Mają cudowne rzeczy. A otrzymany wałek do wlosow został z dbałością o najmniejszy szczegół zapakowany i przysłany.( Zwracam na takie szczegóły uwagę) Włosy po przespaniu się w nim są mega. Mam już wal... Ver más
La empresa ha respondido
Zamówiłam profilowaną opaskę na oczy, dodatkowo zgodnie z ofertą otrzymałam 2 gumki gratis. Paczka przyszła szybko i była bardzo estetycznie zapakowana. Produkty są piękne wykonane i wysokiej jakości.... Ver más
La empresa ha respondido
Zamówiłam papiloty z osłonką i opaskę na oczy do spania. Nie mogę ocenić papilotów, ponieważ nie sprawdziły się do moich gęstych włosów, ale produkt jest ładnie wykonany i przyjemnie się go używa. Opa... Ver más
La empresa ha respondido
Mogę tylko pochwalić - zamówienie wysłane bardzo szybko, przyszło dokładnie to co chciałam, w pięknym pudełku i obiecanym gratisem. Materiał jest bardzo przyjemny w dotyku. Myślę że to też by była świ... Ver más
La empresa ha respondido
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Polecam zakupy! Papiloty są miekkie i calkiem wygodne. Opaska na oczy stabilnie trzyma się w miejscu i super zaciemnia. Paczka przyszła bardzo szybko

Respuesta de Lovesilk
Różowy kolor jest piękny — delikatny, ale jednocześnie elegancki 😊 Po praniu nic nie wyblakło, nadal wygląda jak nowy. Jestem bardzo zadowolona 💗Materiał bardzo przyjemny.

Respuesta de Lovesilk
Paczka przyszła bardzo ładnie zapakowana w środku znalazło się dużo fajnych karteczek np z informacją o oryginalnym materiale. Produkt jest solidnie wykonany i bardzo dobrze mi się sprawdza.

Respuesta de Lovesilk
To nie jest mój pierwszy zakup, ze wszystkich produktów jestem bardzo zadowolona. Turban który kupiłam ostatnio jest rewelacyjny, bez gumki na czoło, z regulacją z tyłu, nie czuję go na głowie i nie spada. Materiał ekstra.

Respuesta de Lovesilk
Przesyłka ekspresowa, pięknie zapakowane. Opaska na oczy świetna, bardzo dobrze zaciemnia, jest dobrze wyprofilowana, wygodna, można mrugać. Polecam!

Respuesta de Lovesilk
Przesyłka bardzo szybka, jakość chyba też dobra. Niestety turban który zamówiłam totalnie mi nie odpowiada, spada na oczy, jest niekomfortowy - może inne modele są lepsze, ja wybrałam jeden z najmniej komfortowych dla mnie.

Respuesta de Lovesilk
Jestem zachwycona jakością rzeczy jak również całym procesem zamówienia. Wszystkie informacje są bardzo przejrzyste, realizacja zamówienia w tempie ekspresowym, jakość wykonania rzeczy jest niesamowita. Serdecznie polecam!

Respuesta de Lovesilk
Jestem bardzo zadowolona. To moja pierwsza styczność z jedwabiem. Mam dwa Czepki do włosów i gumki. Zauważyłam realną poprawę po kilku tygodniach codziennego zakładania. Nawet paczka szczerze była zapakowana bardzo ładnie i ,,premium” :) Na pewno zamówię jeszcze poszewkę na poduszkę

Respuesta de Lovesilk
Piękne wykonanie, wysokiej jakości, bardzo przyjemny w dotyku materiał.

Respuesta de Lovesilk
Czas wysyłki był błyskawiczny. Paczuszka została zapakowana w różowy foliopak, a w środku znajdowało się eleganckie pudełeczko przewiązane kokardką.
To naprawdę bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło i zrobiło świetne pierwsze wrażenie.
W środku znajdował się oczywiście zamówiony produkt, czyli jedwabny turban do spania, a dodatkowo otrzymałam w prezencie dwie jedwabne gumeczki do włosów.
Firma dołączyła również kawałek materiału, z którego wykonany jest turban. Można dzięki niemu samodzielnie sprawdzić autentyczność jedwabiu, korzystając z instrukcji zamieszczonej na kartoniku.
To bardzo ciekawy i budzący zaufanie dodatek.
Jeśli chodzi o sam produkt, jest niezwykle przyjemny w noszeniu.
Nie uciska głowy, a spanie w nim jest naprawdę komfortowe. Włosy nie plączą się i zdecydowanie dłużej zachowują świeży wygląd.
Również jedwabne gumeczki okazały się bardzo praktyczne.
W przeciwieństwie do zwykłych gumek nie wyrywają włosów przy zdejmowaniu, co jest dla mnie ogromnym plusem.
Zdecydowanie polecam, zarówno produkt, jak i całą markę za dbałość o detale i zadowolenie klienta.

