Meubelspecialist Luiestoel Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Telefonisch direct bereikbaar, en meteen meedenkend. Juiste advies geven aangezien ik geen wielen wou, dus hogere gaslift nodig en geleverd. Fantastische Stoelen voor een ongelooflijke prijs. They k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reviews bepalen sterk mijn koopgedrag. Deze klantenrecensies zeggen iets over de service van het bedrijf. Over "Luiestoel" niets dan lof. In de toonzaal werden we uitgebreid geïnformeerd over de zitme... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De bezorging van de loungechair en ottoman was verdeeld over 2 dagen. Niet handig. Maar de stoel en ottoman zelf zijn voortreffelijk. Even zelf sleutelen a la Ikea, maar eenmaal in elkaar gezet een z... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tafel besteld afgerekend, vervolgens niks meer gehoord. Zelf contact opgenomen per mail over wanneer de bezorging plaats gaat vinden. Zijn ze me vergeten. Vervolgens hoor ik weer niks. Daarnaast telef... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de muebles

Escrito por la empresa

Luiestoel.com is al ruim een decennia lang gespecialiseerd in hoogwaardige designreproducties van iconische meubels. We staan voor kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service — met een scherp oog voor detail.

Muy bueno

TrustScore: 4 sobre 5

40 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Super kwaliteit

(eames lobby chair es 104)

Super kwaliteit, zocht al lang naar een stoel met een dikke kussen voor lange zit uren.
Zit comfort is stevig voor de rug en mooi afgewerkt, kussen van de armsteunen zijn ook lekker dik zonder dat je schroeven voelt wat je vaak bij bureau stoelen hebt.

25 de octubre de 2022

Mooie tafel.

Na het bestellen wachtte ik tevergeefs, maar na een telefoontje werd alles snel opgelost.
Mooie tafel, veel beter dan verwacht. Tevreden klant!

6 de julio de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Lounge Chair XL en Ottoman

Maar de stoel en ottoman zelf zijn voortreffelijk. Even zelf sleutelen a la Ikea, maar eenmaal in elkaar gezet een zeer degelijke en netjes afgewerkte set. Leer is heerlijk zacht, houtfineer ziet er geweldig uit, en het geheel zit subliem. Ik heb de XL variant genomen. Deze heeft precies dezelfde maten als de standaard versie, alleen het bovenste deel van de rugleuning is 6 centimeter hoger. Hierdoor kan ik met mijn hoofd tegen de rugleuning zitten bij het TV kijken!

31 de mayo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie replica, ook leverbaar in vol aniline leer

De stoel bevalt goed! We waren op zoek naar een goede Eames replica. Luiestoel.com heeft gratis leerstalen opgestuurd, en op verzoek ook gedetailleerde foto's van het eindproduct. Toen we contact hadden met Luiestoel, hoorden we dat ze hem ook in vol aniline leer konden leveren. Deze hadden ze niet in Nederland op voorraad, dus het was even wachten. Inmiddels is de stoel aangekomen en in elkaar gezet. Mijn enige klacht is dat er behoorlijk wat kracht nodig was om de bouten aan te draaien. Een paar keer in en uit draaien versoepelde de voorgeboorde gaten. Luiestoel gaf aan dat ze deze feedback met de leverancier gaan delen.

Al met al een goede koop. Hopelijk gaat hij lang mee.

28 de marzo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bijzonder verrast door de kwaliteit van…

Bijzonder verrast door de kwaliteit van de geleverde Eames ES 104 Lobby Chair. Zitting en rugleuning zijn van echt leer dat in tegenstelling tot wat de concurrentie voor deze prijs aanbied. Communicatie tussen kopen en verkoper helemaal top. Levering snel en goed verpakt. Absolute aanrader.

21 de marzo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wauw, wat een zit genot!!

Paar weken geleden een Eames chair met ottoman besteld. Keurig binnen een dag geleverd. Voor dit geld topkwaliteit. Uurtje nodig om het in elkaar te zetten. Keurig en sterk verpakt. Elke avond nog steeds een genot om hier in te vertoeven. Iets waar je naar uitkijkt als je 's avonds thuiskomt.

1 de febrero de 2022

Zeer tevreden over kwaliteit

Zeer tevreden over kwaliteit
2 Eames chairs besteld (eerst eentje met ottoman en week later nog een tweede, maar dan zonder ottoman)
Goede kwaliteit, voldoende montage-uitleg en goed verpakt aangekomen.
Wacht nog op een een terugstorting van €50, maar daar heb ik vertrouwen in.
Ik kan deze zaak aanbevelen!

28 de agosto de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Twijfel niet als je op zoek bent naar kwaliteit & service.

Naar onze mening leunt de lounge van luiestoel.com het dichtst bij het origineel. Gesteund door de duidelijke foto's op de website hebben we onze bestelling geplaatst.
De lounge werd mooi op de afgesproken dag geleverd. Eens gemonteerd konden we ons niet ontdoen van de kwaliteit en luxe die de lounge uitstraalt.
We zouden zo opnieuw blindelings bestellen bij luiestoel.com.
Keep up the good work.

16 de diciembre de 2019

Aanrader!!

Prachtige Eames lounge chair gekocht. Mooi afgewerkt en robuuste kwaliteit. Snelle levering!

4 de enero de 2019

5 sterren waard!!!

Leuke winkel met mooie producten. Echt eerlijke materialen en zeker niet te duur. Het is zeker de moeite waard om een keer langs te gaan. ze hebben zo veel moois!! Vooral als je van industrieel en retro houdt. Ook het personeel is erg aardig en helpen je graag.

15 de noviembre de 2018
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leuke originele hebbedingen en mooie meubels

Kleine winkel met tafels en stoelen maar ook veel leuke originele accessoires. Nieuwe dingen maar ook bijvoorbeeld dingen uit Aziatische landen. Prima service: onze tafel werd keurig thuisbezorgd zonder extra kosten.

5 de noviembre de 2018
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.