...

Información sobre la empresa

1. Clínica de acupuntura
  2. Practicante de medicina alternativa

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Akupunktur Århus, Akupunktør Esben Andersen, Hans Broges Gade 3, 8000 Århus C. Tlf. 5350 0683 - ZenKlinikken tilbyder dig en individuel og varieret behandling.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

1,7

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sørgeligt foretagende der udnytter…

Sørgeligt foretagende der udnytter desperate menneskers håb om en bedre tilværelse. Blandt ellers udmærkede produkter som massage og akupunktur, tilbydes yderst tvivlsomme kurser som folk i deres desperation betaler store summer penge for. Burde være ulovligt!

29 de agosto de 2019
Valorada con 5 estrellas sobre 5

en fantastisk god og positiv ånd på…

en fantastisk god og positiv ånd på stedet
man føler sig velkommen med det samme pigerne er søde og imødekomne
dårlige anmeldelser skyldes nok folk der kun tror på sig selv og som kun søger negative svar ..og nok er begrænset i deres tilgang til livet og hvad der findes derude søger du svar på ting ud over det sædvanlige så tag og giv dem en chance ...jeg tager helt sikkert derud igen

4 de marzo de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

At se mennesket som en helhed

Kvaksalveri og fup lyder anmeldelserne fra folk der dømmer uden selv at have været på centeret. Det svarer til at give en restaurant stjerner, som man ikke har spist på.

Lotus health care ser på hele mennesket og ved hvordan psyke og fysik hænger sammen. Derfor er de så gode til deres arbejde.
Mine læger har ikke kunnet fortælle mig hvad jeg fejlede og spiste mig af med medicin, som blot gjorde mig mere syg. Lotus health care ser sammenhængen og derved kan den oprindelige årsag til en sygdom/skavank opløses.

Det er pudsigt at videnskabsfolk inden for lægeverdenen, gang på gang nedgør alternative behandlere...hvor alternative behandlere kan se, at et samarbejde mellem videnskab og dem, ville være det mest effektive.

Prismæssigt ligger centerets priser ikke højere end andre steder.
Tænk sig...jeg betalte knap 200 kroner hos en kiropraktor for 10 minutters ventetid og 5 minutters knæk! - EFTER sygesikringen har betalt sin del!
Alt er relativt ik?

Jeg kan kun anbefale centeret. Det er fantastisk dygtige mennesker.

1 de marzo de 2016

Fup-foretagende

ADVARSEL IMOD DET ALTERNATIVE BEHANDLINGSCENTER LOTUS HEALTH CARE
Lotus Health Care er et alternativt behandlingscenter i Århus Nord i Jylland.
På centeret driver Frank Wolmar fra Gedved sin biks med kinesiologi og salg af sukkerkugler. Ved første behandling skal man udover gebyret for selve behanlingen betale yderligere 250 kr for et glas sukkerkugler. Sukkerkuglerne indeholder efter sigende Frank Wolmars energi og denne energi er ikke mere forunderlig end El-nettet, ifølge Frank. Tja, har man mistet sin dømmekraft på en ellers god dag, blir man nemt overtalt af Frank, som oplyser, at til de næste behandlinger skal man blot medbringe glasset, hvorefter man modtager sukkerkuglerne uden mer-betaling.
Udover Frank Wolmar er der flere andre alternative behandlere hos Lotus Health Care bl.a Kay Hougaard, tidligere slagter og biludlejer - nu healer, som sælger kurser i størrelsesordnen 7.000-30.000 kr, hvor man ved at leve af lysets energi, skulle kunne blive rask.
Ifølge DR opstod fænomenet at ”leve af lys” i den vestlige verden i 1980- og 1990’ernes New Age miljø. Forgangskvinden var australske ”Jasmuheen”, der påstod aldrig at spise, og hun skabte sig en lukrativ karriere ved salg af bøger, kurser og foredrag om emnet.
Jasmuheen blev afsløret i Australiens udgave af 60 minutes, hvor hun kollapsede efter fire døgn uden mad og drikke som følge af et forsøg.
Flere dødsfald er også blevet sat i direkte forbindelse med hendes ideer – senest i 2011, hvor en kvinde døde, da hun forsøgte at leve af lys. Nu er livsfilosofien nået til Danmark. DR kontant har besøgt Lotus Health Care og programmet blev vist i DR i sept. 2015.

26 de septiembre de 2015
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Intet at sætte en finger på

Fik Thai oliemassage. Var inde i rummet i præcis 1 time så massagen varede timen ud minus de få minutter det tog at tage tøjet af. Hele stedet emmer af en afslappet atmosfere og jeg følte mig i meget kyndige og professionelle hænder. Det skal prøves igen.

25 de enero de 2012
Valorada con 4 estrellas sobre 5

God, men meget dyr

Der er ingen tvivl om, at Lotus Health Care ApS i Aarhus har nogle dygtige og veluddannede massører fra thailand ansat.
Jeg er selv flittig bruger af behandling og især massage og det var rigtig dejligt at mærke, at der findes så dygtige massører i Aarhus, da jeg besøgte deres klinik.
MEN priserne hos Lotus Health Care ApS er også langt over markedsgennemsnittet og det virker mest af alt som om, at de kun henvender sig til folk med pengepungen godt fyldt - og/eller firmaaftaler, forsikringer m.v.
Når en behandling tilmed ikke varer en hel time, som annonceret, så er det altså FOR DYRT.
Hvis de skærer min. 25% af prisen og overholder behandlingstiden, ville de få alle 5 stjerner.
Kan dog klart anbefales - hvis penge ikke er et problem for dig. :)

6 de octubre de 2011

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.