Wij zijn ontzettend tevreden met ons nieuwe tuinhuis met glaswand! Vanaf het eerste contact met de dealer tot en met de levering verliep alles zeer professioneel en prettig. De kwaliteit van he... Ver más
La empresa ha respondido
Wij hebben afgelopen najaar een Douglas veranda geleverd gekregen. Een optimaal bouwpakket welke eenvoudig door onszelf in elkaar te zetten was. De glazen deuren schuiven makkelijk en het eindresulta... Ver más
Für was Corona alles herhalten muss - Lieferug wird bis zum Nimmerleinstag verschoben; Zuerst hohes Auftragsvolumen, dann Corona und Rohstoffmangel. Lierferzeiten bis zu 14 Wochen anstatt angekündi... Ver más
Información sobre la empresa
- Constructor de plataformas y terrazas
- Constructor de porches y pérgolas
- Constructor de casas personalizadas
- Constructor de glorietas
- Casa de vacaciones
- Constructor de cobertizos
Escrito por la empresa
For more than 40 years, Lugarde has been designing and producing high-quality wooden summerhouses, log cabins, verandas, carports, garages, gazebos and holiday homes – also bespoke.
Deventerweg, 7245 PJ, Laren (Gelderland), Holanda
- +31 573 401 800
- service@lugarde.com
- www.lugarde.nl
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Top service!
De kwaliteit van het tuinhuis is echt top en mooi afgewerkt.
We hebben het tuinhuis zelf in elkaar gezet en dat was goed te doen. De handleiding was duidelijk en alles paste zoals het hoort.
Er was één onderdeel beschadigd bij levering, maar dit werd keurig en snel afgehandeld. De service was hierin echt uitstekend.
Luxe, Douglas veranda
De glazen deuren schuiven makkelijk en het eindresultaat is heel fraai. Krijgen veel complimenten van vrienden en bekenden.
Hoge kwaliteit
Ik heb laatst bij tuinhuizen Culemborg een huisje gekocht voor mijn tuin. De verkoper hielp fijn, maar echt tevreden met de hoge kwaliteit van dit huis! Top! Nu op naar een mooie zomer!
wij hebben ruim 4 jaar een Lugarde…
wij hebben ruim 4 jaar een Lugarde tuinhuis. Wij hebben een probleem met de glasramen. Deze waren niet gekit, maar met een rubberen rand. Resultaat: al na enkele jaren waren de ramen verrot aan zijkant en onderkant.
Geprobeerd e.e.a. zelf te repareren, maar het is onbegonnen werk. Hebben zelfs al een professional de glazen laten kitten. Helpt niet, omdat het proces al te ver was. Dealer is niet bereid ons verder te helpen

Respuesta de www.lugarde.nl
Oriënterend gesprek en offerte aanvraag
Ik heb een eerste oriënterend gesprek gehad met de adviseur in Culemborg. Hij was deskundig en heeft mij laten zien en uitgelegd hoe de bouwkundige constructie is van de diverse modellen. Daarna heeft hij voor mij een eerste ontwerp in de configuratie uitgewerkt en hiervan binnen twee dagen een offerte opgesteld. In de showroom waren modellen te zien. Ik ga zeker verder met de uitwerking en mogelijk gaan wij over tot de aanschaf van een geïsoleerd gastenverblijf voor onze tuin. Het kan een mooie pre-mantelzorg woning worden die past binnen het gemeentelijke beleid.

Respuesta de www.lugarde.nl
Slecht bedrijf: KOOP ER NOOIT!!
communicatie, slechte "kwaliteit" van opbouwen tuinhuis, niet geloven en afwimpelen van aangetoonde klachten, afspraken niet nakomen, terreur van ene Jelle, die niet antwoordt op serieuze klachten, geen enkele compassie met klant heeft, klant behandelt als onwetende en veroorzaker van de klanten, en hemn behandelt als uitschot dat toevallig wel 4900 betaald heeft, vooraf.
Doe dit bij dit bedrijf nooit!!!.
In het donker zonder bouwlamp in een dag afraffelen van de bouw van een groot huis, (Annabeth) terwijl er 2 dagen voor stonden, achterlaten van alle troep.
kortom: walgelijke manier van verkopen en opbouwen en communicatie waar je je voor zou schamen als je geen JelleFonteijnterreur heet.

Respuesta de www.lugarde.nl
Wij zijn inmiddels al 9 jaar de trotse…
Wij zijn inmiddels al 9 jaar de trotse bezitters van ons Lagarde schuur/ tuinhuis. Maar wat wij heel storend vinden is dat we continu de planken in elkaar moeten slaan om niet van binnen naar buiten te kunnen kijken. Maar wat wij nog erger vinden is dat het hout op verschillende plekken wegrot, terwijl wij het keurig netjes onderhouden door te verven en schoonmaken. Het hout is ook nog eens geïmpregneerd. Ik vind dit echt heel erg triest voor iets dat ruim €10.000,- heeft gekost.

Verwacht geen service van Lugarde
Verwacht geen service van Lugarde, als de retailers het niet goed oplossen of in dit geval helemaal niet oplossen dan geeft Lugarde geen thuis, ondanks communicatie hierover.

Blokhut
We hadden dit via de webbrowser 3d configuratie gedaan en besteld. We hebben ook eerst bij show model gekeken in hoogerheide de oude stee.
Kwaliteit en levering was top.
Alleen de afmeting totaal was niet helemaal duidelijk.
Opbouwen was ook goed te doen.
Alles wat we nodig hadden zat erbij en zelf reserve over.

