LUXi Möbler AB Opiniones

TrustScore: 2.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

UTLOVAD kompensation UTEBLIR och ändras till muta mot omdöme. 26dec -25 beställer jag och förskottsbetalar ett bord som efter många samtal, lögner och bortförklaringar kommer i slutet på maj-26.... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Köpte ett bord. Skivan va enligt förväntan, riktigt bra. Benen kunde jag ej använda pga att dom är helt felkonstruerade. Dom är svetsade otroligt dåligt så dom passar ej. Tar många veckor att få nya.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde 2 fåtöljer från LUXI i våras i maj hade den ena fåtöljens knappar i stolen skavts av + tyget sprack. Skickade in foton etc för att höra om det skulle vara så. När jag ringde LUXI får jag til... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Beställde en spegel, stod att det skulle vara upp till 4 veckors leveranstid vilket jag tyckte var ok. Besviken dock att det tog 9 veckor, ingen ursäkt eller förklaring mer än ett konstaterande. Troli... Ver más

1. Tienda de muebles
  2. Tienda de artículos para el hogar
  3. Tienda de decoración e interiorismo
  4. Tienda de mobiliario para bares y restaurantes
  5. Tienda de mobiliario para oficinas
  6. Tienda para la reforma del hogar

Escrito por la empresa

LUXi Möbler AB är ett svenskt företag med lager i Eskilstuna grundades år 2010 och säljer produkter som är designade och producerade för att hålla länge. På LUXi är vi passionerade specialister med bakgrund inom vinylreparation och möbelrenovering har vi bred erfarenhet och god materialkännedom för att analysera och ställa krav på produkter som vi tar in i sortimentet. Vårt sortiment består av enbart produkter som är noggrant utvalda efter vårt koncept Selected by LUXi. Vårt arbetssätt präglas av vår grundsyn och värderingar samt öppenhet och ärlighet mot våra kunder.

Malo

TrustScore: 2.5 sobre 5

775 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 25% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

13 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Köp inte från Luxi om ni vill ha kvalitet

Hade beställt ett skrivbord med högblank vit. Fick ett transportskadat försändelse och returnerade därför paketet.
Efter att Luxi kollat innehållet skickade man åter samma paket varpå jag hittade en skada. Så dåååligt!!

ang Luxi fråga om bordet var oskadat, Bordsskivan var skadad men iom att ni inte är direkt serviceminded på Luxi så behöll jag produkten då jag inte orkar att ha med er att göra. Kommer aldrig lägga en order hos er igen.

1 de octubre de 2024

Respuesta de LUXi Möbler AB

Hej och tack för din kommentar!
Vi beklagar din upplevelse med transportbolagets hantering av leveransen! Men leveransen skickades åter eftersom skadan var endast på emballaget (efter besiktning) eftersom du själv godkände detta efter samtal med kundtjänsten när vi förklarade att det var sista varan på lagret!

Hoppas själva varan kommit hel och du tycker möbelns kvalité som du har tänkt dig!

/LUXi

Riktig s**t sida

Riktig s**t sida. Ska återkomma vid 3 separata tillfällen vilket man inte gör, varpå jag som kund måste jaga. 3 veckor senare får man reda på att dem inte säljer produkten längre. Håll er borta!

29 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sämsta köp upplevelse man haft

Sämsta köp upplevelse man haft! Beställde kontorsstol till min dotter som skulle komma om 2 - 4 veckor. 1år senare har jag fått inkasso mejl på obetald faktoran men ingen stol har levererats trots att dom har lovad det flera gånger!!!! Kundtjänst är snälla och svarar nu men förfarande, denna webshop är riktigt skräp!

11 de octubre de 2024

Respuesta de LUXi Möbler AB

Hej och tack för din kommentar!
Vi beklagar verkligen att din upplevelse av leveransen inte blev som vi har tänkt oss. Då ordern såg ut vara ut vara levererad eftersom vi inte har hört från dig efter leveransbokningen, som vi har förklarat innan men du behöver självklart inte betala för varan du inte har fått. Kravet har kommit då vi inte har fått återkoppling på första fakturan vilket är självklart borttagen numera!