AKTUALIZACJA 23.03.2026
Zgodnie z prośbą wysłałam maila do Państwa firmy. Zamiast odpowiedzi dostałam powiadomienie o edytowaniu przez firmę komentarza. W odpowiedzi na edytowany komentarz firmy, zmuszona jestem sprostować nieprawdziwe informacje, które mają na celu zdyskredytowanie mojej opinii:
Firma publicznie twierdzi, że nie dokonywałam zakupów od 3 lat. Posiadam dowody ostatniego zakupu wysłanego do mnie 12.12.2023 (zamówienie nr 50813).
Produkty nie miały wszytych metek, które by informowały o składzie. Nie było oznaczenia gramatury, więc pozostał mi dotyk. Sprawdziłam także próbę ogniową i obie poszewki zachowują się jak jedwab, jednak w dotyku są inne w odbiorze, zamówienie z drugiej partii odbieram jako lżejsze, mniej mięsiste i mniej gładkie.
Moje wpisy na fb nie były ,,bezpodstawnym atakiem", lecz kulturalnym stwierdzeniem, że zauważyłam różnice i chciałabym wymienić na jednokolorową, na taką jaką otrzymałam we wcześniejszym zamówieniu. Na FB napisałam tylko dlatego, że nikt nie odpisywał mi na maile, chciałam się skontaktować w jakiś sposób z pracownikiem, aby pomógł mi rozwiązać sprawę. Zamiast odpowiedzi, zostałam zablokowana. Ponieważ nie dostałam żadnej odpowiedzi, czy mogę ten nowy produkt wymienić na inny, bałam się go zwrócić, bo nie wiedziałam czy otrzymam zwrot pieniwędzy lub wymianę, skoro z firmą nie było kontaktu.
Przykro mi, że mimo zapewnień firmy w odpowiedziach, że zależy im na ,,rzetelnym wyjaśnieniu sprawy" po wysłaniu do nich maila, otrzymuję jedynie edycję na Trustpilot, która publicznie oskarża mnie o ,,bezpodstawny atak" i wprowadzanie w błąd, podczas gdy mam wszystkie zakupione produkty i każdy komu daję z zamkniętymi oczami dotykać obu materiałów czuje znaczną różnicę na korzyść pierwszej zakupionej poszewki, każdy odczuwa cieńszy i mniej gładki materiał z drugiej dostawy. Testy te robiłam na nowych produktach, jednak do teraz czuć różnicę.
Za poszewkę z pierwszego zakupu serdecznie dziękuję, do dziś ją bardzo lubię, niestety kolejny zakup miał w nim odczuciu materiał cieńszy, lżejszy i mniej gładki, mniej chłodny, mniej mięsisty. Jedną gwiazdkę dałam za blokowanie mnie na fb mimo kulturalnej wypowiedzi, brak odpisania na maile. Każdy był kulturalny, prosiłam o wymianę otrzymanej poszewki na jednokolorową o tej samej jakości z pierwszego zamówienia.
Kupiłam poszewkę granatową 4.07.2022 roku i była świetna. Druga zakupiona w grudniu 2023 (zielona w różowe kwiaty i kremowo czarne ptaki)jest w moim odczuciu znacznie gorszej jakości – cienka i szorstka. Kiedy napisałam o tym na stronie firmy LoveSilk na FB, firma zamiast wyjaśnić różnicę, zablokowała mnie i usunęła komentarz. W moim odczuciu, oraz bliskich osób które je porównywały druga poszewka była bardziej szorstka oraz lżejsza. Myślałam że to kwestia barwnika, jednak przy kolorowej podszewce kupiłam również czapkę i podszewka czapki, mimo że jednokolorowa,w moim odczuciu również była inna niż ta pierwsza -wspaniałej jakości granatowa poszewka. Pisałam do firmy maile w związku z tą sprawą, nie odpisano mi na ani jeden. Prosiłam o wymianę na dawną jakość. A na FB zablokowano i skasowano merytoryczny komentarz. Zakupiłam również turban i opaskę na oczy, sporo pieniędzy wydałam w tej firmie. Nie da się ustawić realnej daty w dacie doświadczenia.

Respuesta de Lovesilk
Zamówiłam turban do włosów - niesamowita jakość, zamówienie było pięknie zapakowane, idealne na prezent, w gratisie 2 gumki do włosów. Wysyłka została wysłana błyskawicznie. :)

Respuesta de Lovesilk
Ekspresowa dostawa, świetne produkty. Cudowna jakoś za świetną cenę! Serdecznie polecam.

Respuesta de Lovesilk
Jestem absolutnie zadowolona z zamówionych produktów. Wszystko jest wspanialej jakości. Zamówienie dostałam w kilka dni.

Respuesta de Lovesilk
bardzo fajna gumka do włosów
po małych perypetiach współpraca potoczyła się dobrze :)

Respuesta de Lovesilk
Wszystko ok, paczka dotarła na 3 dzień od złożenia zamówienia. Paczka pięknie zapakowana w kartonik, który nadaje się do wręczenia na prezent.
Zakupiona poszewka w rzeczywistości bardzo ładna, kolory żywe.
Serdecznie polecam

Respuesta de Lovesilk
Niesamowita jakość czapki, najlepszy zakup w tym roku, cena dosyć wysoka , ale naprawdę warto zapłacić za jakosc

Respuesta de Lovesilk
Bardzo dobra jakość czapki z daszkiem, wyścielaną jedwabiem, ładny kolor i świetne wykonanie polecam

Produkty najwyższej jakości.
Super podejście do klienta. Zdecydowanie polecam

Respuesta de Lovesilk
Niestety z mojego błędu zamówienie do mnie nie dotarło ale dzięki pomocy Pani z obsługi klienta na instagramie, udało mi się rozwiązać problem. Bardzo dziękuję!

Respuesta de Lovesilk
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.