excellent product, very easy to set the time, alarm and such - and i am especially enthousiastic about the three different levels of brightness of the digits! i highly recomment this clock.
La empresa ha respondido
Gisteren de Luxime digitale wekker ontvangen. Blij verrast, niet alleen door het uiterlijk maar ook door zijn functionaliteit. Door een stommigheid had ik de mail verwijderd en zodoende dus ook de li... Ver más
La empresa ha respondido
Zeer goede service! Ontvangen wekker had een display probleem, na dit gemeld te hebben werd ik zeer snel beantwoord en is dit heel snel naar volle tevredenheid opgelost. Hier kunnen een hoop bedrijv... Ver más
La empresa ha respondido
Luxime ontwikkelt hoogwaardige wekkers en slaapaccessoires die design en techniek combineren. Onze producten worden ontworpen met focus op betrouwbaarheid, gebruiksgemak en een minimalistische uitstraling die past in een modern interieur. Wij kiezen bewust voor duurzame materialen, stille uurwerken en heldere displays, zodat elk detail klopt van functionaliteit tot afwerking. Bij Luxime staat kwaliteit centraal, zowel in onze producten als in onze service. Wij leveren snel, communiceren helder en lossen vragen of problemen direct en professioneel op.
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder

Respuesta de Luxime
Very quick response after problem was communicated. Instruction cured the problem that projection did not work.

Beste mensen,
Het is precies wat jullie beloven.
Een eerlijk product en een goed product.
Snelle levering.
Dank hiervoor
Joke

Respuesta de Luxime
Zeer goede en snelle dienst na verkoop. Bij een klein probleem met mijn wekker werd onmiddellijk per mail een oplossing voorgesteld.

Respuesta de Luxime
Leuk klein wekkertje met grote letters.
Ben er tevreden mee.

Respuesta de Luxime
Met eerste twee wekkers waren wat problemen, Luxime heeft aangeboden twee nieuwe te sturen.

Respuesta de Luxime
Wekker waarbij je op flinke afstand nog de tijd kan zien. Staat bij ons op de afzuigkap in de keuken. Mooi in zilverkleur.
Snelle bezorging. Alleen geen factuur gekregen. Wel een mail dat we de wekker besteld hebben.

Respuesta de Luxime
Uitstekende wekker! Gemakkelijk te bedienen en fraai vormgegeven. Een wonder gezien mijn ervaringen met andere digitale wekkers met netsnoer. Dus samengevat: makkelijk in te stellen , fraai om te zien , geen knipperende secondenpuntjes en alarm zeer eenvoudig uit te schakelen.

Respuesta de Luxime
De wekker met projectie is toch wel klein, maar werkt prima. Het lastige was alleen om de projectie goed te laten werken. Na een verzoekje aan Luxime werd dit binnen enkele minuten beantwoord en opgelost: stekker er uit, batterij er uit, resetten. Een beetje omslachtig, maar het werkt wel. Waar voor je geld.

Respuesta de Luxime
De projectie wekker vind ik ideaal en de service bij een storing is uitstekend, zeer snelle en volledige reactie.

Respuesta de Luxime
Op zondag antwoord op mijn vraag voor instelling van een klok en het werkte prima.

Respuesta de Luxime
Ik had een wekker gekocht en was het voedingssnoer kwijt. Deze werd kosteloos nagestuurd. Super service!

Zeer goede service!
Ontvangen wekker had een display probleem, na dit gemeld te hebben werd ik zeer snel beantwoord en is dit heel snel naar volle tevredenheid opgelost. Hier kunnen een hoop bedrijven een voorbeeld aan nemen.
En de wekker is fantastisch, eindelijk een display wat goed in te stellen is voor snachts, hij kan het zelfs automatisch 👍

Respuesta de Luxime
Een wekker voor onze dochter gekocht.
Ze heeft na een tijdje per ongeluk de kabel kapot gemaakt.
Contact opgenomen via e-mail.
Zeer snelle en vlotte reactie.
Top service!

Respuesta de Luxime
Prima service! De wekker die ik ontvangen had bleef knipperen. Toen ik dit meldde is er direct een andere wekker opgestuurd en die werkt zoals het moet.

Respuesta de Luxime
Ik had een wekker gekocht van Luxime en ik had een vraag, want kwam er niet uit bij het instellen. Ik kreeg binnen een uur reactie vi de mail en de wekker werkt perfect. Super goede service, mijn complimenten.

Respuesta de Luxime
Más información sobre otros tipos de reseñas.