Goed prijs/kwaliteit verhouding
Van zelf in 3D ontwerpen tot de offerte is een redelijk geoliede machine, geen klagen.
Ook de uiteindelijke totaalprijs was prima te doen, waarbij de levering ook volgens opgave verliep.
Voor het in elkaar zetten van een wat grotere blokhut is het sowieso verstandig om dit met minimaal 2 personen te doen, die ook redelijk technisch zijn, of al wat ervaring hebben.
Bij +3m grotere blokhutten kun je een langere wand krijgen en die kan iets bewegen/zwabberen als bijvoorbeeld de deur dicht wordt gedrukt.
Dit zou volgens WoodPro geen kwaad kunnen en kan eventueel iets gestabiliseerd met dikke verticale balken die aan de binnenzijde worden gemonteerd. Wel met glijdende montage zoals de houten windankers, anders kan het hout niet werken. Wat deze stabilisatie helaas ook weer minder stabiel maakt.
Als enig minpunt werkt het hout redelijk waardoor niet elke plank even recht is en niet evengoed aansluit. Controleer hierop tijdens het monteren.
Hierdoor hebben wij 1 lastige bijna-kier waardoor de het kozijn van de inzet-deur net niet lekker aansluit.
Zelfs met spanbanden op de hoeken wilde deze plank niet in de groef schieten, hij staat net te krom.
Deze plank vervangen voor een andere was helaas te laat, want alles stond al in elkaar tot het dak toe.
Dit kost deze review een ster.
Al met al toch best een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Netjes gemaakt
Netjes gemaakt, binnen de afgesproken tijd klaar.

Zeer tevreden
Zeer tevreden. goede kwaliteit. 5-hoekig tuinhuis gekocht van lugarde. Inclusief 12 spots 6 stuks voor buiten en 6 voor binnen. Deze verlichting bleek niet apart te bedienen zonder extra dimset. Hetgeen door de dealer waar we het tuinhuis kochten wel was verteld. Na overleg met lugarde is er een extra dimset opgestuurd. Dat is nog eens Service met een hoofdletter.

Respuesta de www.lugarde.nl
Een tochtig een tuinhuis van Lugarde
Wij hebben een tuinhuis van Lugarde, om te gebruiken als kantoorruimte. Het is helemaal geisoleerd, hr++ glas in de ramen en deuren, maar het ontwerp van ramen en deuren is zo dat er grote kieren zitten boven en onder waar de wind volledig doorheen komt. Dan heeft al die isolatie en hr++ glas ook geen zin...

Respuesta de www.lugarde.nl
Ik ben zeer tevreden met mijn schuur
Ik ben zeer tevreden met mijn schuur. De 3D configurator heeft geholpen om een precies passend ontwerp te maken. Samen met de dealer was het mogelijk om de hoogte aan te passen aan precies wat ik nodig had. Ook een wijziging kort na de bestelling is met hulp van de dealer nog mogelijk gemaakt. levering was op tijd en de bouw was een leuke team ervaring met mijn zonen.

DO NOT USE THIS AWFUL COMPANY
I bought a large bespoke pre-treated and painted garden room, thinking it would be excellent quality. It wasn't.
From the get go, the doors stuck and I could not open them. Then the wooden panels moved apart so that there are 1-2cm gaps in the walls.
Now the base of one of the sliding doors is completely rotten. It is only 2.25 years old.
I have not had any satisfactory remediation, and I can't see any guarantee on the product.
The 'sheds' are completely overpriced and totally unsuited to UK conditions. Shocking waste of money. The biggest mistake I have ever made.

Respuesta de www.lugarde.nl
Snelle reactie! Op naar het huisje!
Ik heb snel reactie gehad op de mail en dat was erg fijn. Daardoor wist ik snel wat te doen en ben daarna heel goed geholpen door hun dealer/verkoper! Top! Binnenkort hopelijk mooi zitten in ons tuinhuis!

Respuesta de www.lugarde.nl
This is what they say on their website…
This is what they say on their website ” With our clear 1-2-3 step-by-step plan, both on paper and video, you can build your own summerhouse or canopy” In reality this is far removed from what they deliver - if you value your sanity avoid.

Levering nu al 3 weken te laat
Levering nu al 3 weken te laat.
Staat al wel sinds 17 juni bij transportbedrijf in afwachting van ontbrekende afvoer. Verzoek om rest te leveren werd niet op gereageerd. Wat een slecht bedrijf.

Asociaal met levering
Ik was zo blij met ze, geweldig ontwerp systeem, heel fijn. Maar puntje bij paaltje, zodra besteld is het echt zo slechtt, bestel bij een ander aub! Beloven te leveren half juni, eind juni, 3 juli en wat denk je? Op 2 juli wordt er gemeld dat het nog eens 2 weken later wordt. Meer dan 12 duizend euro geef ik aan ze uit en geen excuus (ze hebben niet eens een telefoonnr op de site om ze te bereiken) geen tegemoetkoming voor al het gehaast wat je hebt gehad met vloer storten, nietss, asociaal bedrijf
En dan met een reactie komen alsof de levering vervroegd is, dat maakt het verhaal alleen maar nog asocialer. De leverdatum is absoluut niet vervroegd, is nog even laat als het al was, hij had er namelijk allang moeten zijn, 4 weken geleden en 2 weken geleden en nu komt hij pas volgende week!. Er is werkelijk niets opgelost, lugarde brengt zich er dus makkelijk vanaf met een onoprechte excuses

Respuesta de www.lugarde.nl
Más información sobre otros tipos de reseñas.