Hör gärna av dig till vår kundsupport om du har några funderingar kring detta!

MVH
LUXi kundsupport

Valorada con 4 estrellas sobre 5

5 🌟 för varan

5 🌟 för varan, kontakt med kundtjänst med fråga om leveranstid var däremot undermålig, det tog tre försök innan jag fick besked!

2 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Handla inte här - skojare!

Leveranstiden var tre gånger så lång som utlovat på hemsidan och när matbordet jag beställt äntligen anlände så var det så usel kvalitet att det gungar som ett skepp på havet. Jag reklamerade direkt, de bad givetvis bättre film - vilket jag omedelbart skickade . Ingen brydde sig om att meddela att reklamationen var godkänd det fick jag veta vid ett av mina många samtal till kundservice. 10 månader senare har jag fortfarande inte fått en bättre bottenplatta och varje gång jag ringt säger de att den är på väg från leverantören. Ärendet ligger hos ARN sedan i juni och de svarar inte ens på ARNs brev. Handla inte här!!

20 de septiembre de 2024

"Finns i lager"...

Beställde ett soffbord som enligt hemsidan fanns i lager, valde avsiktligt detta bord för att det skulle gå att få snabbare då jag läst en massa negativa recensioner här om extremt lång leveranstid osv.

Bordet skickades inte, jag hörde av mig och undrade vad som hände och fick som svar att lagersaldot på hemsidan inte stämde och bordet skall beställas från leverantör istället vilket innebär "ca 2-4 veckor2 leveranstid.
Vi får väl se när (och om) det kommer något bord.

17 de septiembre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min vara var sönder och jag kan inte nå…

Min vara var sönder och jag kan inte nå er kundservice?

21 de agosto de 2024

Respuesta de LUXi Möbler AB

Hej! För snabbast kontakt vårt telefonnummer är alltid öppet mellan kl 10-18 vardagar! Du är välkommen att höra av dig!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Väldigt dåligt upplevelse och handla…

Väldigt dåligt upplevelse och handla hos Luxi, väldigt dåligt kundservice. Det är verkligen världens värsta hemsida och handla hos. Jag har beställt varan och då skull varan levereras mellan 2-4 veckor men nu har gått 8 veckor och inte fått varan. Ska anmälas till Konsumentverket, rekommenderar aldrig den hemsidan.

11 de septiembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Lång leveranstid och dålig kommunikation.

2-4 veckor utlovad leveranstid blev 9 veckor innan varan kom. Inga svar på mejl där orderstatus efterfrågades, och heller igen information delgiven kring leveranstiden.
Supporten via telefon var oengagerad och väldigt fåordig.
Kommer inte att handla från detta företag igen, och det rekommenderar jag ingen annan att göra heller.

16 de julio de 2024

hopplöst

Har gjort en beställning ca 1.5 månader sen som är 2-3 veckor leverenstid ingenting hittills , ringer man kuyndtjänst då ingen information heller mer än att den är försenad och ingen tid kan de garantera på leverensen eftersom de har inte än fått den i lager. Jag ringde och skickade mejl flera gånger utan resultat och det som är värsta är att om jag avboka beställning det kommer kosta pengar för mig!!! . Jag ger upp nuKommer aldrig mera beställa på detta hemsidan . väldigt dålig , spara din energi och beställ nån annanstans.

16 de julio de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Varan jag beställde hade hög kvalitet…

Varan jag beställde hade hög kvalitet och var som den såg ut på bild. priset var okej. Nöjd!

Däremot tog det väldigt lång tid från det att jag beställde och sedan fick varan.

Det gick att har korrespondens med företaget dels chatta via hemsidan eller mejla.... Men även där tog det tid innan svar kom,

2 de junio de 2024

8 consejos para escribir buenas reseñas.